Jeg er glad for min chef.
Jeg synes hun er fair og jeg synes hun er rar. Hun er stadig chef og selvfølgelig tager hun beslutninger jeg ikke er enig i og synes er trælse men sådan er det jo med chefer.

Jeg kom til at sige det højt en dag. Det skulle jeg aldrig have gjort ! nu er jeg fedte røven der slikker røv og ikke har en selvstændig mening. BUM !

hvorfor ?! hvorfor er det ikke iorden at kunne lide sin chef ? hvorfor må jeg ikke være taknemmelig for at hun er som hun er og mene at hun rent faktisk gør et godt stykke arbejde ?
Hun er dejlig menneskelig men kun lige præcis nok til at man stadig respektere hende som chef. hun spiser frokost med os andre og griner og lytter og fortæller og det er så dejligt !

måske er det fordi jeg har arbejdet for rigtig grumme folk før hen ?
måske mine kollegaer ikke har været udsat for psykisk vold og sex chikane fra deres ledere. måske har de været så heldige kun at have gode ledere og derfor sætter de ikke pris på hende ... Det er bestemt den forklaring jeg foretrækker !

uanset hvad så skal min chef stadig vide at hun gør det godt og jeg er ikke bange for at fortælle hende det.
Og jeg synes helt bestemt at alle jer derude som også har en god chef skal fortælle dem det ! Kan vi ikke godt for brudt det tabu og så lige blive voksne.
for der er altså forskel på at sætte pris på en person og så slikke røv på dem ;)

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jeg ELSKER at flytte !
Jeg elsker at pakke hele vores liv ned og så pakke det ud igen. Det er bare så fedt !
Jeg elsker at indrette det nye hjem (især med de der nye møbler man ofte er  ædt til at købe) jeg elsker flytte pizza, jeg elsker flytte snøfler og jeg elsker bare at flytte !
Ja jeg ved det godt .. Jeg er nok ret alene om den her følelse .. men det er bare så fedt altså 😄

Likes

Comments

så sker det endelig!!
Vi er i gang med at flytte 😄
efter næsten to år hos svigermekanikken er vi endelig i gang med at flytte. ikke fordi det ikke har været hyggeligt at bo sammen alle sammen men jeg glæder mig virkelig til at føle mig som en rigtig voksen igen og have min familie lidt for mig selv.
Jeg er evig taknemmelig for at de åbnede deres hjem for os dengang og for deres tålmodighed og støtte ! Men det er på tide og det bliver godt for os alle at få lidt ro fra hinanden.

Likes

Comments

Lykken må da være når jeg får ros af en sød ældre dame for stadig at kunne amme min dreng på 15 mdr ❤️

Det er de små glæder i hverdagen der gør at alt det sure ikke er så surt !
Ting som søde ældre damer der bestemt ikke kan se noget galt i at amme et barn længere end 6 mdr og ligefrem blive stolt på mine vegne. eller når svigermor kommer hjem med laktosefri chokolade til mig. bare fordi 😊

Likes

Comments

Det der med amning er en spøjs ting..

De første timer efter fødslen: det vigtigste i verden !!!

De første tre måneder: her stifter man bekendtskab med ammemafien som uden tøven eller pli fortæller om ALLE de mange ting du gør forkert og kommer gladeligt med råd (deres ord for ordre) om hvordan baby skal holdes, hvad du må spise og drikke og hvad du så absolut skal holde dig fra samtidig med at de forventer at der skrives ned hvornår baby sidst har spist, hvilket bryst han spiste fra og hvor længe.

Mellem 4 og 8 mdr: "hvor er det bare flot at du stadig ammer!" "Er det ikke bare fantastisk hvad kroppen er i stand til?" "Nyder du ikke bare at du stadig kan amme?" Sagt med kærlige smil og store skulderklap.

