Hej hej!


Skolan flyter på bra. Har hittills haft jättebra schema. Slutar 11:40 i princip varje dag så jag är nöjd!!

I fredags var jag på kröftis till Jakob med han, hans föräldrar, Sofie, Anton och Gabbi. Vi hade jääättetrevligt och skrattade en hel del.

Efter det for jag och träffade Sandra och Rebecca en sväng innan jag for till Jakkis och somnade som en stock.

I lördags stod vinkväll hos Jossan med Emira och Milena på schemat. Vi hade som vanligt jättemysigt och vi satt och babblade tills ögonlocken vägde bly.

Igår samlades mitt tjejgäng från SoS14 hos Wilma en sista gång på hur länge som helst. Hanna och Sillu flyttar så vi ville få in ett sista häng. Vi lagade marängsviss och catchade upp hela sommaren. Vid nio for jag hem och kollade GoT med Jakob innan vi somnade.

Väldigt välbehövligt med en lugn och skön helg!

Nu är det måndag och en hel skolvecka väntar men det känns inte ens jobbigt.


Hörssssss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag och Appe hade projekt förra våren!

Vi skulle ta en bild per skoldag. Ska vi kolla hur det gick?

Första projektdagen! Första dagen efter jullovet.

...Andra dagen.

Tror vi pausade sen. Ingen av oss var speciellt bra på närvaro och Amandas immunförsvar är SÄMST så hon var sjuk typ varannan dag. Nåja! Här med kaffe och Appe med Slytherin-tröja.

Ny dag. Med kaffe igen. Och en peng i ögat.

Bästa bilden jag har. FÖRSTÅR INTE hur hon kan dra ögonlocket sådär?? Kommer ihåg att vi skrattade oss blåa åt den här. <333

Den här dagen blev vi bjudna på fika i pappersmuggar. Hoppas det var gott.

Ingen av oss har piercade nännor egentligen. Vi e !!!!F!!!A!!!K!!!!E!!!!

Och det där var den sista bilden vi tog. Rackarns. Gick inge vidare.

Saknar Amanda så himla mycket. Har aldrig träffat en person jag klickat med på så många sätt så snabbt som med Appson. Efter första dagen i SOS 2014 var vi liksom ett. Är ganska säker på att vi var systrar i ett annat liv.

Ibland var hon det enda som fick mig att orka ta mig till skolan. För jag liksom visste att vi skulle ha kul fast vi hade tråkigt. Och om jag inte kom blev hon aldrig arg, hon sa bara att jag skulle ta min tid och göra allt på mina villkor.

Amanda är den personen jag skrattar mest med. Skrattar så jag skriker när jag är med henne. Jag har sagt saker till henne som jag inte sagt till någon annan. Hon vet allt som gömmer sig inom mig. Och det var inte ens läskigt att säga det. Inte till henne.

Hon är dessutom en sån som det aldrig förändras med. Vi kan vara ifrån varann hur länge som helst men när vi ses är allt som vanligt.

Så länge jag får ha henne i mitt liv är jag nöjd.

<3

Likes

Comments

Tagen av Sandra Beijer vem annars!!!!!!

Hur är dina egenskaper som vän?

Umm. Är väldigt ärlig hela tiden. Är jag och shoppar med någon och hen frågar om något är snyggt säger jag som jag tycker. Tycker jag någon beter sig dåligt eller något säger jag det. Är väldigt mycket tough love ibland. Är alltid down för att dansa. Skjutsar mina vänner gratis mestadels. Släpper allt om någon är ledsen och skriver HJÄLP. Är väldigt mammig med mina vänner överlag. Så typ!

Sämst som vän?

Min ärlighet är inte alltid uppskattad. Kan misstolkas lätt och folk kan bli ledsna. :( Gör det inte med flit. När jag blir fundersam sugs jag helt in i mitt huvud och blir nästintill okontaktbar. Mumlar bara till svar då och vill ha på så hög musik som möjligt. Stör någon då blir jag ARGGGG.

Har väldigt svårt med kroppskontakt med vänner. Vill gärna ha min vilja igenom (ensambarnsyndrom, hehe) och blir det inte så surnar jag lite. Kan vara väldigt självisk. När jag blir arg på någon finns den inte. Varken ser eller hör personen tills det är löst. Blir FRUKTANSVÄRT arg när jag är hungrig. Hemsk jävel.

