Sminkprodukt: Oj, mascara tror jag.
App: Snapchat, helt klart.

Serie: Skam, se ni den? (ja jag har hört nyheten om att det inte ska visas!)
Mat: Tacos.

Blogg: Vet inte, gillar, gillar nouw.com/eln.
Låt: Oj, det finns så många bra men Louis Tomlinson's Just hold om är sjukt bra.
Youtuber: Therese Lindgren.

Artist: Sen så mycket bättre så har jag verkligen gillatJill!:)
Restaurang: Vezzo å Pinchos.
Veckodag: Söndag.
Årstid: Sagt det förr och säger det igen, jag älskar vintern.

Likes

Comments

Hallå, vaknade upp till även idag en ljus och snötäckt område. Bilden är tagen igår och idag är temperaturen betydligt lägre, men igår var det galet skönt ute. Jag är så mycket mer för vintern än sommaren, perfekt vinter för mig är när snön ligger fint å temperaturen ligger mellan 10-20 minus. Väntar fortfarande på säsongens skidpremiär, så taggad!:D Har ni åkt nå skidor/snowboard nu i vinter?:)

Pojkvännen åkte hem i torsdags å sen dess har jag varit med kompisar och såklart passat på att ta massa promenader. Imorgon börjar skolan å jag är så redo, tror att det kan bli en bra vårtermin. Är det bara jag tycker mer om vårterminen än höstterminen? Vet att våren är mer stressig å så men ändå skönare!.

Dagens planer är få, näst intill inga alls, ska försöka städa och lite sånt som jag tycker är jobbigt att hinna med när vardagen väl är igång. Sen lär ju folk komma tillbaka (bor på internat) så man lär väl kanske hälsa på en å annan människa, haha. Nu är det nån typ brunch som gäller. Hare jättebäst!!:)

Likes

Comments

Bloggningen i slutet av 2016 var den sämsta någonsin från min sida, så 2017 kan bara bli bättre, sen om det blir det eller inte kan jag inte lova, men försöka kan jag och ska jag!(:

Jag har varit hemma i Umeå under jul å nyår, plus att pojkvännen kom upp över nyår också. Det har varit så mysigt, vi jag spelat spel och träffat vänner. Nu är jag tillbaka inDalarna och det är också väldigt mysigt, så skönt att vara tillbaka till mitt eget, pojkvännen är här några dagar innan han åker hem. Hoppas att ni har haft en jättebra jul och nyår, jag hade det. På jul var jag med familjen och nyår med pojkvännen och vänner till familjen - bästa sättet att fira dessa högtider på!(: Hur firade ni jul å nyår?(:

Jag tycker det är lite läskigt att det är ett nytt år. 2016 kommer jag koppla till jobb, jag jobbade mitt första riktiga sommarjobb och jag jobbade praktiskt taget hela sommaren, men kul var det. Det läskigaste just nu är att jag kommer sluta på skolan och måste vidare i livet, vars ska jag sen och vad ska jag göra? Känns typ som efter gymnasiet när man inte alls visste vad livet skulle ge. Det är väl det enda jag vet nu som kommer hända i år, har inget planerat. Händer det nå speciellt för er i år?(:

Jul å nyårs outfit, inget speciellt med väldigt bekvämt (speciellt nyår) + min älskade säng!(:

Likes

Comments

Ja, det här med att blogga regelbundet har det inte blivit så mycket av och det lät inte bli det heller. Jag tänker att jag skriver när jag har något att berätta. Vissa kanske undrar varför jag bloggar och det gör jag dels för att det är kul och för att familj och vänner hemma (bor inte hemma) ska se vad jag gör, vet att dom tycker det är kul!:D

Vi fick jullov i torsdags, på kvällen så umgicks jag med Klara och vi gjorde verkligen ingenting, men det var så skönt. Sen på kvällen kom pojkvännen och så åkte vi hem till honom på fredag och var där innan jag åkte hem till Umeå. Igår var det julafton och jag fick jättefina presenter och träffa kusin-barn för första gången, det var roligt!:D Vad fick ni i julklapp? Och har ni någon favorit? Min var nog resväskan eller minion-sängkläderna!:D

Till veckan ska umgås med syster (hoppas jag), jag försöka köpa fler julklappar som ska bytas med kompisar när vi kommer tillbaka till skolan, träffa mina två kompisar som bor här och sen kommer pojkvännen hit å fira nyår!:)

