Header

Nu har jag skapat posters men namn och födelseinfo. Den här postern ska sättas upp i Mini.m rum med detsamma. Har även gjort några stycken till hans vänner. Fler bilder kommer senare.

Puss!

Likes

Comments

Har skapat billiga vimplar till MINI.m rum. Har endast använt mig av sax-hobbykartong-snöre-hålslagare. Man väljer helt fritt vilka former och färger man vill ha och vips så har man skapat vimplar av material man har hemma.

Likes

Comments

Nu har jag skapat en bitring till MINI m. En mycket välbehövlig pryl nu när han får sina tänder. En räddare i nöden. Just precis den här är gjord med större träkulor och kulor av latex.

Likes

Comments

Jag har nu suttit och skapat Napphållare till MINI m och hans små vänner. Senaste skapelsen var till lilla INEZ. Nästa steg är att utveckla dessa med ytterligare färger och mönster. Återkommer så snart jag har något nytt att visa!


Likes

Comments

Hej!

Jag har länge funderat på att starta ett företag, ett företag som ska representera alla kreationer som jag gör. I grunden är jag grafisk designer och arbetar heltid med skapande åt andra företag. Nu känner jag att det är dags att skapa mitt egna lilla designmärke. Hoppas ni vill följa mig på min resa.

Den 30 juli 2016 fick T och jag äran att bli föräldrar till världens finaste lilla pojke(MINI.m). Efter denna händelse blev min inriktning ganska självklar, jag villl skapa för bebisar och för deras föräldrar. Allt från prints och inredning till barnrummet, till bitleksaker och napphållare.

Första steget på min resa är att komma på företagsnamn samt skapa en logotyp. Svårt det där när det handlar om att skapa till sitt egna företag. Prestationsångesten smyger sig på. Häng med vetja!

Likes

Comments