hur länge sen var det inte sen jag skrev ut mina tankar.. försöker komma på varför jag har helt enkelt undvikit det, men de enda jag kommer på är för jag inte orkat eller så det att göra med jag helst inte vill läsa mina gamla inlägg som var ganska tuffa tider.

Kände att det var dags igen att skriva av sig lite, det var varit ganska många tankar som har snurrat runt idag. 
Denna helg har jag hälsat på min hemstad igen. Helgen var i väldigt lugn och vädret stannade kvar helgen ut innan regnet tog över. 
Jag känner att varje gång jag åker tillbaka är det alltid annorlunda, få en intryck av negativa vibbar varje gång, tyvärr. Det är så tråkigt att det har blivit så och varje jag är ute på stan så tror jag att jag ska ser henne. Och har ingen aning vad jag skulle göra åt saken om det nu hände. 
När jag skulle packa ner grejer för åka till hemstaden så tog jag fram min stora läderväska, snurrade ihop mobilladdaren och la ner den i en inneficka. Väl i innefickan hittade jag ett par foton på oss.. jadu.. vad gör man om inte att sitta här och titta på bilderna. Tog djupa andetag och bara la ner de igen. - varför? .. vet inte

Hur som helst, är nu tillbaka i Malmö och aldrig har det känns så ensamt som idag när jag kom hem. Antingen är det hon som jag inte bara fucking kan komma över eller är det att jag saknar närheten eller kärleken. Funderade över om jag inte kunde skaffa en hund men vet också att det är omöjligt med tanke på mitt schema och tidsperspektivet. Åh sånt låst situation.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Sitter på espresso helt själv och känner verkligen för skriva ut lite tankar. Har precis varit på IKEAS kontor i Helsingborg och redovisat en massa nya idéer för kommande framtid inom digitaliseringen. Där satt det höga chefer inom Sverige och lyssna på..våra idéer. Vilken upplevelse! Och wow vad bra det gick, sån lättnad efter allt. Det enda som saknas är "hej vi skulle vilja att du börja jobbar här" hah.
​Och nu sitter man här och väntar på tåget ska åka iväg till Göteborg. En fastighetsmässa som väntar med 2 fantastiska bra vänner, som jag möter upp i tåget. Livet ger en så många val och möjligheter att vi måste ta vara på det. Det ena kan leda till det andra utan att man ha aning om det. 

Jag sitter faktiskt och läser hennes värld ibland. Jag vet inte om jag någon kommer kunna glömma henne. Men jag ser henne på ett annat sätt idag. Hon verkar så lycklig att jag nästan vill skydda de två mot allt för att låta den lyckan vara i liv. Hur hon beskriver sin nuvarande lyckliga tillstånd har jag inte sett innan och på ett sätt få man att faktiskt le. Så glad hon verkar vara. 
Jag hoppas verkligen inte hennes intre negativa tankar ska påverkar hennes relation. Nu i efterhand när jag insåg vilket härlig personlighet den människan har, så ska ingen.. inte ens din galna ex ska ta ifrån din personlighet. Att du ibland känner att du inte räcker till är så fel.. du har verkligen den färgstarkaste och varmaste personlighet någon någonsin kan ha. Och det finns så mycket intressant om dig att man bli överraskad för varje dag när man är med dig. Se till att behålla det.. och om någon lämnar så är förlusten hos de..t o m i mitt fall. 

Vet inte varför jag egentligen skriver det här.. inte för att hon skulle råka ha för sig att läsa det, men men skönt att få skriva av sig lite. 
Bästa och varmaste hälsningar, 
M. 


Likes

Comments

Jag ligger här i min säng och funderar ut hur jag ska uttrycka mig över det som har hänt. Kanske på ett sätt för en gång skull kan energin eller tankarna på henne vara från oklarhet och negativitet till fint avslut kapitel med positiv energi. Hennes meddelade om igår natt om att vi kunde pratar och reda ut oklarheter, att jag fick chansen att höra hennes röst och pratar med henne om det.. även om det var dålig tillfälle med tanke på den sena natten men jag tvekade inte och tog chansen.

Det enda jag begärde eller hoppades på var att hon skulle sänka garden och lät mig pratar med henne och inte en hög vägg. Vilket absolut hon gjorde ... och insåg snabbt, gud vilken underbar människa den personen är .. jag hade nästan glömt hur lätt det var att pratar med henne om allt när allt brus och allt som har hänt mellan dess stod i vägen. Och för varje minut som gick tog jag vara på och bara fick höra hennes röst. Ville veta allt.. hur mår hon, var gör hon idag, är allt okej, pratar om hur jag beundrar henne och osv.

