Header

Idag fodrade och släppte vi ut hästarna på morgonen men Titan stannade kvar inne och fick bli lite friserad och reds lite grann. Passade på att ta lite bilder som kommer komma upp på bloggen snart. Solen har varit framme lite till och från men önskade att den hade varit framme lite mer under fotograferingen men tror nog bilderna blev ganska okej ändå. Har precis ätit lunch nu och senare ska vi ta in hästarna. Så länge kommer jag rensa och fixa lite med bilderna😊

Blir perfekt nu med lite nya bilder. Många känns ganska så uttjatade😌

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har det varit jobb för oss båda i stallet från 07:00-21:00. Dagen har flytit på bra, Verda har longerats på morgonkvisten. Titan har fått vila och likaså Elias eftersom han tappat en sko. Vi har putsat utrustning och städat i skåpen. Sedan har vi kollat på film med kompisar och i morgon blir det jobb igen. Är inte så sugen på att gå upp och fodra hästarna vid kl 06:00 som det blir nu när klockan ställs om men det överlever jag.

Likes

Comments

Skulle ta en lång och skön sovmorgon men vaknade i stället tidigt, tidigt och kunde inte somna om. Åt jätte god lunch hos mormor, mamma och Paulina kom också med. Åkte till stallet mot kvällen och då var hästarna kvar i mörkret ute i hagarna vilket var lite konstigt eftersom ingen sagt något om att de lämnades ute. Titan har iaf ridits och var jättefin. Elias skulle logeras men av den stora besvikelsen så hade han tappat en sko igen, suck...😒 I morgon blir det tidig uppstigning för att fodra hästarna. Tänkte fota lite på dom i morgon så vi får se om det blir några bra bilder😊

Likes

Comments

Nu så börjar helgen för min del och kommer i stället jobba lör-sön. Så skönt nu när det börjar bli varmt och man kan rida ute i solen. Både jag och hästarna uppskattar det väldigt mycket för visst blir de tråkigt när ridmöjligheterna begränsas under vinterhalvåret och visst blir det lite tjatigt att rida runt i ett ridhus flera månader även om man förstås rider ut då och då. Nu har jag ändå haft lyxen den här vintern att ha ridhus vilket jag inte haft de tidigare vintrarna utan bara en liten uteridbana man fått trotsat vädret i och ridit i regn och rusk, kyla, stora vattenpölar, fruset underlag, jag ni kan ju tänka er själva. Är det något jag ska spara till när jag blir äldre så är det att kunna ha ett ridhus. Så värt det känner jag som vill kunna träna som vanligt även de mörka årstiderna!

Idag hann hästarna fixas på förmiddagen vilket var skönt. Elias och Titan fick vila men Verda fick däremot motionerades lite grann och var duktig🌟 Nu blir det snart mat här hemma. Trevlig kväll!

Likes

Comments

Känns som alla de senaste veckorna gått i rekordfart och då även den här veckan. Inte varit speciellt jobbig, vädret är helt ok och jag har fått mycket gjort med blandade saker. Kikade nyss lite på TDB på kommande tävlingar. Första starten för i år är ännu oklart, speciellt nu då det går kvarka i stallet så det återstår att se. Så länge fortsätter vi jobba på här hemma. Idag så har Isabell tränat mig på Elias som var superfin och därefter tränade jag Isabell på Titan som var väldigt duktig.

Likes

Comments

Åkte till stallet senare på eftermiddagen/kvällen och pysslade med hästarna samt red lite grann. Elias skrittades fram en längre stund och sedan travades han lite och eftersom la vi in travbommar vilket han gjorde mycket bra. Han var verkligen en fröjd att rida idag och var pigg och framåt men lydig och lätt i munnen. Tyckte han kändes väldigt fin i formen idag och fick han mer öppen. Var också väldigt lugn och harmonisk över bommarna med samma tempo innan som efter. Väldigt duktig:)

Titan fick också göra lite liknande arbete och var över förväntan så väldigt nöjd med honom också. Verda fick vila idag och kommer gå i morgon i stället:)

Likes

Comments

Har blåst som bara den här idag och hästarna var nästan lite halv vilda att ta in från hagen. Red ut en sväng och hästarna höll sig faktiskt förvånansvärt lugna trots blåsten men guldstjärnan går ändå till Verda som gjorde ett jätte bra jobb idag. Verda har också fått nya skor idag och Elias tappade en sko lagom till hovslagaren kom som kunde slå dit den igen. Nu film😊

Likes

Comments

Även den här dagen har rullat på ganska bra, eller ja...Hela veckan. I morgon är det redan fredag och känns skönt att ta helg. Började dagen med att se på en bra film när jag vaknade innan jag tog mig upp ur sängen. Dagen har varit bra och hästarna har hållit sig vad vi kan se, friska än så länge från kvarkan. Verda har fått vilat idag och i morgon kommer hovslagaren och skor henne. Elias och Titan fick rida ut och höll sig hyfsat lugna båda två😊 Efter stallet har vi ätit och därefter cyklat och handlat lite och avsluta innan läggdags med att se en film.

Likes

Comments

Lite blåsigt är det allt men när solen skiner när man vaknar är det inte hela världen. Dagen har varit mycket bra och började med att släppa ut hästarna och de fick fortsätta äta sin frukost ute. Gick tillbaka till stallet någon gång efter 13:00 och fixade klart stallet. Titan fick vila medans Elias och Verda longerades. I morgon hoppas jag det kommer fortsätta vara bra väder och att vi hinner rida ut en sväng. Nu är våren verkligen på gång. Äntligen!

Likes

Comments