Ikväll så blir det idol!! Men innan det så var det skola.... sen så har jag bara slöat hela dagen! Men vid ca 19:00 så gav jag mig ut på första ”träningen” efter skadan! 4 km blev det och skönt! Men dööö jobbigt då min kropp har super lätt att rasa ner i vikt å gå upp i vikt lika fort igen! Å efter denna månad så har konditionen fallit FORT! Så svettigt blev de! Men sen blev det ännu ett varmt bad! Å nu Idol!😻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Igår blev det inget inlägg jag vet! Men INGET roligt hände som alla andra dagar! Men idag efter skolan åkte jag till stallet å tvätta bena och gick prommis med Stelvio då han är ”sjuk” (halt) så både vi är ”sjuk” samtidigt!! Men sen åkte jag till pappa och ska vara här i helgen! Jag tog ett varmt bad nu på kvällen! Men jag har också gjort naglar!! Jag har förlängt å valde färgen gul! Har inte sett någon annan gjort det och tyckte det var fint då det stack ut! Imorgon ska jag till skolan bara och kanske till Stelvio! Nästa vecka får jag kanske rida igen också! Ha en bra kväll! :)

Likes

Comments

Hej! Idag har det varit kallt å det har regnat hela dagen! Vi blir väl vana! Till skolan så hade jag ett No prov som gick super! Å efter skolan så blev det en nap på 1 timme och sen åkte jag till syrran å kolla film å åt lite godis! Super mysigt! Egentligen ska det läggas upp häst inlägg osv! Men eftersom jag inte får rida så har det blivit sånna här tråkiga inlägg! Men snart så....! Godnatt!! LITE FINA BILDER NEDANFÖR PÅ STELVIO!

Likes

Comments

Hej! Idag var jag sååklart i skolan! Inte så roligt men dagen gick bra! Jag var också i stallet å spola rent Stelvio ben å hovar! Å han är halt....! Såå jäkla synd då jag snart får rida igen! Men sen har jag bara kommit hem och sen inte gjort så mycket! Vill säga en sak till bara!! Jag ska fixa en laddare till datan så jag kan fota bilder med min system kamera!! Längtar!! Nu ska jag sova Godnatt!💘
Kommer nån bild på Stelvio också!

Likes

Comments

Hejsan! I helgen har jag inte lagt upp något! Jag har inte gjort något alls! Bara varit hemma med vänner! Men imorgon är det skola... inte alls taggad men måste göras! Längtar sjukt till höst lovet nu alltså! Bandyn drar igång å jag får rida igen! Fyyy vad jag längtar!! Vet inte mer vad jag ska skriva men jag ska iallafall upp till stallet imorgon å borsta osv! Får se om jag går ut och går med han! Får se! Men nu måste jag sova! Godnatt! <3 slänger in en bild på hur huvudet ser ut nu!

Likes

Comments

Hejsan! Imorgon har jag bestämt mig för skola! Å det hoppas jag går bra! Men de tror jag! Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt å mina inlägg har blivit ganska tråkiga nu! JAG VET! Men har inte gjort så mycket nu när jag inte får rida! Men i helgen får vi främmande och nästa freda är det första hemma matchen för året!! Längtar sååå mycket! Å sen så blir det snart höstlov! Som jag längtar alltså!! Men egentligen skulle jag till stallet idag å borsta å mysa men det har regnat precis HELA dagen!! Typiskt Sveriges väder.....! Men vi blir väl van! Men nu ska jag sova, Godnatt! Lägger in några sommarbilder på mig å Nougat!

Likes

Comments

Hej... Det är såhär att jag fick ta spruta i skolan idag utan att någon visste om det! Och det gjorde såååå ont så ont så ont! Å efter skolan skulle jag ta bort stygnen å ser att de är ett hål rakt igenom, dom klippte bort ALLT hår runt om å har ont! Inget läkte precis sådär som vi hade tänkt oss...! Så ingen idrott, bad eller ridning på länge! Imorgon är de lixom 2 veckor sen jag red sist å jag längtade så jag dööör tills den dagen, men får vänta längre,, fy alltså tänk om jag hade sluppit!😓😪 Nu får ni se bilder från första början tills idag...

Likes

Comments

Idag var det som VANLIGT skola och som VANLIGT dööö tråkigt å gå till skolan! Men iallafall så har vi börjat snacka om "skoldisco" som vi ska ha,, inte alls kul men aja...! Man bah super kul med 2 sv läxor 1 matte, 1 no och 1 eng.... men skit samma! Jag å min lärare kommer INTE bra överens... tråkigt men sant att hon ska styra å ställa min fritid och göra så skolan blir dåligare å dåligare för VARJE dag å då undrar ni säkert hur? Men det behöver ni inte veta... Elakt av mig JAG VET!! Men nu på kvällen har jag varit med vänner och ska sova nu!! Godnatt! <3

Likes

Comments

Hej! Alltså nu måste jag bara få säga en sak lite fort! Men Noah, Magnus och Olivia från Idol hade live på alla sina instagrams, å dom gjorde såhär: Skriv ditt nummer så kanske är det just dig vi ringer upp!! Och jag var en av dom! Jag trodde ALDRIG de! Noah ba: Ring hon, och sa 076..... å jag bah aldrig mig! Åsså kommer det upp på skärmen: Inget uppringnings ID! Jag svarar å säger Heej! Å dom: Kan du starta Facetime jag bah: Jaaa!! Dom typ! Sååååå kuul! Aja men en lyckad kväll iallafall men nu ska jag till skolan!🍂 Ha en bra dag alla!

Likes

Comments

Hejsan! Idag så var jag såklart i skolan å det var en seg å lååång dag kändes det som, jag slutade vid 14:15 och började 08:00! Aja jag gick hem efter skolan å satt igång med pluggandet.... DÖ tråkigt men måste göras! Sen vid halv 7 så blev jag klar med det mesta å det är redan mörkt ute å VÄLDIGT kallt! Ca 5 grader!! Blää på Sveriges väder, men jag satte på mig mössa, vantar, täckbyxor, vinterjacka och mina vinter stall stövlar! Jag fixade och pysslade lite i stallet och tog in han å borsta osv, sen får jag egentligen inte rida förns på torsdag men då var det 2 veckor sen! Så jag hoppade upp å skrittade lite grann barbacka!! Oops! Men nu är jag hemma igen och har pluggat lite till och ätit! Så nu ska jag duscha! Godnatt🍂🐴 (Bilderna nedanför är gamla)

Likes

Comments