Asså denna vecka bokstavligen försvann? Jag kan verkligen inte förstå att det är fredag idag. Det har varit en jättebra vecka. Förra lördagen var jag i Romme och åkte skidor hela dagen, det var sååå skönt. Ska nog bygga mig en stuga och bo i skidbacken vintertid, jag älskar det verkligen.

I tisdags var pojkvännen här, vi var å åt i Rättvik och sen somnade vi astidigt, fett skönt. Onsdag var vi fyra stycken som åkte kvällsåkning i Granberget, fast på bräda ingen av oss kan det på riktigt så vi åkte bara i barnbacken för då slapp vi betala liftkort så vi kunde hyra bräda, askul det också.

Planerna för helger är noll och ingenting. Ska ladda inför nästa veckan för den kommer bli intensiv, på torsdag ska vi göra något alldeles speciellt, mer om det då, men jag är sååå nervös, haha. Men sen är det sportlov, jag blir kvar i Dalarna, för att va med pojvänneo ch förhoppningsvis åka skidor också!:D Har ni nå planer för sportlovet? Vissa har det nu va?:)

~ Bilder från skidbacken, vill aldrig att vintern ska försvninn, detta är vinter för mig. ~

Likes

Comments

Hej alla folk och inte folk. I tisdag kväll flätade jag mitt hår till 40 små flätor och resultatet blev detta. Trivs verkligen i det då håret blir luftigare och det inte alls blir lite varmt att ha det utsläppt. Idag har vi självstudier hela dagen, har skrivit ihop ett faktapapper och en powerpoint om daglig verksamhet. Idag är det pannkakstorsdag och vi är ett gäng som inte är allt för förtjusta i det så vi ska in till Leksand och äta Kinamat, mums!:D Nu blir det att öva redovisning ha en asbra torsdag hemma, på jobbet, i skolan eller vars ni befinner er, hejdoo!:)

Likes

Comments

Lördag å nästan läskigt lugnt på internatet, vilket är skönt då det vart så sjukt mycket folk i allrummet hela veckan. Skönt för mig var att jag lagade så mycket mat att jag fick matlådor till hela veckan, så lagade bara mat 2 gånger nu i veckan, fett skönt - mitt tips till alla men framför allt lita lata personer (som typ jag), gör mycket mat å få matlådor så slipper man laga varje dag och det är väl förmodligen bra för ekonomin(?). I skolan har vi läst om utvecklingsfaser, alternativmedicin å kris & sorg hantering, väldigt intressant.

Morgonen har varit som en lördag morgon ska vara, väldigt lugn, laddade upp min padda som jag inte använt på år å dar, föll över tumblr som jag inte heller använt på år å dar men lär va fast nu, haha. Nu ska jag klä å min och gå in till stan, pojkvännen kommer hit så vi ska väl äta något och sen åka tillbaka hit, och sen får vi se vad vi gör, vet inte heller om han stannar över natten eller inte, vilket inte behövs planeras. Det är så skönt att han bor närmare - man kan va mer spontan med besöken. Spontanitet det gillas av mig.

Bilden är klickbar ås man kommer till min tumblr. Någon av er som har tumblr?:).

Min tumbler

Likes

Comments

Jag tycker det är heeelt sjukt att ännu en vecka har gått, har haft sjuk mycket att göra denna vecka utöver skolan. Sökt sommarjobb, börjar leta praktik, kollat på utbildning, jobb och boende å alternativa städer att bo i till hösten då jag inte alls vet vars jag ska sen (vill till Göteborg men blir kanske inte så, måste ha resrevplan), det har bara vart en massa praktiska saker men ändå sånt som tar tid å inte är allt för roligt hela tiden. Helgen blir inte mycket roligare då även den kommer kretsa kring det praktiska, ska städa och tvätta, förhoppningsvis hinns det med nått kul också, haha. Vad är era planer inför helgen?:D

~ Usch, vad jobbigt det är med avstånd ibland, saknar henne galet mycket asså (syster). ~

