Header

Hur fantastiskt är det att ha vänner runt om i världen. I Cape Town har jag flera vänner från när jag jobbade på yachts. Så mötte upp en polare och hängde med en dag på hans båt o fiskade. Jag älskar att fiska, ju större firre desto bättre. Det är sån adrenalinkick nät man har en på kroken hehe😏gäller både mänskliga fiskar och Los animales.
Spearfishing är nog det jag gillar mest, men också det som är krångligast att få till. Man behöver båt, equipment och alltid buddies att dra ut med.

Anyways trevlig söndag och glöm inte Bingolotto ikväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 6 Readers

Likes

Comments

Godahoppsudden

Cape town smiles (gay)

Snabel...

Dat ass, do u squat?

Sissy, hennes snubbe och jag på safari

Doggsys, asså de små jävlarna hade tänder vassa som nålar

Woho riktigt ful vy över dalen

Back in the Bay, och herre min skapare vad varmt här är. 35+ och väldigt humid. Men kvällarna är guld, så himla sköna. Väldigt sorgligt att lämna familjen, asså då frågar ju jag mig vad i hela skogens namn jag gör på andra sida globen???? Människorna som betyder mest för mig i livet är liksom i Svea. Jaja, om två år kommer jag kunna pendla hur jag vill hem. Så då blir det väl juni-sep i Sverige och resten här borta.

Kom precis hem från jobb och poolhäng hos en killkompis här borta. Nu aircon och PinAround jobb.

Catcha soon mates!

  • 5 Readers

Likes

Comments

Vaknade upp och precis tryckt i mig sista hotellfrullen. Känns så tråkigt att lämna familjen. Räven om jg bott långt ifrån dem i 4 år, så vänjer man sig aldrig vid hejdån. Så så tråkigt.

Jag och syrran ska bege oss ut i stan för att kika lite och fixa lite smågrejer.

Ikväll går mitt plan 8 PM mot Dubai för att byta mot ett 15 timmars flyg tillbaka till oz.

Peace out bros

Alltså vattenmelon är min absoluta favorit i hela världens matutbud. Snittar en halv vattenmelon per dag när den är billig i matbutiken

Syrran o jag, eller ying & yang som de brukar säga

Cape Town views

  • 5 Readers

Likes

Comments

Helt slagen, det tar på krafterna att leva vin hehe. Det var kul och jag är ingen stor alkoholdrickare så jag smuttade mest på alla glasen. Vi provade totalt 22 olika vin, röda och vita. Så önskades en fylla, hade man definitivt lyckats med det.

Nu ska jag jobba lite med PinAround (http://www.pinaround.se) & sen blir det middag på någon restaurang. Inget jäkla vin till maten, thats fo sho.

Peace out bros

Mama bear och jag!

Mitt typ av bibliotek

Tillbaka på vårt pittoreska hotell, så här sitter jag vid poolen o skriver!

  • 8 Readers

Likes

Comments

God måndagsmorgon!!
Sitter mätt som ett lejon efter hotellfrukost. Varför är det så att man alltid vräker i sig mat när det är buffé?? Förstår inte..:
Var ute för en god middag igår, käkade afrikansk köttfärsrätt och drack ett glas vin (Gud vad vuxet det låter).

Hotellet må vara fint, men alltså sängarna.... dör vad hårda. Jaja jag är faktiskt väldigt glad att ha tak över huvudet i alla fall!

Idag är det vinprovning med la familia. Är det dags att bli på pickalurven då eller?

Hörs senare, ciaooooo

Frulllllllle

Yeah boi get in to me

Afrikanskt

Min fina syster, så olika på in-och utsidan men ändå bffs for life man

Och jag hade snoffsat upp mig, händer cirka 2 ggr i månaden kanske.

Likes

Comments

Adventure in the world

Hej på er,
Så nu när vi kommit till ett hotell med NASA-rymdraket snabbt wifi. Denna resan är rast & ingen vila men har 5 minuter över så tänkte posta lite bilder och minnen.
Jag kommer att ha en katergori här i bloggen som heter traveldiaries, där jag kommer skriva om destinationer jag varit på tidigare. Bilder att drömma sig bort till men mest så jag kan få minnet tillbaka???? 22 år och scenil, ibland kommer jag inte ens ihåg vad jag stoppade i huvudet till middag igår liksom....Emm, vad fasen var det nu när jag tänker efter.. ah juste, chicken salad..hehe

Anyways idag var det fatty on bootcamp för mig som gällde. Jag tränar ALDRIG. Så när vi skulle gå upp för Lions Head, som är ett "must do" här i Cape Town, vände sig magen direkt när jag såg lutningen. Hade liksom 70 åriga män som la löpet och kutade förbi.

Jaja, här kommer lite bilder. Ha en fin söndag, gläm inte bingolotto ikväll!


Cod Father i Camps Bay - Här var det fisk och skaldjur! Matkoma deluxe där, rullade tillbaks till hotellet.

Lions Head - Vy från boot campen. Stannade för att hämta andan när Sven-Göran 70 år just hade passerat mig.

Camps Bay tipsyness - Kanon Margherita och Kiwi/annanas Daquiri. Drinkar här är riktigt billigt, cirka 45 sek.! Me like brah

Viktigt att filosifera och tänka över livet ibland, här också på dagens (årets?) träning. Lions Head monutain. Så vackert

Likes

Comments

Adventure in the world

Yay, första inlägget

Tänker inte skriva någon besrkivning om vad den kommer innehålla, då det redan står under profilbilden.
Men jag är en glad tjej, som lever livet utanför boxen. Det är där jag tror att vi finner lyckan. Jag började resa som 17 åring, då läste jag mitt andra gymnasieår i Spanien. Sedan dess, har jag drabbats av the travel bug och får inte nog av att uppleva och se vad vår planet har attt erbjuda.

Just nu befinner jag mig i Sydafrika på Safari med familjen, 2,5 år sedan sist vi alla var samlade så jag njuter av vartenda sekund jag har med dem.

Likes

Comments