Header

Japp, du läste just rätt. Jag och min syster, eller min syster har bokat in våran Londonresa! I april 2018 åker vi.
Ni förstår inte hur sjukt detta är, det varit mitt drömresmål så sjukt länge å nu blire äntligen av, jag längtar!:D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Konserter

Tjabba-tjena! Jag hittade en lucka att blogga på. Nu har jag bott här i Norrköping i två veckor ish och jag trivs men dock har jag inte hunnit landa riktigt, har bott på tåget senaste två veckorna då jag pendlar till och från skolan, var i Leksand första helgen och Stockholm andra så nu denna tredje helg ska jag va hemma. I Stockholm va jag på Niall Horan's konsert och det var så sjukt bra, jag älskade det. Jag blir sällan sjuk men efter alla One Direstion's konserter har jag blitt förkyld och denna är inget undantag, jag har dragit på mig en förkylning så jag får se hur djupt jag orkar dyka i flyttkartongerna då jag har massa plugg att orka också.

Sen jag bloggade senast så har jag som sagt var börjat plugga grundlärare F-3 och jag älskar det. Det känns verkligen så rätt, dock har dessa två första veckorna vart så intensiva, allt har varit nytt och jag jobbar fortfarande på att landa i universitetsrutinerna, det är så annorlunda mot folkhögskola men det går ändå bra. Det var vad jag hade att dela med mig av nu, inte så mycket men det lilla är bra. Får se när jag hinner in igen, eftersom jag pluggar, motionerar och pendlar så finns det inte så mycket tid över till annat. Nu ska jag se Lyxfällan och sen blire nog att lyssna på musik en stund innan jag gör mig klar för natten. Hare jättebäst!:D

~ Inte alls den bästa bilden, men, jag var på plats. Älskade människa. ~

Likes

Comments

Sommaren har tagit slut å det känns jättetråkigt. Som ni kanske vet så har jag jobbat en massa, å då menar jag verkligen en massa - men det har helt klart vart värt det. Jag har mer eller mindre älskat varje jobbdag å allt jobb har resultera i att jag får en rätt skön summa pengar, träffat massa nytt roligt folk å även vunnit teamets stjärna, de va en tävling där man skulle rösta fram en kollega som gjort ett bra jobb/gjort nått extra/varit hjälpsam å jag antar att alla mina extra pass räknas som nått av de. Nej men set var jättekul att vinna de priset. Verkligen pricken över i:et på en grym sommar!

Senaste dagarna å nätterna (då jag jobbar så mycket) har jag flytt packat, trodde inte jag skulle hinna men jag hann. Nu sitter jag på tåget, är så hungrig, köpte en macka men den va äcklig så jag ska unna mig Max när jag är framme, har två timmar kvar av resan å jag är påväg hem till Umeå en snabbis för att packa om lite å sen imorgon åker jag och pappa till Dalarna igen för att sen på lördag åka till Linköping - det ska blir så spännande att börja universitet. Känner mig redo men ändå inte. Någon fler som ska börja plugga nu?:)

Likes

Comments

Blogga kanske man ska göra, sen om vad är den största frågan!? Det händer inte jättemycket i mitt liv just nu. Det jag gör är typ jobbar å sover, letar boende, roligare än så är det inte just nu. Om någon vet nått boende i Linköping, Norrköping eller Motala ish, så säg mer än gärna till. Jag har hittat massa annonser på blocket men inget har inlagt telefon nummer å ingen svarar på meddelande via blocket, fett irriterande..jag letar vidare. Leta boende är lite tråkigt som att söka jobb då jag hoppas jag slipper det snart.

Det har blivit lite ändringar i mitt schema så jag slutar jobba en dag tidigare men med tanke på att jag jobbat 200 timmar, det är 20 timmar mer än vad jag jobbade i juli i fjol så får det vara okej, jag får dessutom en extra dag till att flytta vilket kan va skönt också. Kan inte fatta att det bara är typ 3 veckor kvar av säsongen, så sjukt fort det har gått. Det varit en asbra sommar. Jag har jobbat på så många olika ställen, på entrétorget som är mitt team, har varit i alla kiosker, kört linbanan å till och med vart Billy Bäver (parkens maskot). Senaste veckan tror jag inte att jag har stött på någon kollega som inte sagt att jag är galen, haha. Vill man jobba så vill man!(:

Jag skulle slutat 17:00 i lördags men bytte bort det för att jag ville prova va bävern. vilket ingen förstod varför men jag tyckte de va roligt, fett varmt dock. Idag är jag ledig så det blir det å städa och diska då jag inte orkar göra det när jag jobbat och sen i eftermiddag ska jag träffa en klasskompis från Västanvik, det blir kul, sen imorgon äre jobb igen, aldrig ledig mer än en dag å dom dagarna är för att jag måste då jobbet har så att vi inte får jobba mer än 6 dagar i rad.