Jag vet inte hur hon uppfattade samtalet.. antingen hatar hon mig mer, inte bryr sig särskild mycket eller gav det henne något.. något mer lugnade i tankarna. Vilket fall som helst tänker jag låta henne vara nu när hon ändå har avblockerat mitt nummer så jag vill helst inte bränna den bron igen.
- Kanske kontakta henne en vacker dag i framtiden .. vem vet. Den dagen den sorgen som hon så fint uttryckte det.

Vi snubblade lite in i inredning och design under samtalet och om hon skulle råka trilla in i min värld så är det såhär jag har det just nu.

Med bästa hälsningar, M

Likes

Comments

Denna gången skriver jag till dig, till dig min kära. Till att börja med vill jag bara uttrycka mig hur mycket jag egentligen beundrar ditt skrivande och jag har alltid uppmuntrat dig att följa din dröm som författare och jag hoppas att du en dag gå den vägen. För att trots att saker och ting ibland handlar om mig på ett sådant negativt sätt så slå det mig tanken att bara, wow, hon är så duktig på att uttrycka sig rent verbalt. Men trots att dina ord fastnar snabbare på baksidan av min näthinna, snabbare än om det vore sista dagen inför tentan och trots att jag analysera varenda ord mer än jag skulle analysera ett företags boksluts inför en investering så kan dina inlägg ibland vara i så abstrakt eller defuse form att det blir en tolkningsfråga som är svårt att reda ut.

Jag känner att vi har skapat någon form av dialog utan att det egentligen ha en dialog. Så jag hoppas att jag få chansen att bemöta dina tankar så det klara ut lite till, om det inte har gjort det för dig på mina senaste inlägg som jag har delat med mig.
Jag känner att du upprepar ett flertal gånger att jag borde hitta mig själv, inte har hybris, sväva inte iväg eller släng inte glitter på saker och ting. Det har gått en tid nu sen vi sist kände varandra och jag vet faktiskt inte vad du menar. I skrivande stund känner jag inte förrän nu att jag har hittat min rätta plats och att jag åker på rätt spår. Att för varje dag som går så kommer jag närmre mitt mål och jag kämpar tillsammans så fina vänner som har samma positiva energi och som absolut ligger min nära hjärtat. Det enda jag egentligen känner mig vilse bland är att jag vet att det inte finns någon eller något som kan fylla de tomrummen som du lämnade.
Jag märker också att du beskriver mig på ett skenade sätt. Det jag vet är att i ett förhållande är man två för att hålla ihop och för att få det att fungerar. Men nu i efterhand när du berättar om att jag tryckte ner dig och känns som jag styrde över dig. Vilket gör mig verkligen ledsen. Hur kunde allt det här hända utan att du berättade vad du kände och vad som hände?

Du delade med dig allt och jag gav dig en tusendel tillbaka... själv inser jag också hur lite du visste om mig. Jag öppnade upp till dig med allt. Du visste mer om mig än någon annan med hästlängder och som jag hoppas att du visste så har jag svårt att öppna mig och speciellt kommunicera det jag tänker. Men när jag väl gjorde det var dig jag vände mig till. Men också hur du beskriver att jag tog 1,5år ifrån dig gör mig inget annat än, ännu en gång inte förvånad, men ledsen. Hur kan du tänka att jag planerar en viss period att vara tillsammans med dig. Jag minns den dagen då vi sa att vi hade något på gång och vi fick ta dag för dag och se vad det ledde till. Inget som vi egentligen kan planera, men hoppades på det bästa. Det var exakt så jag tänkte. Du var den enda för mig och inget annat. Så jag hoppas du tänker för nästa gång du uttrycker dig för.. det gör .. fortfarande ont.. när du uttrycker sådär.

Tiden har passerat och vi rör oss mot nya kapitel i livet och ta lärdomar från vårt förflutna. Jag skulle ljuga om jag inte sa att du inte ha påverkat mig så att jag känner mig osäker när jag ska träffar någon annan. Hur ska bete mig? Gör jag rätt? Har jag trampat på denna person nu? .. Men jag ska inte låta det som har hänt definierar vem jag är, utan står för mina värderingar och hur ett förhållande ska se ut. Jämställt med respekt och kärlek.

Jag kan inte kontakta dig mer än min kanal härifrån. Hade jag velat kontaktat dig så hade jag kunna lösa det på något vis, hade jag gett dig en riktig ursäkt så hade jag gjort det men att jag förlorade dig är ett förflutet jag inte kan styra över, bara ta lärdomar från det. Jag vill inte ringa från någon anans telefon för att få höra din röst och be om ursäkt. Jag vill känna mig trygg i mobil och kunna berättar om att det är jag som ringer och inte överraska dig med någon annan telefon. Så, jag vill heller inte att detta ska ligga i dina händer men, det gör det faktiskt.. men tanke på du ha spärrat mitt nummer.

