Header

Det var svårt att välja bilder till bloggen från den gångna året då jag vill dela med mig av så mycket. 2016 har bjudit på en del tårar och tentaångest men även så otroligt mycket lycka. År 2017 tar jag förhoppningsvis min kandidatexamen och jag är SÅ in i helvetes stolt över mig själv. Tänk att jag i sommar kan få kalla mig själv ekonom på riktigt! För ett par dagar sedan firade jag in det nya i Asarum med Berina, Amanda, Elenore och ännu fler superhärliga människor. Nu ska jag gräva ner mig i plugg inför handelsrättstentan fredagen den 13:e, vi hörs!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En selfie var nog på tiden. Igår fick jag SEMESTER. I 2 hela veckor framöver. Jag har nu jobbat min andra sommar Sparbankens kontor i Mörrum vilket har gett mig så mycket erfarenhet och nya vänner. Igår firade vi semester på brasseriet med kollegor från kontoret i Asarum och Mörrum. På måndag åker jag äntligen till bästa Ebba i Stockholm, spricker av längtan!

Likes

Comments

Juni närmar sig sitt slut. Jag har hunnit fylla 23 och firat med fina klasskamrater på Rökeriet samt försökt heja vidare Sverige i EM. I helgen firade jag midsommar med bland annat snäckorna på bilden och trotsade klänningstrenden.

Likes

Comments

För 2 veckor sedan åkte jag upp till Stockholm där jag spenderade en vecka med en av mina bästa vänner. Jag kan inte och kommer troligtvis aldrig kunna beskriva min kärlek till vår huvudstad och allt den bidrar med. Jag hade helt enkelt en underbar vecka med bästa Ebba.

Likes

Comments

Om 3 dagar tar 2015 slut och jag har oerhört svårt att sätta ord på vad jag känner inför det. Ångest blandas med förväntan. Jag avslutar året för första gången sedan tre år tillbaka, utan Honom. 2015 har lärt mig så mycket. Jag tar nu emot 2016 med självkänsla och självsäkerhet. Jag värdesätter mig själv och mitt mående så mycket högre än jag någonsin gjort tidigare. Jag avslutar 2015 helt oberoende av någon annan och fan vad stolt jag är över mig själv!

Likes

Comments

Ännu en vecka avklarad! Onsdag bjöd på ledighet från skolan och en tripp till Växjö med fina Amanda. I helgen bjöd Isabelle på trerätters sedan myste vi alla tjejerna framför melodifestivalen och vid 12 åkte jag hem till mitt hjärta, en så himla bra lördagskväll! Våren har äntligen börjat närma sig = glad Minna. Hoppas det är minst lika bra med er, kram!

Likes

Comments

Kom hem med denna efter en dag i Kristianstad för ett par veckor sedan, behövligt efter att ha gått runt med en söndrig femma sedan förra sommaren. I torsdags kom fina Emma hem efter att ha varit au pair i USA så hennes hemkomst/födelsedag firades med tårta. Fredagen bjöd på en fem timmars mikrotenta sedan mys hela helgen. Idag ska det bli runt 10 grader och det känns verkligen som att våren är påväg, äntligen. Ha en superbra dag i solen fina ni!

Likes

Comments