Allt jag ville var att bli någon, någon som var lite bättre än jag. Någon lite mer framgångsrik och bättre.
Jag visste att det skulle ta tid, att jag skulle behöva offra en del en tid för att komma dit.
Jag visste att jag skulle klara det för min drivkraft är stark!
Jag trodde jag hade dig på samma spår.
Men du har inte samma driv så för dig är detta för tufft.
Frågan är då om du är viktigast så jag ger upp drömmen om något bättre och lyckligare i framtiden för att återgå till det vi hade med ett yrke jag vantrivs med.
Eller så är faktiskt drömmen om en lyckligare framtid viktigare.
För kan du inte låtsas le för mig nu och kämpa med mig nu, vem säger att du gör det sen?
Eller ska endast jag stå vid din sida och låta dig byta yrke för en lyckligare framtid för dig och själv stå och trampa i samma spår som gör mig och min kropp sjuk?

Förlåt älskling men en lyckligare framtid väger starkare.
Så nu till det viktigaste svaret, vad är viktigast för dig? Och kommer du låtsas le även när det är som tuffast?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsLek på lekplatsen medans storebror spelar fotboll, underbart nu när det är det ljust och vi faktiskt kan vara ute under träningen :)
Idag har, som de senaste dagarna, varit fullspäckat så efter fotbollen orkar jag inte göra kvällsmat så pojkarna får donken :P
Ser fram emot helgen, även om det är fullt upp då med för då blir det bio på lördag med pojkarna och på kvällen har jag lovat min stora pojk att se på finalen i Melodifestivalen :)

Likes

Comments

Jag gosar på magen och du rör dig tillsammans med mina rörelser.
Jag lägger handen på magen och du lugnar dig under mammas beskyddande hand.
Vi längtar efter att få träffa dig och dina bröder ser fram emot att få lära dig massa olika saker.
Min flicka, du ska veta att du är älskad och efterlängtad från första stund ❤️❤️

Likes

CommentsGick in i vecka 20 och bilden var 18+6 och inte 19+6 :) ville bara rätta mig själv :)

Idag promenerade vi till skolan och sen till dagis, härligt med morgonpromenad :)
Båda pojkarna var jätte duktiga och gick, lillen åkte vagn bara i början och slutet ❤️ Min stora brukar inte gilla att gå till skolan men idag var inga som helst problem ❤️❤️
Imorgon ögonmottagningen i Halmstad och fredag har båda barnen ledigt 💖💖

Likes

Comments

2 fantastiskt vackra söner med otroligt stora hjärtan, en underbar sambo som jag vet älskar mig och som jag älskar tillbaka, en sprattlig liten dotter i magen. Känner mig så otroligt lyckligt lottad!! ❤️❤️❤️ Idag är en speciell dag, idag har dels halva tiden av graviditeten gått och det är även min bonusdotters födelsedag 🎉🎉 Har aldrig träffat dig men lovar att dagen vi ses så kommer du få massa kärlek från mig och mina söner med även om vi inte är din riktiga familj 😘

Likes

CommentsDen 11/7 så blir två barn till tre 😍 Pojkarna ska få en lillasyster, Lilja eller Melanie :)
Att vara gravid med fibromyalgi kan vara ett helvete eller en lugn stund då fibron kan gå pt båda hållen och för mig har det varit jätte lugnt med smärtan, först denna veckan (är i v.19) så har jag känt av höfterna igen men hoppas det inte blir allt för illa :) Detta skedde lite oväntat men ändå väntat, vi skulle försök efter operationen men slutade med p-piller innan för att vi skulle kunna börja direkt. Tiden gick och jag väntade på att mensen skulle komma, läste att med Zoley kan det ta 1-2 månader så jag tänkte inte så mycket mer på det, gjorde gravtest veckan innan op som visade negativt. Det var när jag skulle ta stygnen 2 veckor efter operationen som jag fick två kraftiga blodtrycksfall som jag tog ett nytt test och visst var det ett extra streck där. Skräckblandad lycka eftersom jag genomgått operation med morfintabletter så massa samtal ringdes, pratade med ortopeden som pratade med narkosläkaren, pratade med gyn och när vi efter 3 dagar får beskedet att inget kan skadat bebisen så kunde vi jubla 😍 Det visade sig att denna lilla tös verkligen ville till livet och redan inom 3 veckor efter avslutat med p-piller så fanns hon i min kropp ❤️ Mellan ca v.7-v.12 så kunde jag knappt äta någonting utan illamående så överlycklig var jag väl inte då 😝 Men nu mår jag underbart! Piggare trots huvudvärk men den håller jag på att stretcha bort, spänningshuvudvärk. Underbart att få må bra :) Från januari början så har orken kommit och energin :)
Så snart blir min äldsta 8(!) år sen min minsta 5 år och strax efter det så blir båda mina bebisar storebröder ❤️

Likes

Comments

Då var det ny morgon och vattengympa :) Steeeel öm kropp idag så hoppas vattnet är snäppet varmare än sist 😬
På tisdag är halva tiden klart 😃

Likes

Comments

Var hos sjukgymnasten igår för min huvudvärk och efter det var det vattengympa och den var tuff :P Mycket tuffare än den jag gick på förr och idag känns det :P Men skönt :) På fredag dit igen och fram tills dess så är det rörelseövningar för huvudvärken :)

Har en liten piggelin vaken här med ❤️
M

Likes

Comments

Ändrad riktning, gemensam riktning, mysig riktning ❤️
M 💖

Likes

CommentsNu hamnade vi i soffan efter en kvällspromenad :) Idag har vi åkt runt på masa ärenden. Dessa plastblommor köpte jag idag, symboliken får ni veta senare ;)

Likes

Comments