Vad stör sig dina vänner på med dig?

Att jag 8/10 gånger far hem först. Är jag trött eller hungrig blir jag grinig och snäsig. Att jag aldrig svarar på mess. Öpnnar efter 3 dagar och kanske kanske skickar nått svar. Vill man ha tag på mig snabbt är säkraste sättet snap.

Är väldigt feg och rädd för att göra fel. Blir snabbt pillig o rastlös. OSV.

Återkommande vänproblem?

Hmm. Känner mig ofta åtsidosatt och ouppskattad fast det inte är så. Då blir jag ledsen eller arg och skriver texter till personen. Vill bara bli älskad! Då kan det bli bråk för personen kan känna sig trängd och anklagad. Meh.

Annars vet jag inte, har det bra med mina vänner jag.

Typiskt för dig som vän?

Kommer alltid och hämtar. Kommer alltid med till S-market. Lägger upp bilder på mina hjärtegryn på ig och hyllar sönder dem. <3 Väldigt noga med att hålla streaken på snap om vi kommit över 50. Berättar gärna allt jag vet om spöken, döden och mord.

När blir du sur?

När planer blir inställda, när någon är dryg utan anledning, om någon tränger mig eller inte låter mig vara mig.

Tråkigast med dina vänner?

Att vi just nu inte umgås så mycket för alla är så upptagna med sina respektive. Jag inkluderat!!!!

Önskeegenskap som vän?

Snäll, obrydd, självsäker. Hatar att ta hand om folk med dålig självkänsla. Att ständigt mata med komplimanger utan att de tar emot/någon som ständigt söker min bekräftelse. Någon som vill dricka lite vin mitt i veckan. Rolig och stöttande. Osv!

Värsta sortens vän?

Som sagt någon som söker bekräftelse. Som konstant fiskar efter att bli sedd på ett väldigt tydligt sätt. "Jag gjorde _ idag!" för att JAG ska säga/tycka det är bra? Näe. Gör saker för dig själv o jobba på det. Vänner som ljuger, är dryga och snor energi.

Bästa sortens vän?

Någon som vågar lyssna och prata!! Personer man kan sitta i timmar med och prata om allt möjligt utan att bli dömd eller stämplad. Öppna människor. Roliga. Lätt till skratt. Tar livet med en nypa salt (när det behövs).

Gemensamma drag för mina närmsta vänner?

Hahaha. Att de flesta i min krets kämpar/har kämpat med psykiska sjukdomar. Vi alla älskar att köra bil. Vi är väääldigt snälla. Tror faktiskt jag är vän med de snällaste människorna på jorden?

Likes

Comments

Jag fyller år snart!!!! 19. Det känns som en bra ålder, lite lagom.

Dock tappade födelsedagar charmen efter jag fyllde 18. Finns nästan inget att se framemot åldersvis. Äh! Kul och fira ändå.

Tänkte skriva vad jag önskar mig så släkt och så kan ta en kik ifall de vill ge mig någgi. Behöver verkligen ingenting, har allt jag behöver och lite till. Men.

Klocka


Det här är väl mer riktat mot mamma och pappa. Önskar mig en rejäl klocka som kan vara med mig i flera år. Det är det enda jag verkligen skulle vilja ha. Här är ett inlägg om fina klockor jag önskar saften ur. (klockan på bilden är Bradshaw från Michael Kors).

Pengar

En given. MAKE IT RAINNNN. Nej men cash är alltid roligt att ha.

Boohoo/ASOS/Nelly/ZicZac presentkort

Har börjar tycka kläder är så kul men i min garderob bor inte mycket jag trivs i.

Arken förköp och alkohol

En lätt gräj. Hoppas på många fester i höst/vinter.

Alkoholvis önskar jag mig helst tequila, roliga likörer såsom De Kuyper Hallon eller Rabarber eller min favoritprosecco. Ananasbreezer är också yummy in my tummy.

Likes

Comments

Tjenissss.

Följande har hänt sen sist:

Har käkat Rökka och tittat på flygmyror.

Jobbat min sista dag på PKMH. Jag och Polvan ville inte gå hem, saknar det miiiiiket.

