View tracker

Asså jag är så sjukt trött. Helgen har gått jättebra, några små misstag men det kan man väl leva med. Det var så kallt båda dagarna så applåder till alla som faktiskt orkade kolla på oss, idag var värst då det blåste asmycket, de va synd för kylan tar ju det mysiga från julmarknaden, som jag vanligtvis brukar tycka om. Men äre vinter så äre.

Veckan som kommer? Jo, imorgon har vi föreläsningar typ hela dagen och sen rullar schemat på som vanligt tror jag. På fredag efter skolan ska jag till nog Borlänge å se om jag hittar en å annan julklapp och sen bara kolla runt affärerna borde ha fått upp julpynt och så, tycker det är så mysigt att gå på stan när det är julstämning. Har verkligen ingenting å blogga om, tror det inte kommer hända så mycket!:D Vad har du gjort i helgen?:)

~ Mina fina vattenflaskor, vanliga ketchupflaskor. Diska dom och beställ kan korkarna
gratis på Felix.se, Återanvändning på högsta nivå. Tycker det är asbra och kul idé av dom. ~

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det är ganska sjukt men ändå knas att det redan är torsdag. Dagarna denna vecka har varit så sega men ändå har ändå veckan gått så fort. Det är skönt att vara tillbaka med vänner och vardag även om jag haft problem med ont i huvudet så jag var hemma från skolan i tisdags och eftermiddagen igår. Fritiden har varit så lugnt då ingens energi inte varit på topp, vi sett Paradise Hotell och idag är det Tunnelbanan och Wahlgrens värld.

I skolan har det det varit mycket faktiskt nästan bara snack om praktiken och musikhjälpen (påminner om onlinebössan), vi tränat som galningar. Vi har 4 st uppträdande på Leksands julmarknad, så nervös för hela Leksand vet typ om det, känns som det kommer va såå mycket folk, läskigt! Att på scen har och kommer aldrig bli min grej. Så jag hoppas verkligen att det går bra. Önska mig lycka till, kram!

~ Så sann bild, passande till helgen, den peppar mig ganska bra! ~

Likes

Comments

View tracker

Sista praktikdagen sket sig då jag mådde illa till och från två dagar i rad. Fast å andra sidan hade den nog inte gett mig så mycket heller så jag gråter inte över det. I torsdags var jag med pappa hela dagen och igår tog jag det mest lugnt. På eftermiddagen köpte jag Therese Lindgrens nys bok som ljudbok och låg i sängen och lyssnade på den, ni anar inte hur skönt det var, det kändes typ som om hon satt på sängkanten å läste högt för mig, helt underbart, så den sträcklyssnade jag till den var slut. Förstår inte det roliga i läsning, så länge det finn ljudböcker kommer jag aldrig läsa själv, det är inte ens kul.

Nu chillar jag efter att ha ätit en hotell frukost med mamma, lillasyster och en av familjens kompisar, varit på stan å packat. Hotell frukost var såå gott, så längesen jag åt hotell frukost då jag inte bott på hotell på aslänge och är inte heller en som åker till hotell bara för frukosten. Alla i familjen är upptagna på annat håll så jag vet inte alls vad jag ska göra, kanske se så mycket bättre. Imorgon åker jag till Dalarna igen, det lockar inte alls just nu. Allra helst vill jag tillbaka till pojkvännen i Göteborg. Det har varit jätteskönt att vara hemma hos familjen, vad hade inte varit bättre än att åka härifrån till pojkvännen? #önsketänk. Nu ska jag gå och handla lite mat till resan. Hejdåååe!:D

~Så lite (faktiskt inga) proffs bilder från mig, men bilder är det ialafall ~

Likes

Comments

Jag mår bara bra, det är så skönt att vara hemma. Det känns nästen som lov då mitt schema för praktiken är lagt så bra. Idag på praktiken hade jag ett av mina två dunderpass på praktiken, med dunderpass menar jag pass på 13 å 14 timmar, jag har mitt andra på tisdag. Praktiken är intressant, inte jättemycket att göra men väldigt mycket att se och lära, vilket väl är syftet med praktik så jag är nöjd. Till veckan har jag dunderpass på tisdag och sen onsdag och fredag har jag två kortare pass sen på söndag åker jag tillbaka till Dalarna, vilket också ska bli lite skönt ändå!

Igår gav jag mig själv ny a skidkläder, har på senare år använt mammas eller mina gamla som är gränsfall för små så jag kände att jag behöver nya, dom kostade ganska mycket (för mig som är student) men det var helt klart en värd investering, ångrar det inte. Jag är så taggad på årets skidsäsong. Åker du slalom eller snowboard?:)

Likes

Comments

Brukar ni följa musikhjälpen? Jag brukar inte göra det, är rätt dålig på att lyssna på radio annars också Musikhjälpen är när det sänds på radion dygnet runt en vecka i syfte att samla in pengar för olika teman, året tema är "Barn i krigsdrabbade länder ska få gå i skolan". I år är jag mer insatt i detta för jag ska själv va med att samla in pengar. På min skola är vi ett helt gäng som har gått ihop och ska teckenspråksgestalta några låtar vi själva valt ut, detta kommer vi göra på olika platser i Dalarna och kanske i Örebro, inte helt säker. Det finns även en insamlingsbössa via nätet där man kan klicka sig in och skänka ett bidrag om man vill göra det. Ska ni göra någon för musikhjälpen i år? Om ja, vad?:D

