Medan alla andra myser med sin underbara pojkvän/flickvän på alla hjärtans dag kommer jag att vara helt forever alone med ben&jerrys och kolla på lejon kungen.
Men ska inte klaga, vissa barn har inte ens en mamma på mors-dag eller en pappa på fars-dag.

Ska försöka tänka positivt nu när ja må psykiskt & fysiskt dåligt, inget mer med det, har faktiskt varit en underbar skoldag med massa kompisar som man kan prata med allting om. Även fast jag inte har så sjukt många vänner på skolan som alla andra populära tjejer/killar, men jag är nöjd med den jag är och det är de som räknas. Man ska inte behöva må dåligt för att bli mobbad för sitt utseende och att alla klagar på att min kropp inte har dröm tjejens vackra kropp, eller dom vackraste ögonen som jag blivit mobbad för, fattar inte va det är för mening att trycka ner alla, tappat tron för mänskligheten. Dom som blir mobbad ska inte behöva cuta sig för dom mår dåligt, men nu var de rejält, att man knappt våga gå till skolan ä sjukt. Jag är stark.
Alla har alltid med sig en hjälte, och min är mig själv, jag vet hur jag ska klara och ta tag i det här. Men måste bara få tänka ifred, alla har frågat mig hur jag mår men jag svarar aldrig på den frågan, varje dag så lägger ja ett ''fake smile'' i ansiktet så folk inte ska se att jag inombords är förstörd.

SOM SAGT. jag är nöjd med mig själv, jag lever än så länge vilket är bra, för har haft några självmordstankar på sistånde, men allt är bättre nu, jag har blivit starkare tack vare några snälla själar. tack för mig.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

har inte kunnat fara på praktiken idag för de som hände, mår så sjukt dåligt. men jag är stark, jag kommer klara mig igenom allt dehär, tur jag har mina vänner som jag kan prata med allting om, guldvärda är ni och ni vet vilka ni är!
Vaknade runt 12, med världens kramp i magen. varje morgon som jag vaknar upp tänker jag alltid; '' förtjänar jag dehär?''
fortfarande inte fått ett svar på min fråga, i 16 hela år har jag levt ett komplicerat liv, o allt började då jag var 12, så sjukt  att respekten försvinner med åren, nu på skolan är jag helt osynlig, känns som att ingen ser mig. lärarna ser ingenting. men så en dag hände de, jag tog på mig tights, och då jävlar började alla kolla på mig. sen fick jag höra en kommentar;'' varför har du bara mjukiskläder på dig? tjejer ska ha rajtantajtan.'' Sen smällde de till inom mig jag sa;'' ursäkta? tjejer måste inte ha tighta jävla kläder så man visar sina kurvor, mjukiskläder och uppsatt hår är det bästa som finns, det är bara jobbigt att gå runt i tights, man kan knappt röra på sig,''

han gick därifrån lika fort kan jag säga er, fattar ingenting med dagens samhälle. tjejer kallas för hora för dom tappat som oskuld, men helt okej för killar? det är ju förfan inte rättvist, eller hur?
tjejer får inte röka, då blir man kallad för äckel, nolla osvosvosv. men killar blir plötsligt sjukt mycket coolare för att dom röker?
tjejer får inte vara gamer, då blir man kallad för pojkflicka, men killar får det, varför?

vi måste få en ändring på dehär allihop, tjejer ska inte behöva kallas för slyna, bitch, hora osvosvosv för ingenting.

Likes

Comments

har inte varit med om värre, seriöst. pappa och några kompisar till han drack ikväll hemma hos oss, jag satt i mitt rum och skypeade med en kompis från skåne, sen kommer en gammal gubbe in till mitt rum och började prata med mig, han for närme och närme mig, visste inte vad jag skulle säga så jag sa ba; '' ja asså, nu måste jag verkligen sova, så nu får du gå tillbaka till pappa!'' men han fortsatte, hans hand närmade sig mig, utan att jag visste ordet var så la han sin hand på mitt vänstra bröst, jag tog bort hans hand så fort jag kunde, sen sa han ursäkta, får jag hålla din hand? så ja sa ba ja men visst, sen förde han min hand närmare hans ansikte, kysste min hand och sa, jag har känt din pappa väldigt länge, jag kommer inte göra dig illa.
sen så fick jag nog, jag sa exakt såhär; '' nu får det vara nog, gå till min pappa, jag vill inte ha någonting med dig att göra.''
sen så gick han. så jag berättade vad som hände till hampus (han jag skypade med då det hände') o jag började seriöst att gråta, fanns inte värre. ja lova han var typ 70 bast.

ja, kanske låter fjantigt för er, men för mig var det helst oacceptabelt. och nu kan jag inte sluta tänka på det, det var det värsta som hänt mig under dom här 4 veckorna. nog om det.

puss o hej leverpastej.