Likes

Comments

Äntligen fredag! Denna vecka har varit såå lång. De har varit så mycket denna vecka. Lucia, magsjukan har börjat gå runt här (hoppas jag slipper) men det som har tagit mest tid är Musikhjälpen, vi har tränat, planerat och tränat ännu mer. För er som inte vet så ska en grupp från min skola till Örebro imorgon - två stycken ska in i buren och intervjuas medan resten sen ska framföra "We are the world" utanför, detta kommer att sändas ungefär 15:00 på svtplay och svt2, om ni ser det och vill skänka pengar så är våran onlinebössa Teckenspråk för mh16 - hjälp oss, barn i krig har rätt att gå i skolan!:D

Ganska sjukt att när ni har klarat av helgen så är det sista veckan och på torsdag får vi jullov, förstår ni att det blir sista veckan i skolan på det här året, så sjukt. Är inte redo att åka hem än, jag har ju hemma nyss känns det som. Tiden går så fort, snart är det sommar och sen jul igen osv. Ikväll blir en lugn kväll då morgon dagen blir lång. Jag, Bio och Klara ska nog bara chilla och umgås. Söndag äre städa som gäller! Hare jättebäst och önska mig lycka till!:D Trevlig helg.

~Bild från när jag och Bio tränade på våran del av låten ~

Likes

Comments

Helgen har varit jättebra. I fredag så var jag på en kort möte på eftermiddagen, åt middag med några kompisar och sen såg jag idol final, ångrar såå mycket att jag inte var där. Tyckte ingen va jättebra via tv, hoppas det lät bättre live. Grattis till Liam (förlåt om jag spoila för dog som inte sett det). Rätt eller inte, jag vet inte - tyckte om båda.

Lördag vaknade jag upp till ett vitt vackert område, snön hade kommit! Å på kvällen var jag med några andra kompisar. Vi brukar inte umgås så mycket så det var kul. Vi satt spelade spel och så. Igår började jag se den norska serien skam, så bra. På eftermiddagen snapa En kompis att det kommit ännu mer snö så då klädde vi på oss å va ute lite, askul. Vi åkte pulka i backen upp till skolan.

Denna veckan blir så rolig och kan blogga om den nu för jag tror inte jag kommer hinna nå mer ändå. Det är sista hela skolveckan före jullovet, helt sjukt!! Sen på lördag?", vad händer då? Jo, det är musikhjälpen. Vi kommer åka till Örebro och glasburen så ni ser oss på SVT eller svtplay klockan 15:00 den 17 december. Så nervös men det kommer bli en upplevelse. Hare jättebäst!(:

Likes

Comments

Förra söndagen gjorde jag lite av ett misstag, jag bloggade om hela kommande veckan redan då så jag fick väldigt lite att skriva i veckan, smart va? Haha, Jag har bokat tåget hem så att jag kommer vara hemma 23 december - 2 januari. Sen förra veckan fick vi veta att vi, musikhjälpen gruppen från skolan ska få vara med i glasburen och tv sänd från Örebro, där det håller till i år, jättespännande. Så den 17 december 15:00, osäker på kanal kan ni se oss, do it. Det blir säker spännande, så glad att jag är med i detta projekt, det har vart så roligt.!:)

Helgen har varit väldigt lugn, Har haft ont i halsen och vart lite småförkyld men inget farligt så. Igår åt jag god middag med några kompisar och sen lyssnade jag bara på musik, såg så mycket bättre också. Idag är det städning och tvättning som står på schemat, iallafall tvättning, haha. Till veckan är det bland annat julpyssel men studiebesök som gäller. Det blir nog kul även om jag varit där 2 gånger!:D 

~ Inte så god att jag skulle köpa den igen.. ~

Likes

Comments

Asså jag är så sjukt trött. Helgen har gått jättebra, några små misstag men det kan man väl leva med. Det var så kallt båda dagarna så applåder till alla som faktiskt orkade kolla på oss, idag var värst då det blåste asmycket, de va synd för kylan tar ju det mysiga från julmarknaden, som jag vanligtvis brukar tycka om. Men äre vinter så äre.

Veckan som kommer? Jo, imorgon har vi föreläsningar typ hela dagen och sen rullar schemat på som vanligt tror jag. På fredag efter skolan ska jag till nog Borlänge å se om jag hittar en å annan julklapp och sen bara kolla runt affärerna borde ha fått upp julpynt och så, tycker det är så mysigt att gå på stan när det är julstämning. Har verkligen ingenting å blogga om, tror det inte kommer hända så mycket!:D Vad har du gjort i helgen?:)

~ Mina fina vattenflaskor, vanliga ketchupflaskor. Diska dom och beställ kan korkarna
gratis på Felix.se, Återanvändning på högsta nivå. Tycker det är asbra och kul idé av dom. ~

Likes

Comments

Tipsa gärna om tävlingar - annars vill jag bara ha kommentarer om inlägget. Spam/reklam = du är blockerad.


Better Blogging Nouw