~Bilden är klickkbar så om ni klickar kommer ni till vår Facebook där ni kan följa vår resa ~

Likes

Comments

Bloggen har varit helt bortglömd denna vecka, har inte tänkt på en sekund ens. I tisdags åkte jag och pojkvännen till Göteborg, något som jag aldrig kommer varken glömma eller ångra. Det har varit så sjukt obeskrivligt bra vecka, jag ska bo i Göteborg sen, det har jag bestämt! I veckan så har vi bara haft så kul hela tiden, vi har väldigt kul tillsammans. Har spelat spel, träffat både hans och mina kompisar, vi hann till och med luncha med min kusin och hennes pojkvän, jättetrevligt! På fredagen passade vi på att åka till Liseberg, som hade halloween tema, fett med läskigt men jättemysigt för att det var så stämningsfullt. Liseberg var så snyggt gjort. Balder var stängd, så där den kön brukar va hade de gjort en extra spökhus..vågade dock inte gå något av dom. Ett område var hämtat från "walking dead" så det var personal utklädda till zombie som sprang runt å jaga folk, läskigt med kul för det var ingen kö alls till berg och dal banorna!:)

Nu sitter jag på tåget till Umeå, med ett stopp i Stockholm bara för tågbyte, så kommer vara på resande fot hela dagen, men kvittar, min familj har ändå inte hunnit hem från utlandet. Känns jätteknas att jag är påväg hem till Umeå när andra är påväg till skolan (bor på internat). Ska njuta av två veckor hemma i Umeå innan jag åker tillbaka. Ska bli skönt att komma hem även om jag verkligen med hela mitt hjärta hade varit kvar i Göteborg, det gjorde verkligen ont att lämna. Men med en resdag hinner jag efter intensiv vecka ladda inför praktiken, ska bli så kul! Ha det bra, nu kan jag inte blogga mer, då kommer åksjuka ikapp mig! Kram!

~ Några bilder från veckan. Älskade vecka ~

Likes

Comments

Den har varit på lagning, fett skönt att den hann tillbaka innan lovet & praktiken. Ni ska bara veta hur trött jag är, det känns så mycket i kroppen att det är fredag och snart lov, börjar känna att det behövs, har haft då mycket att göra sista tiden, många redovisningar och mycket på fritiden, fett skönt å åka iväg lite. I söndags så bokade jag tåg både till pojkvännen och hem då jag har praktik vecka 45-46, kändes lite konstigt för jag åker från Leksand 1:a november och är tillbaka den den 20:onde, fett länge, men kul också, tror praktiken blir kul, jag ska va på ett gruppboende, blir spännande..Känner mig helt död, så det är fett skönt med fredag. Ikväll ska jag på en spelkväll med några, imorgon blir det att bara chilla och på söndag ska jag på tyst teater, kul. Nästa vecka blir det kul, på torsdag ska vi baka dövblinda, först ska en klasskompis ledsaga mig när vi ska handla och sen ska jag ledsaga han när vi ska baka, ska bli spännande å se hur det går. På fredag ska vi ha friskvård men anpassat efter olika rörelsehinder, också väldigt intressant. Sen blir det att packa och umgås med folk innan man 3 veckor borta.

~ haha, jag hittade några gamla bilder på datorn, blev sugen på vinter när jag såg denna ~

Likes

Comments

Vet ni vad mina vänner, det är första gången på hur länge som helst som jag bloggar från en dator, inte min dock, den har jag skickat min på lagning men en kompis hade en över så jag får låna den under tiden, vilket jag är tacksam för, skolarbete blir lättare med dator. Hur mår jag? Jo lite bra, är förkyld med det kommer konstant trötthet, hör inget gör jag inte heller, är på rätt plats då det finns teckenspråk. behöver inte höra. Det är rätt mycket i skolan så en stund hem i koppla av hade inte varit helt fel, bara 3 veckor kvar till mamma får laga mat till mig, haha, som hon längtar!;) Saknat pojkvännen har jag också gjort denna vecka (mer än vanligt) men honom träffar jag nog också snart, yeah!:D 

Nu har jag hål och bloggar parallellt med att jag pluggar lite om en dövblind person. Jag pluggar och nu har några på skolan bestämt att medverka i musikhjälpen, då vi ska översätta låtar och sen teckenspråksgestalta på olika platser, så jag ska på en föreläsning snart och sen efter det blir det att sätta å jobba med översättningen, så mycket mer jobb än man tror, men kul också. Har fått en såå bra låt, Vilka är ni - Andréa Lundquist - den är så fin och passar så br när temat är barn i krig ska ha rätt att gå i skolan. Nu ska jag ner till skolan igen, hare jättebäst!:D

 ~ en bild från när hösten fortfarande var härlig, nu är den bara kall, haha ~

Likes

Comments

Tipsa gärna om tävlingar - annars vill jag bara ha kommentarer om inlägget. Spam/reklam = du är blockerad.


Better Blogging Nouw