Likes

Comments

Mycket har hänt på stående som jag ångrar, jag bodde hos min bästavän och även min bror i, ja vad kan de va? 1 månad kanske? för att se om jag skulle må bättre, allting har förändrats sen nyår, jag som trodde precis allting skulle bli perfekt dehär året, men icket, men det ska jag förändra på! jag har min bror och massor av vänner som kan hjälpa mig genom allt, jag har gjort det förut och kommer göra det igen, älskar er mina vänner, släktingar och min familj.

Jag ska bli en bättre person, en som ser positivt på allting, kommer inte ta emot mer bullshit från andra, dom får hata mig hur mycket som helst, jag ska upp mot toppen igen oavsett vad som händer, tänker inte sjunka ner i ett litet mörkt hörn igen, aldrig nånsin.👊 

Likes

Comments

Måste bara få ta upp en sak, om oss.
Vi tjejer.

Vi går upp tidigt på morgonen för att duscha, tvätta och fixa håret, sminka oss och välja ut en bra outfit. Men det får inte vara för slampigt, eller för gulligt. Och absolut inte för täckande, men inte heller uringat. För Gud vilken hora man är då.
Vi tjejer, tänker varje måltid på vad vi stoppar i oss. På hur man ska se ut, den där drömkroppen man aldrig får.
Vi tränar för att se bra ut i bikini, men i slutet är det inte en jävel som ens reagerar.
Vi går en vecka varje månad, tolv veckor om året, med PMSutbrott, mensvärk och förlorade byxor när det blöder igenom.
Vi tjejer har den där crushen på den där enda killen, som ändå aldrig kommer bry sig eller ens märka att man existerar.
Vi tjejer får höra rykten om oss själva, våra vänner sviker oss och vi kan inte berätta våra djupaste hemligheter för någon på hela jorden.
Vi tjejer kan inte säga eller uttrycka vad vi känner, utan att någon säger att man är patetisk, uppmärksamhetskåt eller en dramaqueen.
Vi tjejer ska alltid verka så glada, positiva och roliga, så vi ler hela dagarna. På nätterna när ingen ser ligger vi vakna, tänker och gråter, skriker i kudden när ingen annan lyssnar.
Vi tjejer blir utnyttjade av killar för sex, och kan inte gå utanför dörren utan att riskera att bli våldtagen.
Vi tjejer ska vara felfria, men ändå finns det alltid fel som folk hittar med oss.
Vi ska alltid uppföra oss så vi kan göra våra föräldrar stolta, men vi ska också vara den där tuffa bad ass tjejen som alla tycker är så himla cool.
En tjej har mer hemligheter än du någonsin kan räkna, och dessa kan hon inte berätta för någon.
Vi tjejer får alltid höra att vi förtjänar en bättre kille, men han dyker aldrig upp.
Vi tjejer ska inte ha dåligt självförtroende, även om media och samhället säger att vi inte duger i någon ände.
Vi ska lägga tid på att vara perfekta ända ut i fingertopparna, och det bokstavligt talat.
En tjej ska stå ut med en pojkvän som är otrogen, ignorerar henne eller behandlar henne som skit, men gör hon slut eller gör ett enda misstag blir hon kallad för hora.
Vi tjejer reagerar på varje andetag någon vi gillar tar - allt, precis allt noterar vi.
Vi tjejer får hat för vilken sorts musik vi gillar, hur vi ser ut och vad vi har för intressen.
Vi tjejer kommer alltid till en vändpunkt när ens kille gör slut, bästa vänner sviker och man bråkar med familjen - vändpunkter när allt går helt käpprätt åt helvete.
Vi tjejer står i timmar framför spegeln och försöker hitta fel, och komma på sätt att dölja dem.
Vi påminner oss själva att inte skratta för högt, le för brett eller prata för mycket.
Vi tjejer blir tillsagda att hålla käften om sånt vi inte är inblandade i, även om vi har otroligt mycket att säga.
Vi tjejer. Vi kan ta så jävla mycket, för vi är så sjukt starka. Jag kan inte säga att jag älskar att vara tjej, men jag är stolt över vem jag är och att jag klarar livet som tjej i vårat samhälle!

