Header
View tracker

Under en vecka i juli var pojkvännen utomlands så jag jobbade på med brännan för att inte känna mig allt för blek när han kom hem. Vi var på en sjukt rolig fest i Hedemora, pojken tog körkort, och vi njöt av sommarlovet som var kvar. Sedan i Augusti började jag sista året på gymnasiet.

Dessa månader har helt klart varit de roligaste. Vi började med fransar i skolan, jag vart lilahårig, och senare brunhårig igen. Vi gjorde roliga sminkningar i skolan, fantasi och halloweensminkningar. Jag blev äntligen ​​18 år och gick ut på krogen, tog körkort och hade ​the time of my life. ​Hade en superbra jul med familjen och spenderade sista dagarna på året i Stockholm.

Om jag nu ska summera året så har jag haft ett sjukt bra år, iaf sista halvåret har vart helt underbart och speciellt de senaste månaderna. Nu fokuserar vi på 2015 och gör det bästa av det,  

Likes

Comments

View tracker

En utav julklapparna jag fick av älskling, han är så söt! Vart så glad när jag fick dessa och testade de på engång och de är helt underbara.

Likes

Comments

View tracker

I april så skaffade jag och älskling hund, en liten nakenfis vid namn Skalman. Gick på plusawards och på min första och sista gymnasiefest.

Maj var en fantastiskt rolig månad, världens bästa Amanda fyllde 18 år och hade en sjukt kul fest, hade så kul den kvällen. Pojkvännen fyllde även år. Roliga sminkningar gjordes i skolan, jag blev brun igen och började få sommarkänslor.

I Juni gick jag ut tvåan, åkte till Stockholm​, firade midsommar. Fick massa kunder under balen på salongen. Tog hem första platsen på hundutställning och hängde på falukalaset. 

Likes

Comments

I Januari 2014 så hade älskling precis skaffat sin lägenhet och flyttat in. Jag hade precis (tror jag) fått praktikplats på en skönhetssalong, trivdes som fisken i vattnet. Pluggade ständigt till olika prov och inlämningsuppgifter. Tränade massvis till manikyrprovet som var i februari och svor över alla latinska ord man skulle kunna.

Februari var betydligt mer roligare än januari, hade manikyr provet och vart så nöjd över mitt resultat. Hängde med klassen i skidbacken och på lasersome. Hade en fin alla hjärtans dag med älskling och följde med honom för första (andra?) gången till hans pappa i stockholm. Färgade även lila dipdye.

Hängde massa på praktiken och gjorde massa naglar. Började med årtals-makeup i skolan, började ta tag i träningen och käkade jordgubbar. 

Likes

Comments

Gott nytt år på er! Äntligen kan vi lämna 2014 bakom oss och gå in på 2015. Ska göra en liten årsresumé  åt er senare, och berätta lite om vad jag har gjort de senaste dagarna. 

2015 känns som ett bra år, har så mycket roligt att se fram emot. I februari drar vi iväg på studentkryssning och i juni tar jag studenten, 2015 ska bli mitt år. 

Likes

Comments

View tracker


Denna fick följa med mig hem från dagens shopping i Stockholm, fick med mig lite annat också som ni kommer få se inom en snar framtid. Denna innehåller 54 underbara skuggor och 12 pennor i olika färger, både metalliska och matta, älskar! Nu börjar det bli dags att göra sig redo för kvällen, gott nytt år!

Likes

Comments

Idag åkte jag äntligen till Stockholm! Kom fram runt 2 och älskling mötte mig på perrongen, åkte hem till hans pappa och har bara tagit det lugnt. Imorgon blir det förmodligen att åka in till stan och kika lite.

Likes

Comments

Fick real techniques borstar i julklapp och jag älskar dom så mycket, de bästa borstarna jag testat hittills. Fick ett core collection, en miracle complexion sponge​ och en shading brush. Stippling brush'en hade jag sen innan och köpte blush brush'en under mellandags rean. 

Likes

Comments

1. Rengöringsborste för känslig hy | 2. massagehuvud | 3. Rengöringsborste | 4. Latexsvamp | 5. skumgummisvamp | 6. Peelinghuvud

Beställde hem denna clarisonic kopia från ebay för ca 73kr, har använt denna i en vecka och jag tycker att den funkar hur bra som helst. Då jag kände att jag inte hade lust att lägga ner flera hundra på en clarisonic just nu så tänkte jag testa denna tills jag faktiskt har lust att lägga pengar på en clarisonic. Tycker att den fungerar utmärkt och huden känns otroligt ren och fräsch efter att ha använt denna, borsten är förvånansvärt mjuk och sliter inte på huden. 

Likes

Comments

Denna fick följa med mig hem igår och jag älskar de, den är så sjukt snygg!​ Ska även visa er lite fler saker jag fick med mig hem senare, xo.

Likes

Comments