I fredags var jag på kräftis till Emira. Alla åt kräftor och jag åt draken. hehe. Kvällen blev dock ingen höjdare för min del, grät och var arg mest hela kvällen.

På lördagen sussade jag hela dagen och på kvällen drog jag och Lilli en välbehövd cruise.

I söndags flyttade Jakob hem :(. Jag städade och fejade och på kvällen tittade jag på en jäla intressant dokumentär om The Body Farm.

Måndag. Var på terapi och kollade på GoT med Jakkis på kvällen.

Igår började skolan. Det var faktiskt över förväntan!! Nästan lite taggad nu.

Det blev kväller och jag gosade med djuren och kollade ännu mer GoT med Jakob. <33333


Häj.

Likes

Comments

Det känns som jag brinner för jag är så kär.

Jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att en människa kunde kännas så rätt, så hemma.

Det här är min favorit-du. När du är sömnig, endera på kvällen eller morgonen. När du är sådär sängvarm som man blir. Att pussa på din panna, snusa dig i nacken. Paja dig på kinderna.

Och såhär, när du är så jävla glad så hela du skiner.

Jag älskar när du är full och blir röd i ögonen och tittar på mig med något så jävla varmt i blicken.

Jag älskar när du behöver uppmärksamhet och blir som ett litet barn tills jag kramat dig till trygghet.

Häromnatten la du armarna runt mig och kramade så hårt du kunde och sa att jag är bara din. Det var som att orden brändes in i hjärtat på mig, har gått runt och sugit på dem enda sen dess. Det finaste jag hört. För jag är bara din. Vill fortsätta vara din så länge jag kan.

Du är min favoritmänniska på alla sätt. Utan dig skulle allt vara upp och ner. Att få vara din gör mig så stolt så jag inte hittar orden för det. Jag älskar att berätta om dig och vår kärlek till folk, för för mig är det här större än allt. Jag älskar dig!!!

Likes

Comments

Hej hej!

I måndags när jag kom hem från jobbet var jag lite ledsen i ögat så jag och mamma for och shoppade lite. :))

Fick med mig ett par efterlängtade boyfriend jeans och tre tröjor. Efter det for jag och hängde med Dannis en stund innan jag for hem och städade.

He blä tisda.

Efter jobbet for jag hem och bytte om och lastade bilen FULL med pant. Alltså verkligen full. Sen for jag och packade in Linn och Wilma där de fick rum i racerägget och så for vi och pantade. 36€ fick jag!

Vi köpte med oss Rökka så for vi och satte oss i Bamböle och pratade bort flera timmar. Det blev lite tårar men en jäla massa skratt också, som alltid med dessa töser.

Igår vad mamma och pappa hem och bjöd mig och Jakkis på middag. Efter middagen la jag mig och sov och vaknade vid nio, var vaken en timme och somnade sen om. Händelserik kväll!!!!

I helgen väntar åtminstone en kräftskiva och resten får vi siiii.

Herrååå

Likes

Comments

Häj.

Förra veckan bjöd jag över Linn på kex och ost. Det är så roligt att vi vart vänner i snart 12 år och inget har förändrats när vi är med varann. Samma skämt, samma bråk, samma fniss. <3

I torsdags cirkulerade livet kring mat. Jag och Wilma åt sushi till lunch och snackade en hel massa om viktiga saker. Är så glad att jag fått jobba med henne den här sommaren, världens bästa kollega. Efter jobbet gick jag till min faster och blev fin i håret. Klippte lite och satt en hel massa slingor som vi blekte. Så nu är jag blond! Tog bara ett år. :) Hehe.

På kvällen bjöd mamma och pappa mig och Jakkis på middag på Nauticaltan. Det va så himla mums, blir lite less att jag inte hunnit dit fler gånger i sommar.

Efter middagen hängde jag med Natalie och Danne och vi köpte en stor och finer bukett till Lilli för hon är lite ledsen just nu och då förtjänar man blommor.

I fredags lunchade jag och Wilmis på bagarstugan och det var det enda som hände den dagen. På kvällen var jag och Jakob på middag till hans föräldrar och sen for jag hem och sov någon timme innan vi for och köpte snacks för vi skulle ha goz. Vi hann se typ 20 minuter av filmen innan jag somnade. Har fan aldrig vart så slut som i fredags. ÖÖÖÖ.

I lördags jobbade jag från 10-13:30. När jag slutade köpte jag lunch som jag åt i sängen innan jag sov hela dagen.

Sen hade jag och Jakke lite photoshoot (hahaaaaaaaa) innan vi hoppade i bilen och styrde kosan mot Hammarland.

Min släkt hade vår årliga kräftskiva på stugan, sinni! Det var jäla mojsigt trots spöregn. När vi ätit susade vi till stan och hemma hos mig väntade Jossan, Emil, Casper och Emira.

Vi drog en spontansup och vid 12 tog vi taxi ner till Indigo och där blev vi hela kvällen.

Vi hade en så sinnessjukt mysig och rolig kväll som vi avslutade halv fyra med pizza från dibbe.

Igår matchade vädret mitt mående. Låg i sängen och gnagade på kall pizza hela dagen innan jag masade mig på kalas till min kusin en stund. Förbanna hur jag mådde alltså.

Nu är det måndag och sista jobbveckan är här innan jag tar två dagar sommarlov innan helvetesskolan börjar igen.

BAIIIIIIIIIII

Likes

Comments

Hej hej!

Förra torsdagen var jag med Linn. Vi for till Sofia och pajade hennes hästar (jag höll på att bli mördad av en av dem..........) och matade Jakobs kisse.

På fredagen var jag taggad till max men hela kvällen var kaos. Det kändes bokstavligen som att vi var med i Paradise Hotell med allt bråk och ambulanser osv. Efter mycket om och men tog vi oss ner till stan för kino men jag sket i det och var med Sandra istället. Vi åt välbehövliga burgare på hesse och snackade i typ två timmar innan Jakkis kom så gick vi hem.

Lagom möra. <3

I lördags var jag inte direkt taggad på att bjuda över folk igen men ÄÄÄÄÄH.

Vi var ett trevligt litet gäng.

Efter förfesten drog vi ner till torget och dansade loss till Otto Knows. Han var faaantastisk.

Efter fyrverkerierna for jag och Lilli en sväng via Kino men det gick inte att va där för det var så sjukt med folk. Dessutom var jag typ nykter så hade inte the time of my life precis. :-)

Vi gick till Dinos istället och mötte upp Jakob, Casper, Emira och Clausen. Vi körde några rundor tequila och efter det var jag på banan igen!!! Hade en mycket rolig kväll och vid 4 gick jag, Emira, Casper och Jakob till mig med vårt nattkäk så satt vi och snackade tills klockan slog fem och de for hem och jag och Jakkis stupade i säng.

Drog såklart på mig den årliga rockoff-förkyldningen så har legat däckad i tre dagar nu. Är äntligen bättre och sitter just nu på jobb.

buaaaaaai

Likes

Comments

Hej!!


I tisdags lagade Jakkis middag åt oss för jag låg ihopkrypt till en boll och grät pga lågt blodsocker. Han är så himla bra på mat, min karl.

Jag provade kläder i säkert två timmar för inget satt bra. Så jobbigt att klä sig när man vet att det är kallt ute men man kommer få svinvarmt? Blä. Sen kom Emira så satt vi och snackade en stund innan vi for via Caisa en sväng och sen ner till stan. OOOO.

Alltså. Fybubblan vad bra de var. Dansade och sjöng med Lilli vid min sida och det kunde inte blivit bättre. Tårarna var inte långt bort under Runaway Bride och Sex. Hooooh.

Igår for jag på middag till mamma och pappa efter jobbet. Det är så fint på stugan nu. Allt är så grönt och fluffigt, bästa stället att vara på när man vill koppla av.

Vi åt jättemumsigt och matkoman var ett faktum efteråt.

Efter maten gick jag över till min faster och hängde lite med Milton. Blir lika förvånad varje gång vi träffas och han vet vem jag är. Glömmer lite bort att han blivit så stor. Vi jagade humlor, han visade hur hårt han kan springa och så vattnade han blommor (och mig).

Sen bar det av till stan igen. Jag tog hand om Jakob hela kvällen för han är jättesjuuuk.

Ikväll tänker jag bara vila och samla kraft tills helgen!!!

Hej me er

Likes

Comments