Jag önskar dig all lycka med honom och är glad att du har hittat kärleken.
- Det menar jag verkligen, för de man bryr sig om vill man att de ska vara lyckliga.. oavsett om det är någon annan.

..Jag hoppas också att du slutar snusar en dag , inte för min skull, utan han.

Likes

Comments

Nu ligger jag är i min säng igen.. lite enkel musik och datorn i knäet. Det var ett tag sen jag skrev ut mina tanker sist.. behövde komma ifrån det lite. Men nu är jag tillbaka med fler reflektioner och tankar. Till en börja med så den senaste tentan som jag hade enorm ångest för så klarade jag den helt gallant, eller rent ut sagt ett VG.. finns nog ingen bättre känsla än att man tror man ska kugga något sen sätter ett bra resultat.

Hur som helst har tankarna svängt lite fram och tillbaka om henne. Bara för att jag gjorde bort mig betyder det inte att jag bryr mig om henne. Jag vet inte om hon har sneat på livet helt och det gör mig verkligen orolig. Utifrån uttrycken jag få så känns det som hon inte är sig själv.. långt ifrån. Och så sitter jag hemma och bara tänker om jag ska höra av mig till henne eller inte.. Ena stunden känner att jag borde göra det eftersom jag fortfarande bryr mig och hon var inte bara vem som helst som ja bara kastar. Men och andra sidan slå det mig att hon absolut inte vill ha något med mig och göra, att hon verkligen hatar mig. Bokstavligt. Så sitter jag här och vet inte vad jag ska göra. Jag vill bara att nån ska hjälpa mig med den frågan.. som jag inte själv kan svara på. 

Nu kör vi tillbaka till det ämnet som var ämnat till.. en visionboard, som beskriver lite nu läget ser ut för min del idag och vad vill jag egentligen vara om.. 5 år? 
Till och börja med i skrivande stund läser jag fastighetsföretagande på Malmö Högskola. En bred utbildning må jag säga, som inriktar sig mestadels till fastigheter. Min avsikt är inte att gå den traditionella vägen med att titta linjärt med att utbildar mig sedan hitta en vanligt jobb. Utan utbildningen är till för att vägleda eller vara på rätt spår så att jag gå ha den atmosfären hela tiden runt omkring. Huvudmålet är att under utbildningen gång vara ute på möte, skapar en bra kontaktnät och lära mig hur fastighetsbranschen ser ut. Därigenom kan skapar mitt egna företag antigen själv eller med någon för att innovativt bryta det gamla och traditionella som finns i fastighetsmarknaden. Digitalisering sker överallt.. men väldigt sakta i fastighetsbranschen, vilket finns en grym möjlighet. 

Sedan hoppas jag att utveckla min fysiska form till ytterligare en nivå. Att ser till att mitt välmående finns där när utvecklingen av träningen sker. Något som jag tror är enormt viktigt, att man mår bra när man tränar och inte bara strävar efter ett estetiskt syfte. Träningen måste gå ihop med studierna vilket det hittills har gjort genom god planering. Men också att kunskapen växer.. vilket jag har lite tankar på att hämta extern hjälp i form av PT online. Det vi få se och återkomma till. 

Angående tankesätt och värdering så hoppas jag var på de spåret att jag kan planerar framåt men får inte glömma bort att leva i nuet. Att jag uppskattar stunden som finns här och nu, att uppskattar de som finns för mig och de som verkligen betyder. Att jag har lärt mig av mina misstag att aldrig behandlar någon så som jag gjorde. Tappar någon som var så betydelsefull att jag inte själv insåg det. Förtroende är väldigt skörd.. och man måste vara rädd om den. Att jag en dag kan återuppliva nån form av relation med ... henne. 

Likes

Comments

Jag vet inte varför.. men ibland får jag för mig att ringa till henne, från ingenstans? Som att hon har avblockerat mitt nummer av nån anledning. Men hade hon svarat skulle jag inte ha nån sysning om hur jag skulle agerar eller svara. Kanske med ett mjukt hej? 

Tanken av att hon har blockerat mitt nummer börjar jag undrar om jag är någon sån "freak ex" som inte kunde låta sin partner vara.. 

Likes

Comments

klockan är 00:38.. men det spelar faktiskt ingen roll. Gosade precis ner mig i sängen, finns faktiskt inget skönare när man har tentatpluggat nästan hela dagen, kommer hem rätt sent och dra iväg på träning. Hemkommen, äter sin lilla matlåda, titta på aktuellt sen nu ligger jag här.. nedkrypen i täcket.. lyssna på lugn musik och bara få dela med mig av mina tankar. Toppen över i:et.. skönt.