Igår jobbade jag resurs, vilket innebär att man är avbytare i kioskerna då skulle jag bland annat till golfkiosken som ligger utanför sommarland), så fick jag min rast vid Siljan, såå fint - detta med kulglass va helt klart en bättre rast!:)

~ jag älskar verkligen min mobil nu, så sjuuukt snygg ~

Likes

Comments

Jag är mitt i min 6 dagars vecka, är ledig torsdag och då ska jag träffa en kompis å tvätta då jag inte hann med den sist kag tänkte görs det, jag jobbade då jobbet ringde å fråga om å jag kunde hoppa in å självklart tackar jag inte nej till jobb å pengar, haha!:) Så nu tänkte jag bara kika in som snabbast. Tack för alla grattis till att jag kommit in på min utbildning, det känns fortfarande bra men också jätteläskigt, haha. Nu har jag förutom jobb fullt upp att leta boende. Kollade mitt schema för resten av sommaren å insåg att det är försåtligt om jag inte hinner med bloggen. Det hade nog ingen gjort ish.

Detta är mitt schema från 5/7-16/8 (det är fullt, haha).
Jobba 2, ledig 1, jobba 5, ledig 1, jobba 6, ledig 1, jobba 5, ledig 1, jobba 3, ledig 2, jobba 4, ledig 1, jobba 3, ledig 1, jobba 4, ledig 2, jobba 2 - sen äre slut, eller nej för 17-20/8 ska jag hinna upp till Umeå å ner till Linköping, haha. 17onde blir resa upp, 18onde blir packa om å 19 blir resa ner igen då vi måste för bli Dalarna. Dom dagar jag är ledig 1 får jag inte jobba då jobbet har nån regel om att man inte får jobba mer än 6 dagar i rad. Nu ska jag sova då det väntar jobb imorgon. Ha det de jättebäst så ses vi nångång när jag hinner å orkar, haha!(:

Likes

Comments

Ledig idag och imorgon å tro det eller ej men det är så skönt. Jag vaknade vid åtta och låg bara kvar i sängen en stund innan jag fixade frulle som jag sen tog med mig tillbaka till sängen - typ frukost på sängen från mig själv till mig själv, haha. Under dessa två dagar ska jag tvätta men jag tror att det får bli imorgon, jag varken orkar eller vill idag. Sen jobbar jag 5 dagar, ledig 1 och jobba 5 igen. Så jag lär väl vara tillbaka på bloggen om sådär 11-12 dagar ish, haha!:D
Juste, vet ni vad? Jag flyttar till Linköping å plugga förskolelärare i höst. Äntligen men samtidigt livrädd, haha.

Likes

Comments

Goddag folket. Idag är jag ledig å lika så imorgon men det kan jag leva med när jag i tisdags fick fråga om att ta 5 pass, ett på söndag, två lite senare i juli och två i augusti + att en kollega i mitt team fråga om kag bille ta hennes pass men de va tyvärr som två dagarna jag just fick, kan inte dela på mig!:( Med det sagt så är mitt schema snart fullt (vi får inte jobba mer än sex dagar i rad). Dom pass jag nämnde nyss är kioskpass, vilket är kul för mitt team som jag är anställd i jobbar i entré, service och souvenir butiken men jag jobbade några pass i kiosk förra sommaren å eftersom jag är kassavan så kan jag hoppa emellan, vilket är jättekul för då har man möjlighet till fler pass!:)

Nästa gång jag jobbar är det söndag-torsdag och på söndag efter jobbet ska jag på personalkväll på jobbet. Då äre zipline å höghöjdsbana som gäller, höjdrädlsan är redan påslagen, haha!:) Zipline har jag gjort förut å den funkar det är bara klivet ut ingenting som är läskigt men sjölv åket är kul. Men höghöjd är värre, har gjort den men grät mig igenom den båda gångerna, så vi får se hur det går denna, jag jag göre eller inte. Det blev ingen middag med kompisarna i onsdags så vi ska göra ett nytt försök idag men allt är fortfarande oklart. Trevlig helg. Vad ska ni hitta på?:)

~ Det går inte att beskriva hur bra jag trivs i min nya regnjacka. ~

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Instagram

Idag lyckades jag sova till halv nio, stora framsteg..haha. Klev upp ganska snabbt å åkte till Leksand en sväng. Efter min dundervecka på jobbet förra veckan så jobbar jag bara onsdag-torsdag denna vecka å det ska typ va dåligt väder alla dagar jag är ledig så dom lär ju inte behöva någon extra. Det behövs bara när jag redan är schemalagd, typiskt va?!:( Eftersom jag inte tycker om att va ledig så vet jag inte alls vad jag ska göra när jag är ledig fredag-söndag, tips?:)

Igår försökte jag se PLL men det blev direkt för läskigt (är ganska lättskrämd) så jag säg det aldrig, gör ett nytt försök idag då det är den enda serien jag kollar på och jag måste fördriva min lediga tid med något - serie hade vart perfekt då det idag är askallt här. Fast det kanske vore smart av mig att gå ut å gå innan jag ser PLL, aha så får det bli. Imorgon jobbar jag 09:15-17:30 och den ska jag äta middag min två kompisar från Västanvik, såå mysigt - ah det blir det. Nu ska jag nån lunch å sen gå en promenad, efter det är dagens planer gjorda (nej..suck, jag vill jobba, det är roligare).


~ Igår var det tre år sen jag gjorde den, ångrar inte alls. Det den av mina tre som gjorde mest ont. ~

Likes

Comments

Tipsa gärna om tävlingar - annars vill jag bara ha kommentarer om inlägget. Spam/reklam = du är blockerad.