Header

Vardag, Övrigt

Nu vill jag bara att snön och första advent ska komma. Juletider är det mysigaste jag vet. Allt pynt, alla dofter, allt bak, gemenskapen. Jag har för första gången redan börjat fixa julklappar. Annars brukar jag ALLTID fixa det i december då man redan har häcken full med allt annat.

I år vill jag bara njuta. Ingen stress, ingen press - bara ta tillvara på allt decembermånaden har att bjuda på.

❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag, Mina resor

Vilken bra dag! Vaknade bredvid Lisa och Enzo, morgonprommis, storstädning av huset och sen kom Joddri hit så vi snörde ihop en sallad. Så sjukt gott med rostad sötpotatis och fetaost. När Malin slutade jobbet kom även hon och Sanna hit för våran inbokade reseplanering. Många effektiva timmar blev och resrutten är till större del klar. VAD jag längtar!

Likes

Comments

Vardag, Tankar och åsikter

Söndag it is. Känns väldigt skönt med en ny vecka imorgon. Ny vecka, nya tag. Att påstå att alla dagar är bra dagar är en lögn, trots att jag vet att jag är rätt så bra att njuta av det lilla. Men som sagt, inte alla dagar. Har till större delen spenderat helgen i sängen. Sovit och tänkt, om vartannat. Ibland blir det så. Det är då jag är så glad att jag har Enzo. Han som tvingar mig upp, han måste ut, han måste få mat och han måste få aktivering. Men han är också den som ligger där med mig, timme efter timme, i sängen. Och bara är. Han som accepterar mig även när det brister och när jag inte känner mig tillräcklig varken för mig själv eller någon annan.

Alla borde förstå att det är inte är någon skam att ibland vara trasig. Varken psykiskt eller fysiskt. Men som jag sa, nya tag. Lisa sover hos mig inatt och imorgon kommer tjejerna hit för lite reseplanering, så mysigt. ❤️

Likes

Comments

Övrigt, Vardag

Haft en jättemysig kväll tillsammans med Malin och Linn. Förutom att sitta och surra såg vi en jättebra, gripande film som hette You’re not you.

Den handlar om Kate som drabbas av den obotliga sjukdomen ALS. Hur sjukdomen utvecklas under tiden och hur hon hanterar vetskapen om att hon en dag ska dö. Hon träffar den yngre Bec som hjälper henne under sjukdomsförloppet men som också blir hennes bästa vän.

Man får verkligen en insikt om hur otroligt hemsk denna sjukdom är, det går inte ens att föreställa sig hur det måste vara att leva med den.

Se den!

Likes

Comments

Har bott hemma i Bodstrand ett par dagar och fått rå om Lisa. ❤️ Igår fyllde Martin år så jag fixade en liten tårta. Blev inte jättenöjd men Martin blev glad iallafall, det är ju huvudsaken. Idag bjuder han även på smörgåstårta från Uddens, varit sugen på det flera månader så det kommer sitta finfint!

Blir en väldigt lugn helg. Ska verkligen bara ta det lugnt och njuta.

Likes

Comments

Min myskille. Viktigt med morgonmys OCH kvällsmys.


Blir glest med inlägg då jag har min arbetsvecka och inte hinner göra så mycket mellan jobbpassen.

Igår for Viktor och jag, tillsammans med Roberts och Santa, till Piteå för att se ”IT”. Har varit SÅ taggad att se den och jag tyckte faktiskt den var riktigt bra. Inte jätteläskig enligt min åsikt men väldigt genomtänkt. Och ett tydligt budskap. Älskar filmer med ett bra budskap.

Idag tog jag en långpromenad hem till mamma och pappa för att hälsa på Lisa som kom hem från sjukhuset igår. Min fina, starka lillasyster. Innan jobbet pussade jag Viktor hejdå som drar till Skottland imorgon, inte bara lite avis! Men kul att han får göra någonting och att det inte bara är jag som far och ränner.

❤️

Likes

Comments

Vardag

Kolla på dessa två alltså. ❤️

Har sagt det förut och jag säger det igen, dom är så himla fina med varandra. Leon har lärt sig säga ”vovov” och vill vara uti Enzo hela tiden. Han lär sig även kalla honom för ”Åke”. Enzo hette nämligen Leif-Åke då jag hämtade honom. Ni kanske förstår varför jag bytte? Men det är ett smeknamn som fortfarande används och framför allt av min käre far, som inte alls förstår hur jag kunde byta till namnet Enzo.

Leon älskar att kasta bollar som Enzo får hämta. Dom har verkligen ett sådant bra utbyte av varandra. Det får mig att inse att jag verkligen vill att mina framtida barn ska växa upp med djur omkring sig.

Mina favoritkillar i hela, hela världen. Älskar er så. ❤️

Likes

Comments

Har sovit så oroligt inatt. Klockan 08:00 rullades Lisa in i operationssalen för att öppna upp bröstbenet och ta bort sin thymuskörtel. Vid 11:00 ringde mamma och sa att operationen hade gått bra, att Lisa hade vaknat men att hon hade ont. Jag for hem till Maja och lite senare på dagen fick vi prata med henne. Våran älskade kämpe till lillasyster, hoppas detta gör dig friskare och att du kan få leva ett normalt liv så småningom. ❤️

Senare for vi förbi farmor en sväng med lite kanelbullar och nu är jag hemma. Har tänt ljus och lagar en höstlig köttgryta som puttrar på spisen.

#fuckmg

Likes

Comments

Skönhetsrelaterat

Jag föddes med självlockigt hår och har, i hela mitt liv, hatat det. Fram tills nu. Nu gillar jag ändå lockarna för att det är jag och det är så jag är skapt. Jag har alltid misshandlat mitt hår med diverse olika värmeverktyg (plattången har verkligen varit min bästa vän), blekningar, färgningar, extensions, etc.

Men dom senaste två åren har jag varit ifrån (med väldigt små undantag)

Värmeverktyg såsom hårfön, locktång och plattång.

Extensions.

Blekningar och avfärgningar.

Bara tvättat håret 1-2 gånger/vecka.


Och visst - mitt hår har uppskattat det! Trots att det fortfarande är nött i topparna och längderna. Värt att nämna är att jag VÄGRAR klippa mig.

Nu hade jag tänkt ge detta ett ärligt försök. Nämligen balsammetoden. Har velat prova på det länge men har helt enkelt inte tagit tag i det. Har gjort den så kallade ”sista tvätten” och jag hoppas verkligen att detta är något som kommer funka för mig och mitt hår.

I’ll give it a try och återkommer om någon månad eller så.

Likes

Comments