Didrik har börjat på föris. Han är så duktig och personalen tar bra hand om honom. Idag ska jag få prata med kocken. Vi ska diskutera olika konsistenser av mat. Är ju oftast det Didrik har svårt för. Blir även att äta mellis på föris då vi ska vara där mellan 13-16

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är en tjej som älskar att pyssla och fixa. Längtar så sjukt mycket tills mini kan hjälpa till. Tror jag ska köpa kritor till honom i julklapp. Nu är det ju så att det är Halloween i helgen och självklart har jag fixat en outfit till mini. Han ska vara pumpa.  Jag tycker det är lite svårt att hitta färdiga kläder i så små storleken som han har. Så jag valde att beställa en stryka på pumpa av " Johannas Vinyl " på Facebook. Vald sen att stryka på den på en grå body från HM. I morgon blir det såklart en halloween fotografering med mini. Efter det åker vi till Mickes föräldrar och busar eller ber om godis ;)

Likes

Comments

Idag har vi varit på Team Olmed och provat skor. Dem tyckte att mini inte behövde hjälp med vinterskor utan vi satsar på ett par inneskor. Så köper vi ett par vanliga vinterskor och kör med inlägg. Det kommer bli så bra. Fanns verkligen många fina skor att välja i mellan.

Likes

Comments

Idag har vi storhandlat, vi har hängt på biltema och fixat i trädgården. Det var väldigt länge sen vi bara var hemma och gjorde saker man måste göra. På helgerna är vi ju oftast borta eller har något inplanerat som inte rör helgen. Vi har även tagit lite fina höstbilder ibland dem fina höstlöven. Didde passade även på att smaka på löven.

Likes

Comments

Vi har valt att ansöka om att få besöka Ågrenska i vinter. Ågenska är ett plats man kan får åka till om man har ett barn med en ovanlig diagnos. Dem håller i olika informations träffar samt att man får träffa andra barn med samma dignos. Jag hoppas att vi kommer med. Vi måste få ett JA från både Ågenska sam vårt randsting för det är dem som betalar dessa 5 dagar som vi kommer vara borta. Träffen är inte förens i Februari. Blev inte Jysk idag, då mini inte riktigt är 100. Han har varit ledsen hela dagen samt väldigt trött. Jag vet dock inte om han börjar bli sjuk eller om det är tänderna som bråkar. Men vi spendera helt enkelt dagen hemma. Blir att laga lite mat och kolla lite på tv. Vi kanske slår på en film och äter lite majskrokar.

Likes

Comments

Hos oss startar vi alltid med nyhetsmorgon på morgonen. Idag startade dagen till och med i sängen. Diddes små blå ögon öppnade sig vid 07.30. För oss är det tidigt för andra är det sovmorgon. Idag har vi inget inplanerat, kan bli en sväng till Jysk. Men det beror lite på vädret. Är så sugen på nya kuddar till soffan.
Igår hade vi dock besök av Lina och Theodore.

Likes

Comments

Just nu håller jag på att försöker få ihop 12 bilder på mini då vi ska ge bort almanackor i julklapp till nära och kära. Detta är lättare sagt än gjort. Tanken är att det ska vara olika teman för varje månad. Idag försökte vi fotografera den fina hjärtemånaden

Likes

Comments

Kom precis hem från mataffären. Varje vecka sätter jag mig ner med olika recept från olika matkassar och skapar mig en egen kasse. Jag har ju turen som har en granne som har haft matkasse länge. Så passar på att låna recept av henne. Denna vecka blir det en blandning av linas snabbkasse, linas vegetariska samt Icas.

Likes

Comments

Har insett att min son på 18 månader har spenderat en hel del nätter på hotell. Kommer ihåg innan han föddes hur jag tänkte att vissa saker kommer vi inte kunna göra när vi får barn. Men det är vad man gör det till. För oss funkar det super bra att bo på hotell med honom.
Vi startade torsdagen med att logopeden hade hembesök hos oss för att kolla hur Didde äter i hemmiljö. Allt gick så bra, han ska stöttas upp lite mer i matstolen samt att vi fick några uppdrag att utmana honom i att äta bitar. Efter att logopeden hade lämnat så tog vi bilen upp till Stockholm. Där har vi varit på barnmässa, ätit super god mat, sprungit på olika köpcentrum samt bara umgåtts som en familj.

Likes

Comments