Living the life in Milano

Likes

Comments

Coloured fingertips

Likes

Comments

She´Luxe Couture

Created by De’Aundra Williams and co-designer Aja Clifford, the line comprises long, look-at-me earrings fashioned out of wire, vibrant feathers, and what they call flower bombs. Come on, lets be dared and different!

See more at www.sheluxecouture.com and purchase at www.sheluxe.bigcartel.com. Also, be sure to follow them @SheLuxeCouture.

Likes

Comments

Parts of:


“Graffi-Couture”
by Mario Sorrenti featuring Raquel Zimmermann & KAWS
for Vogue Paris November 2009

 


Likes

Comments

Den 23-29 maj kommer Fotografiska museet ha en rad olika events och workshops för fotointresserade! Grym satsning! Jag får återigen tacka Fotografiska för att dem levererar standard inom kultur tillskott för allmänheten!

Likes

Comments

'

Ibland, när jag känner mig översvämmad av saker att göra, och jag klarar mig igenom det, så känner jag mig alltid som en superwoman. Det händer allt mer ofta nu för tiden. Det känns bra. Jag har haft alldelles för mycket att göra. Men nu är jag back.

Likes

Comments

Tycker vi alla ska göra något annorlunda i helgen!

För mig är det iallafall inte varje dag jag går på vernissage. Så på lördag kommer jag bege mig till Skrapan Gallerian för att se en vernissage men temat "Gatukultur på Söder". Ska bli jätteintressant och kul! Eventet pågår under lördagen den 23 oktober och söndagen den 24 oktober.

Ser fram emot att se bl.a. Maryam Aljaderis utställning av tavlor på artister och kändisar som Adam Tensta och Näääk. Samt Peter Lundh från Curb Servin med live konst.
Hype!

Se mer info på: http://www.facebook.com/event.php?eid=130065240375214 och http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/tactiq/pressrelease/view/gatukultur-i-skrapan-475177
 

Likes

Comments

Ibland får min lillasyster verkligen till det, dessa bilder hittade jag när jag tjuvkika i hennes mobil hihi :)

 

Likes

Comments

Im coming through to rescue you

Ikväll infinner jag mig på Berns salonger klockan 20:00. Då ska Ryan Leslie få minsann få rädda min kväll! Det kommer bli sååå bra bra bra! :)

Jag vill inte vara den som är den.. men vad ska man ha på sig? :/
Detta skulle passa mycket bra till det fina tillfället, höstigt och uppklätt, och skulle jag träffa på en man som har det killen har på sig så vet jag ju att det är min match made in heaven :) See u guys there!


Likes

Comments