Jep, det er en a de dage....
den slags dag, hvor man helst vil ligge under dynen, og spise klamme ting, men man er voksen, og har en lille dreng som ikke acceptere mors behov for klam mad, og dyne tid. Hoppede derfor med i badekar og boldbassin og guess what ?! Det virkede ! 😆

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

I dag bliver jeg et år ældre. Et år tættere på de 30.
Mario har forkælet mig med masser a blomster, popcorn, slik og hygge ❤️
Den bedste gave jeg har fået kom dog i weekenden. Jeg snakkede med svigermor om hvilke bøger jeg ønskede mig. Kort tid efter kommer min bonus datter hen og spørger hvornår det er jeg har fødselsdag og hvor man køber de bøger for dem vil hun rigtig gerne give mig !
Jeg blev helt rørt og sagde at det var sødt af hende men at jeg ville blive mindst lige så glad for en tegning og et kort som kunne hænge på min væg. Hun blev vildt begejstret og begyndte at mumle for sig selv om hvor hun havde set det der rigtig fine kort henne og om mormor mon havde tid til at hjælpe.
Jeg har haft hende og hendes bror i mit liv i 5 år nu og deres kærlighed overvælder mig stadig ! ❤️

Likes

Comments

Jeg får ikke rigtig skrevet noget for tiden. Ikke her, ikke på Facebook eller Instagram. Ikke noget nogen steder.
Det er blandt andet fordi jeg for nyligt blev gjort opmærksom på at folk ikke gider høre om alt det negative !
Folk ved godt vi bor for småt og kollektiv agtigt, og de ved godt at økonomien har været skidt rigtig længe. Det der med delebørn er ikke nødvendigvis negativt men det er tys tys og akavet at snakke om og ingen har lyst til at "pille" ved det. Åbenbart.

De sidste par uger har mit hovede hængt. Meget. Jeg tænker det må være min stress. Med den fulgte en lille depression og den spøger til tider endnu. Derfor har jeg ikke skrevet.
Nu sidder jeg så her og tænker at det kan fanme da ikke passe?! Min familie har undgået at tale med mig fordi "det er tit negativt og det har vi ligesom hørt om." Jamen takker for støtten 👍
I en tid hvor alt er træls og verden er dum havde det ellers været rart med en kop kaffe et andet sted end her. Når nu "her" er en del af problemet.
Det er åbenbart et seriøst tabu i min familie at tale om når det går skidt så vi lader være med at tale om det og håber det går over med tiden.
Så er det jo godt at min dejlige mand, min søde kusine og hendes mand og mine forældre ikke har forstået at det er tabu og derfor er blevet rigtig gode til at tale om alt det der gør ondt så det kan blive bedre ❤️
Og det er det !! Verden er slet ikke så dyster som den har været og de dårlige perioder er ikke så dårlige som de var engang 😊👍

Likes

Comments

Lørdag betyder bonus unger.
Vi har pt konstateret at:

Slevins Volvo er fed!
250 bolde er mange.
Men slet ikke så mange som tohundredeogtremilliarder !!
9 kommer før 10 men efter 8 og måske er 2 koden. (Til hvad vides ikke)
Den halve tennisbold er ikke længere rund men til gengæld er den længere end dinoens hoved....
Jeg har slet ikke drukket kaffe nok...

Jeg har i mit stille sind konstateret at Slevin har de bedste halv søskende i hele verden.

Likes

Comments

Så røg krøllerne.
Mor græd lidt.
Slevin synes det var det fedeste ! 

Nu ligner han en lille bølle men vi er faktisk ret vilde med det nye hår 👍

Likes

Comments

Jeg har fri I dag.
Normalt ville det betyde oprydning og rengøring, tøjvask og klargøring af super lækker aftensmad.
Men i dag diktere min stress at jeg sidder på min flade!
Og for en gangs skyld hører jeg efter.
Jeg har sovet længe og været i bad (okay jeg har syndet lidt og fået styr på en regning jeg havde glemt) og nu sidder jeg helt stille foran min ps4 og forsøger at glemme resten a verden.

