Klockan är nu strax efter 02 och jag har precis kommit hem och ätit lite tacosrester. Mums.
Jag har inte så mycket speciellt att säga om ikväll mer än att det har varit superkul.

Såhär såg jag och Emilia ut i våra linser & latex-sår

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Igår var jag hos frisören och gjorde lite förändringar i håret.
Jag glömde tyvärr ta förebilder på håret, så jag försöker infoga några andra bilder där "mitt gamla" hår visas istället.

Före:
(Väldigt långt och slitet, fruktansvärt gult/guldigt & flera centimeter utväxt)

Efter:
(Flera centimeter kortare och en kall ombre) Är supernöjd!!

Likes

Comments

​1. Jag älskar att alltid ha något att göra. Ett fullbokat schema är inga problem så länge det är saker jag mår bra av. Nu när Hannes är på semester har jag tackat ja till alla möjliga extra jobbpass för att det inte ska bli för många lediga dagar (umgås nämligen med honom nästan varje ledig dag i vanliga fall).

2. Jag älskar ordning och reda. Jag städar och plockar hela tiden för att alltid ha så lite saker som möjligt runt mig och om det skulle vara för stökigt och för mycket saker runt omkring mig kan jag nästan få lite panik. Jag går ofta runt och städar när jag är någon stans både för att hålla mig sysselsatt och för att inte bli mer stressad, för det blir jag lätt av oreda. 

3. Jag vill lägga så mycket tid som möjligt i mitt liv på att resa. Nya platser är såå roligt och intressant att besöka, och det finns så mycket man kan göra på andra platser i världen som inte går att göra här.
Jag har precis införskaffat mig en världskarta faktiskt, ni vet en sån man markerar med nålar i vart man varit? Jag ser fram emot att sätta i varje nål och mitt mål är att ha minst 1 nål i varje världsdel. Ni ska få se den i ett inlägg om mitt rum tänkte jag, men det kommer först när mitt rum är färdigt. (håller på att ändra om lite)

4. Visste ni att jag är vegeterian? Jag äter alltså inte något som kommer ifrån döda djur. Ville bara få med förra meningen också för att ni inte ska blanda ihop det med vegan, som inte heller äter något från levande djur, dvs. mjölk, ägg, honung osv.
Jag har funderat på att göra ett inlägg om det också, men det kanske är lite onödigt då ni säkert vet det mesta om den vegetariska kosten och tankesättet? Vi får se.

5. När jag gått ut gymnasiet vill jag resa så länge pengarna räcker till. När jag rest klartvill jag flytta in i en lägenhet i en större stad (i Sverige) och börja plugga. När jag börjat jobba ​på riktigt sen och min inkomst blivit stabil vill jag flytta lite längre ut på landet i en stor villa och skaffa familj. Är ganska vanlig när det gäller mina drömmar helt enkelt. 

6. Mitt colamissbruk är enormt. Jag dricker såå mycket cola så det är inte sant. Nu under sommaren dricker jag nästan minst en liter om dagen. Men jag gillar inte all cola, Cola zero eller Pepsi Max ska det vara. Vanlig är äcklig, så den är jag hellre utan.

7. Jag har blivit helt kär i marmor. Vill att allt i inredningsväg ska vara marmorklätt nu för tiden. Just nu spenderar jag min lediga tid med att klä in alla mina gammla glossy box-lådor i marmor, ni ska få se när jag är klar.

8. Jag tycker att skolan är kul. Man har alltid något att göra, man lär sig saker, man får använda sina kunskaper och sin kreativitet, man träffar människor, allt helt enkelt! Jag har ganska enkelt för skolan så det kanske inte är så konstigt att jag tycker det är kul att få visa att jag är duktig.. De flesta tycker nog att saker de är bra på blir roligare..

9. Jag är intresserad av personer. Jag tycker det är riktigt intressant att få höra folks storys och varför personen är som den är eller tycker som den tycker. Jag sitter ofta och tänker på sånt och att få höra tankar och åsikter är det bästa jag vet. Att få berätta vad jag själv tycker och tänker kommer dock inte långt där efter. Jag ÄLSKAR att lyssna på debatter eller nära personer argumenterar. 

10. Nu ska jag jobba, tjingeling!!

Likes

Comments

Igår fick jag hem det slutliga antagningsbeskedet, och nu har jag precis skickat in och tackat ja till min plats. Den 15 Augusti börjar jag alltså på Väggaskolans ekonomiprogram . Jaupp, har inte så mycket mer att säga om det just nu, är mest spänd inför klasserna faktiskt..
MEN! Nu när jag blev påmind av skolan kom jag på att jag har ju fortfarande inte publicerat bilderna från avslutningsveckan?!? Så nu en månad senare ska ni äntligen få se några av dem.
Jag hade a great time (hur får man det att låta bra på svenska??) de sista veckorna i nian. All spänning inför sommaren och ny skola, alla avskedsaktiviteter, allt var super!! Men dessa dagarna var nog de mest känslofyllda och minnesvärda


Avslutningsmiddag 8/6


Skolavslutning 10/6

Likes

Comments

View tracker

I Lördags var jag och några vänner nere i Malmö och sprang color obstacle rush. Kort förklarat så är det ett lopp på 5km som även innehåller 15 stycken hinder samtidigt som det kastas massa färg. (Läs mer HÄR). Tyvärr så regnade det och det var nog en ganska stor anledning till att det inte blev riktigt lika roligt som jag trodde det skulle bli när vi anmälde oss, men det var ju inte precis tråkigt ändå. Efter att man sprungit i mål fick man en medalj, och sedan var det en "färgfestival" på området. Vi dansade och kastade färg ganska länge faktiskt, men sen var det dags att åka hem. Jag hade faktiskt velat springa loppet nästa år igen, men kanske i en annan stad? och BARA om jag blivit garanterad bra väder!!

Likes

Comments

Idag är det söndagen den 26 juni, vilket innebär att vi idag lämnar midsommarhelgen. Fredagen (midsommarafton) levde upp till förväntan och firades med fest och många superhärliga människor. Tack ska ni ha!

Favorittjejerna!!

Igår var lugnare. Jag vaknade tidigt trots fredagens festligheter och startade därför dagen med ett par avsnitt OITNB. Har ni sett serien förresten? Vad tycker ni om den? Jag tycker den är riktigt bra och en utav de bästa serier jag sett, helt min smak!
Medan jag låg i soffan med datorn låg Emilia och sov på mitt rum, och när hon äntligen vaknade gick vi hem till henne och badade. Där stannade vi hela eftermiddagen, och när jag kom hem vid 16-tiden hände inte så mycket mer.

Och förresten hörreni, visste ni att jag har fått jobb? WIHO!! Den 17 juni började jag jobba på en camping i Järnavik, dvs 2,5 mil ifrån där jag bor. Det är en bit att köra varje morgon, men än så länge har allting gått jättebra och resan dit/hem är inte så farlig när man har musik och ingen som hör när man sjunger 😜
Jag jobbar 4-5 dagar i veckan hela sommaren så nu blir det inte så mycket mer sommarlov för mig, men eftersom att jag blir uttråkad så lätt så tycker jag bara det är skönt att alltid ha någonting att göra.

Imorgon jobbar jag morgon/förmiddag så nu ska jag snart gå och nana. Kram på er.

Likes

Comments