Likes

Comments

1.hålla henne runt midjan
2.snacka med henne
3.dela hemligheter med varann
4.ge henne din jacka
5.kyss henne långsamt
6.krama henne så mycke som möjligt
7.håll om henne
8.skratta med henne
9.var med varan så mycke som möjlig
10.låt henne vara med dig fast du är med dina vänner
11.le med henne
12.ta bilder med henne
13.låt henne sitta i ditt knä
14.när hon säger att hon älskar dig mer ,neka de ich säg att du älskar henne ännu mer
15.var med hon när hon vill
16.alltid krama henne och säga att du älska henne
17.kyss henne då hon inte är beredd ;):*
18.krama henne bakifrån runt midjan
19.säg att hon är vacker inte sexig, hon vill känna sig vacker inte skanky
20.berätta hur du känner för henne ibland
21.öppna dörren för henne, gå med henne till hons dörr de får henne och känna sig skyddad och de skadar inte att agera som en gentleman :*
22.säger att hon betyder allt för dig, när du verkligen menar de:*
23.om de verkar som nånting är fel , fråga henne , om hon nekar så är nånting fel och de betyder att hon inte vill prata om de men krama hon bara och säg att du alltid finns där för hon
24.få henne och känna sig älskad
25.kyss henne framför andra tjejer
26.ljug inte för henne
27.va aldrig otrogen mot henne
28.ta henne nånstans hon vill
29.smsa eller ring henne på morgonen och tala om för henne hur mycke du saknar hon
30.var där för henne då hon behöver dig, även då hon inte behöver dig, bara vara där så hon vet att hon alltid kan räkna med dig
31.håll henne nära när hon fryser
32.när du är ensam håll henne nära och kyss henne
33.kyss henne på kinden
34.när ni ser film lägg armen över hon och hon kommer automatiskt lägg huvudet på din axel och håll henne närmare och kyss henne
35.om hon är upprörd eller ledsen trösta henne
36.när andra dissar henne eller snackar skit om henne, stå upp för hon
37.titta djup in i hennes ögon och säg att du älskar henne
38.när ni går bredvid varan ta hennes hand
39.när du kramar henne håll henne i dina armar så länge som möjligt
40.när hon gråter trösta henne och torka bort tårarna
41.ta henne på långa nattpromenader
42.påminn henne alltid om hur mycke du älskar henne

43.svara alltid på sms


Likes

Comments

Känner att jag inte bloggat så mycket p.ga. skolan osvosvosv. Äntligen är det Jullov och då blire o träffa nära & kära, blir nog att vara hemma. Ni kan ju ta o snapchata med mig, de ä ba o adda minikatthen o snapa som galningar, pusshej!:*
Likes

Comments

👌👍

Saknar tiden då jag var ihop med den här tjorven, hans leende dödar verkligen, han fick mig att le varje dag, varje timme, varje minut då jag var ledsen. Saknar hans kramar och hans kyssar. kände mig som en prinsessa då jag var med han, han var underbar, och det är han fortfarande. hans humor är som logiken i svampbob fyrkant, alltså väldigt fucked up. 👍
Just nu vill jag bara öoiehgOUAEHÖORH vetint vad, bara jag får vara i hans famn igen blir jag gladare än gladast. 👌Likes

Comments

Många har frågat mig vad mitt största misstag är, vill ni så gärna veta så kan jag skriva om det misstaget.

Låt mig berätta om en ung flicka och en ung pojke plus några till som gick i samma AM-kurs på medborgarskolan. flickan och pojken kollade på varandra några gånger, addade varandra på facebook, snapchat började byta nummer osv. tillslut blev dom kära i varandra. dom blev tillsammans. började vara med varandra varje dag efter skolan och vissa helger for dem till varandra för att sova över. De skapade fina minnen med varandra, hon älskade honom mycket och visste att han tyckte likadant. efter ett tag så var det något som slank ut flickan. de gjorde slut, båda mådde dåligt, särskilt flickan som inte kunde sova om nätterna utan att tänka på hans mjuka kyssar. hon bara grät och grät.


De ni är det största misstaget jag nånsin gjort. gör aldrig slut med killen/tjejen. tänk alltid innan, kan han/hon hjälpa dig då du har det svårt? kan han/hon få dig tänka på nåt annat så du blir gladare än gladast istället för att tänka på de förflutna?
jag tänkte aldrig efter. gör aldrig som mig.

Likes

Comments

tycker seriöst synd om Alle.
Emilia, hur kunde du krossa han totalt?

Likes

Comments