Likes

Comments

Jag tycker denna vecka va gått sjukt fort. Trodde typ att set va onsdag igår, bara en dag fel men det känns omöjligt som det kan vara fredag idag, någon dag måste ha försvunnit? Typ. I onsdag var jag med några och åt på pinchos (jag älskar deras sötpotatispommes) går träffade jag pojkvännen och vi åt på Max (älskar deras pommes också, haha). Då det är fredag så går vi bara till lunch så efter skolan tränade jag med en kompis och imorgon blire att va med nå andra kompisar, vi ska ha sexparty för att två stycken i gänget var fyllt år, eller ja en idag och sen andra imorgon, så det blir kul!:) Höll på att göra samma misstag igen, att blogga om hela nästa vecka redan nu, men kom på mig i sista stund, haha. Vad har ni för planer inför helgen?:)

~ här är en födelsedagsbarn, grattis bästa hon ~

Likes

Comments

Sminkprodukt: Oj, mascara tror jag.
App: Snapchat, helt klart.

Serie: Skam, se ni den? (ja jag har hört nyheten om att det inte ska visas!)
Mat: Tacos.

Blogg: Vet inte, gillar, gillar nouw.com/eln.
Låt: Oj, det finns så många bra men Louis Tomlinson's Just hold om är sjukt bra.
Youtuber: Therese Lindgren.

Artist: Sen så mycket bättre så har jag verkligen gillatJill!:)
Restaurang: Vezzo å Pinchos.
Veckodag: Söndag.
Årstid: Sagt det förr och säger det igen, jag älskar vintern.

Likes

Comments

Hallå, vaknade upp till även idag en ljus och snötäckt område. Bilden är tagen igår och idag är temperaturen betydligt lägre, men igår var det galet skönt ute. Jag är så mycket mer för vintern än sommaren, perfekt vinter för mig är när snön ligger fint å temperaturen ligger mellan 10-20 minus. Väntar fortfarande på säsongens skidpremiär, så taggad!:D Har ni åkt nå skidor/snowboard nu i vinter?:)

Pojkvännen åkte hem i torsdags å sen dess har jag varit med kompisar och såklart passat på att ta massa promenader. Imorgon börjar skolan å jag är så redo, tror att det kan bli en bra vårtermin. Är det bara jag tycker mer om vårterminen än höstterminen? Vet att våren är mer stressig å så men ändå skönare!.

Dagens planer är få, näst intill inga alls, ska försöka städa och lite sånt som jag tycker är jobbigt att hinna med när vardagen väl är igång. Sen lär ju folk komma tillbaka (bor på internat) så man lär väl kanske hälsa på en å annan människa, haha. Nu är det nån typ brunch som gäller. Hare jättebäst!!:)

Likes

Comments

Bloggningen i slutet av 2016 var den sämsta någonsin från min sida, så 2017 kan bara bli bättre, sen om det blir det eller inte kan jag inte lova, men försöka kan jag och ska jag!(:

Jag har varit hemma i Umeå under jul å nyår, plus att pojkvännen kom upp över nyår också. Det har varit så mysigt, vi jag spelat spel och träffat vänner. Nu är jag tillbaka inDalarna och det är också väldigt mysigt, så skönt att vara tillbaka till mitt eget, pojkvännen är här några dagar innan han åker hem. Hoppas att ni har haft en jättebra jul och nyår, jag hade det. På jul var jag med familjen och nyår med pojkvännen och vänner till familjen - bästa sättet att fira dessa högtider på!(: Hur firade ni jul å nyår?(:

Jag tycker det är lite läskigt att det är ett nytt år. 2016 kommer jag koppla till jobb, jag jobbade mitt första riktiga sommarjobb och jag jobbade praktiskt taget hela sommaren, men kul var det. Det läskigaste just nu är att jag kommer sluta på skolan och måste vidare i livet, vars ska jag sen och vad ska jag göra? Känns typ som efter gymnasiet när man inte alls visste vad livet skulle ge. Det är väl det enda jag vet nu som kommer hända i år, har inget planerat. Händer det nå speciellt för er i år?(:

Jul å nyårs outfit, inget speciellt med väldigt bekvämt (speciellt nyår) + min älskade säng!(:

Likes

Comments

Tipsa gärna om tävlingar - annars vill jag bara ha kommentarer om inlägget. Spam/reklam = du är blockerad.