Ingredienser:

💜 3 bananer

💜 3 egg

💜 100 gram havremel

💜 70 gram hvetemel

💜 1 ts bakepulver

💜 30 g sukrin

💜 1 dl lettmelk

💜 1 dl frosne blåbær


Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene uten blåbær i en bolle. Stavmiks røra. Bland forsiktig inn frosne blåbær i røra. Man kan selvfølgelig bruke ferske blåbær også, men da kan det hende at hele brødet blir blått, bare slik at man er obs på det. Hell røra i en brødform. Stekes på 180 grader i ca. 50 minutter.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

(8-10 matmuffins)

🍞2 egg

🍞150 g cottage cheese

🍞100 g kesam

🍞150 g havregryn

🍞100 g havremel

🍞2 ts bakepulver

🍞1/2 ts salt

🍞Tilsett ønsket mengde ost og skinke. Jeg bruker piknikskinke da jeg synes den er best til disse muffinsene. Jeg bruker også å tilsette diverse krydder og vårløk eller purreløk.


Bland egg, mel, kesam og cottage cheese i en bolle. Moses med stavmikser før du tilsetter salt, krydder og bakepulver. Kna deigen godt og tilsett skinke, vårløk og ost. Bruk en skje og fordel deigen i 8-10 muffinsformer. Stek midt i ovnen på 180 grader i 15-20 minutter.


Likes

Comments

🌾100 g havregryn

🌾100 g havremel

🌾2 egg

🌾100 g kesam eller cottage cheese

🌾1/2 ts salt

🌾Vann til passe konsistens

Miks sammen ingrediensene til ei tjukk røre og la svelle i 5-10 minutter. Bruker du cottage cheese kan den godt moses med stavmikser først. Klem ut deigen som tynne «skiver» på bakepapirkledd langpanne. Steik på 180 grader 10-15 minutter, til havreskivene er godt gylne.

(oppskrift hentet på lindastuhaug.no)

Likes

Comments

Oppskrift til 12 stk

🍌2 godt modne bananer
🍌150 g kesam
🍌80 g havremel
🍌30 g hvetemel
🍌2 ts bakepulver
🍌80 g sukrin gold
🍌3 egg
🍌0,5-1 dl vann
🍌1 ss kakao


1. Sett ovnen på 180 grader. Mos banenen til en klumpfri bananmos med en gaffel, tilsett kesam og egg.

2. Miks inn havremel, hvetemel, bakepulver og sukrin gold til en jevn og glatt røre. La den svelle 3-4 minutter. Juster deretter med vann til passe konsistens.

3. Del røra på to, tilsett kakao i ene delen. Fordel muffinsrørene i 2-3 lag i muffinsformer. Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter, eller til muffinsene er gylne og gjennomstekt.

(oppskrift hentet fra lindastuhaug.no)

Likes

Comments

✨1,5 dl havremel

✨1,5 dl hvetemel

✨0,5 dl valgfri grov meltype

✨150 g kesam

✨½ ts salt

✨Vann (hvis det er nødvendig)


Bland alle ingrediensene godt sammen, gjerne i en foodprosessor, men for hånd går også fint. Press deigen ned i en paiform på ca. 24 cm og ta på ønskelig fyll. Bunnen kan med fordel stekes i 10 minutter før fyllet tas i.

Likes

Comments

✨1 dl hvetemel

✨2 dl havregryn

✨1-2 ss sukrin

✨50 g smør

✨2 ts bakepulver

✨4 ss lettmelk

✨250 g cottage cheese


Bland smøret sammen med det tørre i en foodprosessor. Tilsett melk og cottage cheese. Bruk skje til å fordele deigen i 12 scones utover et brett med bakepapir på. Stekes i ca. 20 minutter på 200 grader.


Likes

Comments

1 pakke skivede mandler, 250 g
3 ss sukrin gold
1,5 ss ekte smør
1 ts maldonsalt
Kanel og kardemomme


Forstek mandlene på 180 grader i 5 minutter, til de begynner å bli gylne. Ha over i en bolle.

Vend inn smelta smør, sukrin gold, maldonsalt og et dryss kanel og kardemomme. Rør godt før du brer mandlene over stekebrettet med bakepapir.

Etterstek i 5-8 minutter, til mandlene har fått en fin farge. Avkjøl på stekebrettet. Hell over i et oppbevaringsglass og la stå i romtemperatur.

Likes

Comments

Proteinrikt havrebrød, 1 stk

🍞300 g cottage cheese
🍞200 g kesam, evt. meir cottage cheese
🍞4 egg
🍞250 g havremel
🍞250 g havregryn
🍞1 toppa ss bakepulver
🍞1 ts salt

Slik gjer du:
Sett ovnen på 175 grader. Bland sammen cottage cheese, kesam og egg – kjør glatt og klumpfritt med stavmikser. Tilsett deretter havregryn, havremel, bakepulver og salt, bland godt og la deiga svelle 5-10 minutter.

Hell deiga over i en smurt brødform (1 liter). Steik på nederste rille i 45-50 minutter, eller til brødet har fått en gyllen farge og begynner å bli sprø. Avkjøl.

Brødet holder seg godt og ferskt eit par dager. Det kan fint fryses, enten som brødskiver eller heile brødet.

(oppskrifta er hentet fra lindastuhaug.no)

Likes

Comments

250 g mango, fryst i biter
100 g naturell eller gresk yoghurt
100 ml kokosmelk
valgfri melk til passe konsistens
1-2 ss sukrin(melis)

Kjør ingrediensene i en blenderen. Smak til med sukrinmelis. Nyt!🍸


Likes

Comments

Til en pizzabunn trenger du:
✨300 g havremel
✨150 g kesam
✨2 egg
✨2 ts bakepulver
✨1/2 ts salt
✨2 dl vann

Rør sammen ingrediensene til en klissette deig og la den svelle 5 minutter. Bre over en langpanne med bakepapir med en våt slikkepott. Forsteik pizzabunnen på 200 grader i 15 minutter, eller til overflata er gyllen og begynner å bli sprø.

(oppskrift hentet fra lindastuhaug.no)

Likes

Comments