jag har börjat köra två vilodagar i rad nu i stället för splittrat.  De känns väldigt skönt!  men imorgon är de dags med tärning igen och som jag längtar! jag har Min mål i hjärnan och dem ska jag nå tills sommaren alltså så är det bara ! Nu ska jag lägga mig och sova så vi kan kicka i gång vanliga rutinerna imorogn igen!  ha de gott ..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

herregud vad min kropp reagerar på fuskar dagar ! inte positivt alltså 😑 igår åt jag en tunnbröd macka till frukost och mellisen blev kvarg med jordgubbar och nutella. Efter gymmet blev de en proteinbars och lunchen tog vi i Ludvika då vi firade lite påsk där ! en happy meal med Naggets. Sen till middag blev de grillat hos brorsan och när vi kom hem därifrån klockan 18 så la vi barnen och själv somna jag på soffan kvart över 6 och sov till halv 8 då jag åt ost bricka.  vid halv 9 slockande jag igen och sov till nu ! herregud alltså ! så idag är de dags för rutiner igen,  mycket mycket bättre även fast de är gott för stunden med lite skräp mat.

Har ändrat mitt tränings upplägg ocksånu kör jag vila söndag och måndag och stenhårt alla andra dagar!  men en pw blir det idag i alla fall ! ha en fin dag .

Likes

Comments

I morse körde jag ett längre löpar pass. blev 18,5 km med nya skorna 😊 är helt klart nöjd då jag inte tycker man ska ta i allt mN har på ett sånt här långt pass. Sen har dagen gått i full fart då hela familjen äntligen är tillsammans hela dagarna igen 💖 kosten idag! 
frukost: Havregrynsgröt
mellanmål: proteinbars och kvarg med banan
lunch: omelett med kalkon
mellanmål: kvarg med banan
middag: pulledpork med grönsaker
kvällsmål: protein Shake

Likes

Comments

underbart med lång helg efter idag med hela familjen 💓 min familj är verkligen mitt allt. då jag knappt har någon vän som hör av sig längre så känner jag mig mer och mer som en ensamvarg på den fronten. men det är tur jag har mina barn och sambo + tärnings som betyder väldigt mycket ! Idag blir de dagis för tilda och promenad för mig och Wilda!  senare idag blir det ett pass på gymmet ! ska köra axlar , triceps och mage !

Likes

Comments

Idag vart de en promenad på 3,7 km med hunden och lilla prinsessan 💓 nu sitter jag ivrigt och väntar på att åka iväg och köra handbollsfitness,  de är en blandning mellan handbolls spel med mjuk boll på liten plan blandat med styrke övningar 👍 tycker om sånt väldigt mycket!  hade jag så skulle jag ha spelat handboll än idag men knäna vill inte samarbeta så efter två operationer valde jag att sluta. kosten idag har sett ut så här !
frukost : ett stekt ägg med kalkon och paprika
mellanmål nr1: kvarg med banan
lunch: gårdagens middag
mellanmål nr2: 2knäckebrös skivor med kalkon och gurka
middag: omelett med kalkon och potatis
kvällsmålet blir en protein Shake

Likes

Comments

en underbar dag 💓 mys med barnen innan jag körde tilda till dagis sedan drack jag kaffe med två fina vänner innan jag och Wilda gick på en 4.5km promenad med hunden. Sen har vi städat hela huset och när vi hämtat tilda blev de bara bus Tills jonatan kom hem då lämnade jag ansvaret till han och åkte å Träna.  blev biceps, rygg och mage ! sen tog jag 10 minuter på bandet med 5 minuters 4 graders lutning. blev i alla fall 2,36km !
Kosten idag kommer här !
frukost: gröt med äpple och kanel
mellanmål nr1: havremuffins med Nutella och banan
lunch: kyckling med ris och wok
mellanmål nr2: mugg macka med kalkon och ost
middag: kyckling med Quinoa och currypasta
kvällsmål: 3 ägg vitor och protein Shake

Likes

Comments

gårdagen var en vilodag för mig. tog mig bara en promenad med hunden på 3,5 km. välbehövlig var vilodagen i alla fall då kroppen inte riktigt hängde med. kosten igår blev i alla fall :
Frukost: Havregrynsgröt
mellanmål nr1: knäckebröd med kalkon
Lunch: köttfärs med potatis och sallad
Mellanmål nr2: blåbärs glass
middag: kyckling med wok och fullkorns ris
kvällsmål: mugg bröd med kalkon

Likes

Comments

sitter här men minsta dottern och äter gröt till frukost ! mums !

gårdagens kost kommer här !
frukost: kvarg med 1 halv matsked nutella
mellanmål: kvarg med äpple
lunch: färs med morötter
mellanmål : protein Shake
middag: färs med potatis och sallad
kvällsmål : banan smoothie

nu ska jag mysa med minstingen innan min största prinsessa vaknar 💚💓

Likes

Comments

träningsvärk som bara den i vaderna.  var inte skönt att gå ner för trappen när Tilda ropa 😂 nu myser vi framför tvn och snart blir de mys frukost innan vi ska klä oss. sen får vi se vad dagen erbjuder förutom träning i kväll. jag har börjat blitivit lite rädd hur kroppen kommer bli att se ut efter att jag gått på underskott ett tag. ska köra ca 3 veckor till bara sen ska jag öka kcal intyget 😮 kommer jag att bli tjock eller hur ska detta sluta 😯

Likes

Comments

på väg hem efter ett lopp som jag är nöjd med ! de vart 4,5 km motvind och den sista raksträcka på 1,5 km var inte att leka med blåste nästan bort 😂 45 min och 43 sekunder blev de på milen ! nu laddar jag för Göteborgs varvet !

nu ska jag hem och mysa med mina prinsessor och bara vara 💚

Likes

Comments