Jag har aldrig tänkt på vad som egentligen definierar en som vän.. det finns så många stadier av just vänner.. allt från en ytlig vän till ens bästa vän. Hur som helst har jag börjat inse att jag måste banta min vänkrets och verkligen funderar på vilka som egentligen betyder.. vilka som ge mig positiv energi och finns där. Jag vet att några av mina barndomsvänner finns där oavsätt om man inte har setts på länge så vet man vart man har varandra.. som man brukar säga, äkta vänskap rostar aldrig. Men många av mina nära vänner har jag insett att det inte känns äkta mellan oss.. att allt är så, fejkt?
Det är inte många som jag känner mig tillräcklig trygg eller ha den relationen att jag kan dela med mig allt med.. jag har lite svårt att öppna mig bara sådär.. jag rör mig nästan bättre som ensam varg.

Men jag känner att om det var någon som jag delade precis alla mina tankar, idéer osv så var det med henne. Hon var nästan som min bästa vän. Jag delade med henne om allt.. förutom om känslorna.. aj aj aj, ett stort snedsteg.
Hon har en pågående relation med en som jag var vän med faktiskt.. helt ärligt så har jag inte agg mot honom, faktiskt lite glad att det var han och inte istället en annan kille som jag tänker på. Jag vet inte varför men tycker verkligen inte om det umgänget. Så lite positivt finns det bland allt elände. Så min s. k vän håller på med henne nu.. lite ironisk. Känns det rätt? Rent spontant känns det absolut helt fel, oavsätt hur nära jag stå en "vän" kan jag inte påbörja något med dens ex. Allt blir så fel, det är alledes för nära umkrets sen att jag inte har fått någon förklaring eller något heller.. wow. Men hur som helst, vet jag att han är en bra kille nånstans.
Vänner va?

På fredag kör vi tentan, vilket jag hoppas att jag är på rätt mode och sätter den. Ska bli så skönt att börja på en ny kurs och DENNA gången ska jag vara med från början. Har sagt det precis på varje kurs att jag inte ska ligga efter men ändå så halkar man efter haha. Men nästa kurs, ekonomistyrning sägs vara lite svår, men jag ser verkligen fram emot den!

Tills nästa gång tänkte jag beskriva en "visionboard" där jag tänkte hoppa in och göra en nulägesanalys av vart jag befinner mig och vart jag vill vara om 5år? Allt ifrån karriärsmål, destination, värderingar och allt möjligt. Därefter följer vi den och uppdaterar med jämna mellanrum. Ska bli intressant och se tillbaka en dag.

det få räcka så.. måste ju få tid över till en god naturfilm.. hehe. Ciao
Likes

Comments

​Okej.. precis tagit ett djupt andetag och ska försöka samla mig och reflektera över vad som stå på och vart jag befinner mig just nu.. så kanske det blir lättare för min del att eventuellt gå vidare.. 

Min envägs-kommunikation med henne är inget annat än bara dåligt för mig.. eftersom jag inte kan svara, reflektera eller fråga så gör det att mina tankar bara fylls på ännu mer. Sen att jag också ser hur hon tycker om mig få jag inget annat än negativ energi.. nästan som en slagsäck. 

Jag måste erkänna för mig själv och säga.. ja, jag älskar hon fortfarande henne och det finns inget annat mer än att jag ångrar det jag gjorde. Jag har en bild kvar på henne och mig och jag vet innerst innerst inne att jag borde ta bort den.. men inte har gjort det än, för att kanske väcka något till nytt.. men kanske dags att ta bort den nu.. 

hm.. är faktiskt lite förstörd eller har blandade känslor inom mig just nu.. men det kanske är både gott och ont. 

Likes

Comments

Jag vet att jag inte borde skriva just nu men tanke på det är tenta om 3 dagar.. men herregud vad mina tankar gå på högvarv just nu. Jag måste sluta lägga energi på fel saker.. jag kan inte gå runt och älta på mitt förflutna och förhållande i all evighet. Jag får helt enkelt inget ut av det, det finns inget kvar och hämta men ÄNDÅ kan jag inte sluta tänka på det, på henne.. 

Jag måste börja med att sluta vara så nyfiken över hennes liv och sluta med att titta in. Det går helt enkelt inte om jag ska gå vidare.. Det sättet var min enda sätt att kommunicerar med henne utan att hon har garden uppe.. Jag var så nyfiken så helt plötsligt blev kolladet en vanlig "rutin" som jag brukar göra när jag surfar, allt från facebook, youtube, tidningar och henne.. inte bra sprial.. Jag vet att hon har gått vidare, jag vet inte varför, men det känns som jag söker nån form av förhoppning bland höstacken på något vis.. varför vet jag inte. 

Jag slåss verkligen med mig själv inombords.. den här fighten måste få ett slut.. ganska snart. 

Likes

Comments

Learning without thougt is labor lost