Header

Vardagsliv, min lägenhet

Här får ni en liten liten smygtitt på hur det ser ut just nu i lägenheten. Än är vi inte helt klara med målningen men jag känner mig redan såååå nöjd!!! Kommer älska min lägenhet. Nu ska jag njuta lite extra av denna lördagskväll, hoppas ni mår bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Frisörjobb, Inspiration

GOOOODMORGON!

Här ska ni få se något fint, en riktig dröööömförvandling som jag gjorde på min kund i förra veckan!
(Detta är förresten min kund som gick från mörk till ljus)

Från början var det ganska kort, meeeeen...tillslut fick det ett helt annat liv!

Här hade vi satt i nästan 7 hela paket med tejp men ännu inte gjort iordning det. Det var nu dax för inklippning och styling!!

Jag valde att sätta i 3 olika toner i håret för att få ett mer livfullt och naturligt resultat. Gör helst så att jag använder mig utav minst 2 olika nyanser för att få ett snyggare resultat.

Och här ovanför ser ni det färdiga resultatet!!!
Hur vackert blev det inte??
Jag kände mest att jag själv också blev lite sugen ;)

Vill ni boka tid eller om ni har några frågor,
Ring 0171-35900! <3

Likes

Comments

min lägenhet

En inredningsdetalj som är i svåraste laget att bestämma sig över är alla lampor???? Finns så mycket att välja mellan. Skulle inte ha någonting emot lampan nedanför på bild, att få ha i mitt vardagsrum men... den får hålla sig till mina drömmar. Än så länge.

Är inne på en lampa i glas eller mässing, någon ganska så enkel. Den får absolut inte ta över för mycket i "färgväg". Får inte bli för mycket.

Har ni något tips på fina vardagsrumslampor?
Mina väggar kommer vara grå och min soffa är blå!!

Likes

Comments

Frisörjobb, tips

OM DU VILL GÅ FRÅN MÖRK TILL LJUS:

Till att börja med!!!! Gör aldrig denna process hemma, ta alltid hjälp av din frisör!!

(Kunden på bilden har jag gjort iordning under flera tillfällen)

Min kund såg ut såhär från början!

Det tar tid att gå från mörk till ljus. Du måste ha tålamod, allt kan inte ske på en gång. Efter min första behandling på min kund mot ett ljusare hår såg hon ut såhär. Vi hade här både klippt och ljusat upp det en hel del.

Tyvärr kommer det alltid fram extremt mycket guldiga pigment när man gör en sådan här process. Vare sig det är snyggt eller inte, som tur är så kommer det ju inte vara för all tid ;)

Samtidigt som jag gjorde denna behandling på min kund, använde jag mig utav en skyddande och stärkande behandling som heter ProCortexx.

Efter omgång 2 såg min kund ut såhär. Betydligt mycket mindre guldiga pigment och rejält mycket blondare. Jag valde denna gång att lägga väldigt många och täta foliepaket, för att ljusa upp det så mycket som möjligt. Ville även kunna "punktslinga" håret där det behövdes som mest, med en mössa hade jag inte kommit åt allt jag ville på samma sätt.

Även här gjorde jag denna behandling på min kund, en skyddande och stärkande behandling som heter ProCortexx.

Och här har vi resultatet från vår sista omgång. Denna gång både uppljusning och klippning. Det behövdes kan jag säga. Nästa gång vi ska göra något, kommer jag endast att lägga folieslingor i botten, eventuellt något foliepaket ända ut i längderna också. Det beror på hur det ser ut då.

Men visst blev det helt fantastiskt?

Likes

Comments

Mitt sovrum:

Nu kommer vi till nästa rum, mitt kommande sovrum som ska inredas. Detta är det viktigaste för mig och min allra största prio. Det är här jag ska kunna känna lugn, slappna av och bara vara. Mitt sovrum behöver vara min trygga punkt i hemmet. Jag vill därför ha ett väldigt mysigt sovrum. Absolut inget vitt och stelt. Trött på det just nu, iallafall i sovrum. Jag har istället varit inne en hel del på färgerna grått, blått eller grönt!

Köpte mig en helt underbart fin sovrumslampa i förra veckan! (Hur nu en lampa kan va underbar, men..). Förhoppningsvis kommer den passa helt perfekt. Hopps hoppas!

