Didrik har börjat på föris. Han är så duktig och personalen tar bra hand om honom. Idag ska jag få prata med kocken. Vi ska diskutera olika konsistenser av mat. Är ju oftast det Didrik har svårt för. Blir även att äta mellis på föris då vi ska vara där mellan 13-16

Gillar

Kommentarer

Jag är en tjej som älskar att pyssla och fixa. Längtar så sjukt mycket tills mini kan hjälpa till. Tror jag ska köpa kritor till honom i julklapp. Nu är det ju så att det är Halloween i helgen och självklart har jag fixat en outfit till mini. Han ska vara pumpa.  Jag tycker det är lite svårt att hitta färdiga kläder i så små storleken som han har. Så jag valde att beställa en stryka på pumpa av " Johannas Vinyl " på Facebook. Vald sen att stryka på den på en grå body från HM. I morgon blir det såklart en halloween fotografering med mini. Efter det åker vi till Mickes föräldrar och busar eller ber om godis ;)

Gillar

Kommentarer

Idag har vi varit på Team Olmed och provat skor. Dem tyckte att mini inte behövde hjälp med vinterskor utan vi satsar på ett par inneskor. Så köper vi ett par vanliga vinterskor och kör med inlägg. Det kommer bli så bra. Fanns verkligen många fina skor att välja i mellan.

Gillar

Kommentarer