Når baby er 1 år: "ammer du stadig!? Er det ikke på tide at stoppe?" "Altså jeg mener jo ikke børn bør ammes når de får rigtig mad...." "Mine børn blev ikke ammet efter de var fyldt 6mdr..." og diverse andre herlige kommentarer om at når først børn kan gå, spise, eller noget som helst andet selv, så bør man jo stoppe det der amning! Man skulle jo nødig få et trygt barn og vi ved jo alle at børn der ammer længere end det første år blive selvoptagede, forkælede og ikke specielt kvikke .... eller noget ;)
Her hjemme er far imod at amningen fortsætter (mest fordi han er begyndt at savne visse a mine kropsdele ret meget) men vi fortsætter altså så længe Slevin stadig vil :)

Likes

Comments

Jep, det er en a de dage....
den slags dag, hvor man helst vil ligge under dynen, og spise klamme ting, men man er voksen, og har en lille dreng som ikke acceptere mors behov for klam mad, og dyne tid. Hoppede derfor med i badekar og boldbassin og guess what ?! Det virkede ! 😆

Likes

Comments

I dag bliver jeg et år ældre. Et år tættere på de 30.
Mario har forkælet mig med masser a blomster, popcorn, slik og hygge ❤️
Den bedste gave jeg har fået kom dog i weekenden. Jeg snakkede med svigermor om hvilke bøger jeg ønskede mig. Kort tid efter kommer min bonus datter hen og spørger hvornår det er jeg har fødselsdag og hvor man køber de bøger for dem vil hun rigtig gerne give mig !
Jeg blev helt rørt og sagde at det var sødt af hende men at jeg ville blive mindst lige så glad for en tegning og et kort som kunne hænge på min væg. Hun blev vildt begejstret og begyndte at mumle for sig selv om hvor hun havde set det der rigtig fine kort henne og om mormor mon havde tid til at hjælpe.
Jeg har haft hende og hendes bror i mit liv i 5 år nu og deres kærlighed overvælder mig stadig ! ❤️

Likes

Comments

Jeg får ikke rigtig skrevet noget for tiden. Ikke her, ikke på Facebook eller Instagram. Ikke noget nogen steder.
Det er blandt andet fordi jeg for nyligt blev gjort opmærksom på at folk ikke gider høre om alt det negative !
Folk ved godt vi bor for småt og kollektiv agtigt, og de ved godt at økonomien har været skidt rigtig længe. Det der med delebørn er ikke nødvendigvis negativt men det er tys tys og akavet at snakke om og ingen har lyst til at "pille" ved det. Åbenbart.

De sidste par uger har mit hovede hængt. Meget. Jeg tænker det må være min stress. Med den fulgte en lille depression og den spøger til tider endnu. Derfor har jeg ikke skrevet.
Nu sidder jeg så her og tænker at det kan fanme da ikke passe?! Min familie har undgået at tale med mig fordi "det er tit negativt og det har vi ligesom hørt om." Jamen takker for støtten 👍
I en tid hvor alt er træls og verden er dum havde det ellers været rart med en kop kaffe et andet sted end her. Når nu "her" er en del af problemet.
Det er åbenbart et seriøst tabu i min familie at tale om når det går skidt så vi lader være med at tale om det og håber det går over med tiden.
Så er det jo godt at min dejlige mand, min søde kusine og hendes mand og mine forældre ikke har forstået at det er tabu og derfor er blevet rigtig gode til at tale om alt det der gør ondt så det kan blive bedre ❤️
Og det er det !! Verden er slet ikke så dyster som den har været og de dårlige perioder er ikke så dårlige som de var engang 😊👍

Likes

Comments

Lørdag betyder bonus unger.
Vi har pt konstateret at:

Slevins Volvo er fed!
250 bolde er mange.
Men slet ikke så mange som tohundredeogtremilliarder !!
9 kommer før 10 men efter 8 og måske er 2 koden. (Til hvad vides ikke)
Den halve tennisbold er ikke længere rund men til gengæld er den længere end dinoens hoved....
Jeg har slet ikke drukket kaffe nok...

Jeg har i mit stille sind konstateret at Slevin har de bedste halv søskende i hele verden.

Likes

Comments

Så røg krøllerne.
Mor græd lidt.
Slevin synes det var det fedeste ! 

Nu ligner han en lille bølle men vi er faktisk ret vilde med det nye hår 👍

Likes

Comments