Jag har mått så bra en länge tid nu och då valde jag att chansa. Men det blev inte så och det tog 1 dag, min kropp klarade inte av den fysiska ansträngningen och nu är jag tillbaka på ruta 1 där jag var för 2 år sen, oförmögen att jobba heltid.

Jag blev så lycklig när jag fick nya jobbet, jag fick en chans att öka inkomsterna rejält. Jag slutade på gamla jobbet (som ja skulle oavsett bli av med from juni 2017 p.g.a företagets omorganisering).

Nu står jag här med en sommar utan jobb, ett försenat halvfärdigt examensarbete och en förlorad arbetsplats där jag verkligen trivdes. Och smärtan jag haft väldigt "lite" av en tid nu har nu kommit tillbaka med full fart och gör allt i sin makt för att vinna. Den kroniska smärtan som för en stund blev lindrigare.

Men jag är den som lever på hoppet och ser möjligheterna. Det finns en mening med allt, och skall man se det positiva i detta är att jag nu har tid att fokusera på mig, min hälsa och vad jag vill göra med mitt liv och ge min blogg mera inlägg haha, jag är nog en av de dåligaste SOME-MÄNNISKAN som finns!. Kanske kommer denna sommar bringa tur med sig, vem vet? jag har inte gett upp, bara ramlat lite på den ojämna väg..

Jag har dessutom turen att ha mina två bästaste finaste vänner som stöder mig i varje litet beslut jag tar, i vått och torrt i glädje och sorg. De är guldvärda! ♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments