Semestertider och fullt upp på arbetet! Där av väldigt dåligt med både tid och ork till att blogga, så När den värsta tiden är förbi skall jag återkomma igen så håll ut! Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge eller :)

Bjuder på lite bilder.. förutom att jag jobbar så mycket försöker jag få vårat hem att se lite mer hemtrevligt ut. på bild nr 3 kan ni se hur mina passionsfrukter har tagit fart!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag blev det rökta räkor till middag. jätte gott första gången vi åt det här hemma.

Likes

Comments

enkelt men gott

Likes

Comments

godiset har omvandlats till frukt från och med nu 🍉🍊🍌🍍🍇

Likes

Comments

Idag blev det Carbonara med champinjoner och spenat.

Likes

Comments

Nu känner jag lite såhär efter semestern att nu är det dags att vara lite nyttig!

Nyligen hem kommen från en resa och efter jobbet idag blir det matinköp sen skall det börjas lagas mat igen.

Är så glad att pizzerian jag alltid äter på när vi väl äter pizza har fixat vegan ost så jag kan få ost på pizzan, jag var den första som fick prova och man kan inte låta bli att bara tycka så himla mycket om dom som faktiskt tänker på alla oss som inte kan.

Likes

Comments

Måste verkligen tipsa som dessa, Dom är super duper goda och jag har verkligen saknat en yoghurt som smakar som den ska. Jag kör på vanilj och kan inte vara mer en nöjd!

Likes

Comments

det där med maten på hotellet var ingen höjdare. det kändes som att komma in i en skol matsal där du får välja på 3 rätter, grymt besvikna. och det är alltid samma rätter att välja på.

igår var jag extremt mat sugen efter 3 dagar med mackor. Så vi gick ut och åt och jag beställde det jag gillar allra mest att äta när jag är i Grekland.

dom bjöd på efterrätt och eftersom jag inte kunde äta den kakan som serverades vad han snabb med att fixa nånting annat
Så jag fick prova på öns egna desärvin. lite för sött för min smak.

Likes

Comments

Jag fick det jag önskade mig + en resa, så på söndag drar vi till grekland i 1 vecka. Har all inclusive, även fast jag är så van att leva på pommes, Men dricka kan man ju alltid göra.

Likes

Comments

Den 6 Juni fyllde jag 30! Och jag bakade allting själv förutom småkakor. Jag har inte ätit tårta på säkert 7 år. Den vart riktigt bra. och jag fick bra betyg från Grannens snart 1 år gamla bebis som sa " Mmmm"


Likes

Comments