For stress er ikke en man spøger med og når hun diktere ro så hedder det RO !

Likes

Comments

Mit hovede er i stykker.
Det klør på indersiden af mit kranie, og der er ikke plads til mine tanker.

Lægen sagde stress. Jeg vidste det godt.
Jeg var faktisk klar over det, meget længe, men jeg mente vel ikke det var alvorligt. Ikke før jeg sad i græsset, midt i arbejdstiden, og hulkede. Helt og aldeles uden grund.
Jeg tænkte depression. Lægen sagde bestemt, at det var det ikke. Psykologen sagde hun tog fejl.
Min søde psykolog mente at jeg havde en god blanding af stress, angst og depression og synes at det lød som om, at jeg har haft det siden jeg var barn. Han mente så også, at jeg havde fået så godt styr på mig selv, og så godt tag på mine problemer, at jeg faktisk var godt på vej til at få det bedre helt af mig selv. Han var en god og rar mand, og han gav mig ro i hovedet. Bare ærgerligt at jeg stoppede før tid.

Nu klør det igen, og der er ikke plads til mine tanker. De ramler ind i hinanden, og ordene der kommer ud a min mund ligner ikke dem der var i mit hovede. Min tålmodighed er lille og mit selvværd skrumper endnu engang ind til ingenting.

3 måneder. 3 måneder til store forandringer og forhåbentlig til sindsro og mindre kløe.

Likes

Comments

Det er fantastisk, forfærdeligt, vidunderligt, vildt spændende, utroligt skræmmende og jeg er bare slet ikke klar !
Men nu har babyen altså lært at gå. Da jeg hentede ham i vuggestuen nåede jeg lige at se de sidste 3 skridt inden han smed sig ned og kravlede videre. 7 skridt sagde den søde pædagog. Iiiiih hvor er jeg bare stolt !
Det var i fredags og han har gået mere og mere hver dag siden. Vi er så stolte a ham at vi næsten ikke kan få armene ned igen 👏❤️

Likes

Comments

Der er noget jeg virkelig ikke forstår.. Hvorfor må far ikke få en gave på fars dag ?
Jeg har set det flere steder nu, i flere grupper på fx Facebook, hvor der bliver spurgt hvad folk har givet i fars dags gave og så er der flere der svare: "ingenting !! 😂😂" "han fortjener ikke noget." Eller den der for alvor irriterer mig: "jeg fik ikke noget på mors dag så får han sgu heller ikke noget a mig!"
HVORFOR ? Ja jeg ved godt, der er nogle derude som vitterligt ikke fortjener at blive fejret på fars dag, men den med at man ikke selv fik på mors dag ? Hvorfor er det en noget for noget sag?
Her hjemme bliver far forkælet tit, og ofte uden grund, så når der endelig er en mærkedag, hvor jeg for alvor kan forkæle far og ikke bare min mand, så springer jeg på og giver den gas.
Jeg fik ikke noget til mors dag. Jeg forventede ikke noget. Jeg ved det er svært for ham, og han forkæler mig så rigeligt i forvejen, så det er helt ok med mig. Men derfor skal han da fejres alligevel.
Bonus ungerne havde heller ikke gaver med til far, så det hjalp jeg dem med, og hvor blev de glade ! både far og børn :)
Der synes jeg egentlig også godt, at ungernes mor kunne have hjulpet dem, om ikke andet så med en tegning. Det behøver jo ikke være noget stort, og han ville blive lige så glad for en tegning, som for det vi købte til ham.
SÅ er der nogen, der kan hjælpe mig til at forstå, hvorfor vi ikke kan fejre far bare fordi han ikke altid er lige god til at huske mor ?

Likes

Comments

Så er det i dag. Min baby er ikke helt en baby mere.

I dag fylder han nemlig 1 år ! Jeg har haft min lille prut i et helt år. Det er så vildt og så stort og så fantastisk og jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre ved mig selv.

Vi har fejret ham ved at få hans navn tatoveret på fars arm og hygget igennem med storebror og storesøster og i morgen står den så på lagkage og gaver. Det bliver så godt ! Hurra for Slevin ❤️


Likes

Comments