Header

Efter skolan red jag Elias på slingan där vi red lite galoppintervaller och senare jobbade jag honom lite sidvärds vilket han gjorde väldigt bra och nu för första gången flyttade han även i galopp:D Efter det fick vi väldigt bråttom att göra oss i orning till skördemiddagen på skolan men vi hann. Det var kul där borta. Bra mat, kompisar och sedan spela Drängarna som dom heter uppe på scenen vilket var bra! När det var slut umgicks vi lite därefter. Nu är jag duschat och krypt ner i min ny bäddade säng med datorn och imorn har jag sov morgon så nu kan jag sova ut riktigt:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har tyvärr inte så mycket att skriva om idag och hästarna fick vila igår så här kommer film från tävlingen i helgen istället

110cm

1m

Likes

Comments

Av olika anledningar har det tyvärr inte blivit så mycket bloggning den här veckan men igår var vi på vår vi på vår första borta tävling där vi hoppade två klasser, 1m och 110cm vilket gick väldigt bra och han hoppa felfritt i båda klasserna🌟 Efter det åkte vi till landet där vi åt grillat och sov över.

Idag var vi först på landet och senare åkte vi till stan där vi åt och shoppade lite innan vi åkte till stallet och fixa hästarna. Elias fick vila men Titan reds lite grann. Nu ser vi på film och äter glass. Hej då så länge!

Likes

Comments

Då var det måndag igen och som vanligt står det dressyr på schemat idag. Dressyren gick helt ok. Elias var inte alls lika fin som han kan vara i galoppen men han fortfarande duktig och skänkelvikningarna börjar sätta sig nu vilket är jättekul! Titan fick rida ut på slingan och han var pigg och glad! Nu filmkväll och popcorn.

Likes

Comments

Har varit så skönt att bara varit hemma idag. Har fått hjälp med hästarna idag så bara kunnat åka hem, fått sovmorgon och kunnat slappa hela dagen. Det behövs ibland. Varit ute på en promenad och diskuterat hästar ett tag mm. Sen har vi ätit nu på kvällen och nu filmkväll:)

Likes

Comments

Veckan har rullat på i rasande fart och i morgon tar vi helg! Nu börjar man verkligen känna att hösten är här det börjar bli riktigt kyligt nu minsann så jag har fått ta fram vinterjackan.Titan har i alla fall fått stå hela veckan men idag har vi börjat få rida igång honom i skritt. Igår red vi ut i skogen tillsammans med 4 till vilket gick bra och idag var det markarbete vilket Elias gjorde jätte bra! Efter träningen åt vi och cykla upp till Ica och sedan såg vi på film.

Likes

Comments

Har inget intressant att skriva så här kommer en liten film i stället från någon vecka sedan.

Likes

Comments

Idag var det hoppning för Therese vilket gick väldigt bra. Vi hoppade lite bana och Elias gjorde det galant! Han varken rev eller kolla till på något hinder, inte för han brukar göra det men ändå;) Men det gick som sagt bra och han var superduktig:) Nu ska vi göra klart sista inlämningen så får vi se vad som händer efter.

Likes

Comments

I dag var det en ganska kort dag då vi sluta ca kl 13:00 och sedan hade vi NIU träning som gick bra. Nu är det första veckan vi har lite mer att göra i skolan. Vi har 2 inlämningar och 2 prov som jag fixar med. Kommer att vara ganska skönt när den här veckan är slut. Skulle ha tävlat i helgen men till min stora besvikelse så får jag/vi inte tävla fören nästa vecka eftersom att en av hästarna i stallet har varit sjuk så får vi andra inte tävla på 3 veckor suck:(

Herkules och Stewie som vi tog hand om i helgen. Dom är ju för söta😍

Likes

Comments

Hästarna fixade vi klart redan på morgonen och sedan kom mamma och hämta upp oss och vi åkte hem och tog en morgonfika. Har haft en liten återhämtningsdag idag och har mest legat hemma och slappat vilket var skönt. Vi har ätit och nu myskväll framför Tv:n. Mer intressant har inte dagen varit. Ska försöka komma med ett mer intressant inlägg i morgon så länge får ni ha en fortsatt trevlig kväll.

Likes

Comments