Header

Vilken toppenweekend det blev lite spontant. Jag och K åkte till Tropical Island som ligger 1h utanför Berlin i Tyskland. Jag har viljat åka dit i säkert 10 år men det har aldrig blivit av men nu var jag ledig några dagar så då passade vi på.

Tropical Island ligger i en jättestor lufthangar och där inne är det som en tropisk regnskog blandat med ett jättestort vattenland - helt magiskt 😍 Ett riktigt drömställe för mig som älskar att bada!

Dit rekommenderar jag verkligen er att åka. Så mysigt att åka dit med sin kärlek till varmare breddgrader och så romantiskt!

Det roliga med detta ställe är att det är så otroligt stort så varje gång man gick runt hittade man nya gömmor. Ni får inte missa utedelen "Amazonia" där de gjort en jättestor ström som ska vara som amazoniafloden. Tips! Gå på massage innan så ni är inoljade så lovar jag att det går snabbt som tusan 😅 Vattnet där ute var till och med varmare än där inne där det var 30 grader. Helt underbart.

De har även ett jättefint spa där jag tog en helkroppsmassage och även en helt fantastisk peeling man blev helt babylen av 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments