(Nej det är inte mitt riktiga namn och jag är den blonda tjejen)

Helloooooooo!

Nu är det så att jag ska berätta lite om mig själv, vare sig ni vill det eller inte, so just deal with it.

Mitt namn är Heidi Kristiina Huhtaviita och ja jag är inte helsvensk utan jag är faktiskt en finne svenne. Man brukar kalla mig för Mini, Heidi baby, heinäpää, Ulla-Britt och Babushka. Jag är född den 18:de december år 2001 så jag är 13 år för tillfället men jag fyller 14 senare i år. Jag börjar i 8an nu efter sommarlovet! Jag är en väldigt sarkastisk person men inte bara det jag är en kattälskare, jag och Karro har spått in i framtiden och där sitter jag med mina sjuttio katter. Jag är en kort person och jag blir oftast förknippad som Karros lillasyster men jag är inte släkt med henne och jag är dessutom ett år äldre än henne.... Jag är 150 cm lång!

Kollar mycket på serier och min favorit serie är "Teen wolf" och min otp (one true pair) är Stydia!

Om vi ska gå in på min familj nu då, min mamma heter Marjo (nej inte Mario) och min pappa heter Kenneth. Dem har varit tillsammans sen dem var 17 och 22 och nu har dem varit gifta i 23 år, damn! Sedan har jag en storasyster som heter Mia och en storebror som heter Markus. Mia är inte singel men Markus är det (vad jag vet) så haffa på! Haha, han är 21. Mia är 23 vilket då betyder att min mamma va 18/19 när hon föddes. Markus har alltid varit min bästa kompis (förlåt Karro).

Sen får vi inte glömma bort katterna! Vi har fyra stycken vid namn Ninni, Mämmi, Coccos och Bamse. Bamse och Karro är på g, bara så ni vet.

Jag och Karro bor inte så värst nära varandra, hon bor inne i stan och jag bor mitt ute i ingenstans som Karro brukar säga.

Jag har alltid haft en väldigt stor passion (sfrukt) för dans, jag har dansat sen jag va två år och tagit dansklasser sen jag va sju.

Nu vet ni lite mer om mig och ni kommer säkert få se mer av min knäppa, idiotiska, galna och snälla sida.

Hejdåååååååå!

Likes

Comments