det där med maten på hotellet var ingen höjdare. det kändes som att komma in i en skol matsal där du får välja på 3 rätter, grymt besvikna. och det är alltid samma rätter att välja på.

igår var jag extremt mat sugen efter 3 dagar med mackor. Så vi gick ut och åt och jag beställde det jag gillar allra mest att äta när jag är i Grekland.

dom bjöd på efterrätt och eftersom jag inte kunde äta den kakan som serverades vad han snabb med att fixa nånting annat
Så jag fick prova på öns egna desärvin. lite för sött för min smak.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag fick det jag önskade mig + en resa, så på söndag drar vi till grekland i 1 vecka. Har all inclusive, även fast jag är så van att leva på pommes, Men dricka kan man ju alltid göra.

Likes

Comments

Den 6 Juni fyllde jag 30! Och jag bakade allting själv förutom småkakor. Jag har inte ätit tårta på säkert 7 år. Den vart riktigt bra. och jag fick bra betyg från Grannens snart 1 år gamla bebis som sa " Mmmm"


Likes

Comments

Provade göra hamburgare på halloumi från get & får. Det gick inte för min del, Annars brukar Mjölkallergiker klara av får och get mjölk bättre, Dock kan jag äta feta ost så jag får återgå till det helt enkelt. Har aldrig provat halloumi och ville endå prova men det var inget för mig.


Likes

Comments

Den 3é Juni drar min efterlängtade semester på 3 veckor igång. Så det kommer vara lite sämre uppdatering under dessa veckor eftersom jag inte tänkte spendera min lediga tid framför datorn/telefonen mer en nödvändigt. Så efter midsommar återgår allt till dagliga uppdateringar.

Likes

Comments

Nja, oatly på mackan är mycket bättre som mjukost, och jeezly original är bättre.

Likes

Comments

Hittills den bästa yoghurten jag provat som är mjölk & soja fri

Likes

Comments

Jag byter självklart ut mot mjölkfritt smör, Alla ingredienser skall ner i en bunke och sedan röras om försiktigt tillsammans. Den blir alltid lika god, Men om man låter den svalna och sedan in med den i kylen över natten, Dagen efter är den perfekt! Ibland kan jag tycka att den blir lite för söt och brukar då minska ½ dl på sockret men det är ju en smaksak.

Likes

Comments

Milda mjölkfritt margarin samt havremjölk, vips så blev det goda bullar som smakar precis lika som vanliga bullar.

Likes

Comments

när man är sjuk och har feber så får man äta glass och slappa på soffan.

Likes

Comments