Jag var inne i en färgbutik idag och kollade färg, kan erkänna att jag knappast visste bättre efter det. Varför måste det finnas så många olika kulörer???

Ska besöka ytterligare en i helgen och förhoppningsvis, förhoppningsvis kanske jag bestämmer mig då. Haha.

Likes

Comments

Vardagsliv

En helg alldeles lagom i min smak. I fredags åkte vi faktiskt och köpte snabbmat på Max till kvällsmat och kollade film hela kvällen lång. Riktigt lyx ;) Lördagen startade sedan tidigt redan vid 09.00 för att åka ut till landet på städdag, halleluja va kul. Sagt och gjort, kl 2 var vi klara. Efter det däckade jag i soffan ett par timmar innan jag och kusin bestämde oss för att äta på pinchos vid 21, mötte sedan upp andra kompisar och tog kvällen vidare. Söndagen fick spenderas lugnt med massa mys, plus att jag fick lite mätning gjort i lägenheten(!!) snart är jag där, snart snart snart.

Hoppas ni alla haft en fin helg <3

Likes

Comments

Inspiration, min lägenhet

JAG HAR ÄNTLIGEN KÖPT MIN ALLDELES EGENA LÄGENHET!! Det känns typ fortfarande overkligt. Men så himla himla bra. Känns bara bäst!!

Och nu till det här med inredning, jag ska göra om lite smågrejer i lägenheten bara men sedan behålla ganska mycket som det är. Det ska målas i vardagsrum och sovrum, det är nämligen fondtapeter där i dagsläget men jag vill nog ha en och samma färg i hela. Troooor jag iallafall!?

Har tänkt mig något annat än helvitt men det får vi se när vi väl är där. Vem vet, jag kommer hinna ändra mig tuuuuusen gånger om. Haha

Jag har spanat runt länge nu så när det är dax att flytta in till min egna lägenhet, är jag förhoppningsvis 99 % säker på hur jag vill ha det.

Ang. Mitt kommande vardagsrum:

Jag har nog nästan till 100 % bestämt mig för vilken sorts soffa jag vill ha, samt färg. Skulle även vilja ha en snygg fåtölj intill, men gärna i en annan färg för att bryta av. Helst utav allt skulle jag vilja ha en fåtölj eller faktiskt till och med en liten vacker pall från Ruth & Joanna. Kika in på deras grejer direkt, hjärtat slår volter. Detta är dock en önskedröm då möblerna har sitt pris.

Sedan har jag en eeenorm kärlek till stuckaturer. Både i tak och på väggen!! (Om du inte vet vad detta är rekommenderar jag dig att googla på en gång, eller så förstår du från bilden ovan.) Stuckaturer ger hela rummet sådan enorm känsla utav LYX OCH STIL. Jag känner att jag minst måste ha en i taket, kring min taklampa. Sedan kanske väggarna får bli ett projekt i framtiden!

Vill även ha någon sorts förvarning, antingen ett vitrinskåp utav lite större modell eller möjligtvis några sorts hyllor längst en hel vägg.

Jag fattar knappt själv att detta snart ska bli verklighet när jag skriver mitt inlägg. Kan knappt fatta att jag ska få "bygga" min egen lägenhet till min. Vill ha en känsla utav lugn och trygghet i den. En sådan lägenhet som alla bara känner att dom vill hänga i.

Har förresten gjort en ny kategori "min lägenhet" så ni smidigt och snabbt, kan klicka er in på mina inlägg angående lägenheten. Hoppas ni vill följa med mig på resan och läsa om alla mina idéer!

Likes

Comments

Inspiration, Frisörjobb, Vardagsliv

I lördags jobbade jag på salongen ett par timmar under förmiddagen. Dagens första kund skulle på bröllop i Stockholm efter sitt besök hos mig. Hon hade valt en väldigt "söt" klänning så hon ville inte ha en allt för stram frisyr. Jag fick ändå ganska fria händer med mitt arbete. Vi höll det stilrent men enkelt och satte dit en tygblomma som detalj! Vad tycker ni? Bilder kommer här nedanför! :)

Min lördag fortsatte sedan med kick off med hela dansgänget. Vi körde ett box pass på magasinet och sedan fortsatte vi med middag! Vid 9 tiden träffade jag sedan mina tjejkompisar och fortsatte kvällen! Hoppas ni alla hade en lika bra helg som mig!

Likes

Comments