Även om fasaden har rasat och även om faktiskt allt verkar ha rasat så tänker inte detta bli ännu ett "åh, jag mår sämst"- inlägg. Jag tänker inte skriva vad som hänt, hur det är för ärligt talat så vet jag inte själv. Det enda jag vet är att världen faktiskt fortsätter leva medan jag faller fram och tillbaka, upp och ned.

Sitter på bussen med högsta volym i hörlurarna för att slippa prata med någon. Tänkte vara hemma idag men vad hjälper det egentligen? Det blir inte bättre av att jag gömmer mig under sängen. Jag tänker fortsätta framåt även fast motvinden aldrig har varit så här stark.

Ett klingande ljud hörs i mina öron hela tiden, ett ekande, ihåligt ljud. Kanske är det en stridssignal?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det är en skön och så vacker känsla att få vakna och känna att man mår bra. Få gå till skolan och skratta på riktigt, gå med huvudet högt i korridoren, fan, se på mig nu.

Likes

Comments

Känner att jag lägger ner mina vapen för en vapenvila mot mig själv. Tänker inte slå mer, inte strida mer och det känns bra. Jag är inte feg som viker mig, jag är stark som kan ta det här utan att vara någon modig soldat. Jag klarar det här utan våld, jag klarar det här även fast jag viftar med vita flaggan mot mig själv.

Likes

Comments

Från att ha varit nere på botten utan att orka göra något åt det börjar nu en nystart och jag vet att jag sagt det förr men nu,, den här gången ska jag ta mig fan klara det. Jag tänker inte låta någon mer trycka ner mig och jag tänker inte tänka en enda dålig tanke till om mig själv.

Hittade ett gammalt inlägg på Facebook som jag lade ut för exakt ett år sedan. Där skrev jag så här: Helgen har varit fantastisk med mycket nyttig lärdom men också många fantastiska ögonblick med underbara människor. Jag har insett att det här är mitt liv och det är det värdefullaste jag har och att jag måste ta vara på det. Jag är den jag är, jag får se ut hur jag vill, jag får äta vad jag vill, jag får vara glad och njuta av livet. Med eller utan ärr på armarna, med eller utan ett mellanrum mellan låren, jag är vacker och jag är den jag är.

Nu för ett år sedan ska jag leva vidare på just de orden och jag ska klänga mig fast hårt, jag tänker inte släppa taget den här gången.

Likes

Comments

Den här helgen har flugit förbi även om jag trodde att det var omöjligt. Jag försöker hålla mig upptagen hela tiden för att inte hinna tänka på något. Sitter jag stilla så kommer tankarna dragandes med ångesten allt närmare och det är inte vad jag orkar just nu. Försöker vara ute hela tiden, hålla på fysiskt med något och träffa mycket människor. Jag kan inte se på film, jag kan inte lägga mig för att vila även fast jag är så trött så att det är det enda jag vill göra så går det inte. Idag har jag varit ute nästan 3 timmar och gått, jag har bakat paj, jag har lagat mat, jag har städat, jag har klippt hundarnas klor och klippt både pojkvännens och mammas hår, ändå så känner jag mig rastlös. Jag är livrädd för att slappna av ens en sekund, livrädd för att inte alltid vara på vakt. Antar att det är så här det är och kommer vara tills jag är tillräckligt stark för att kunna stå på benen igen.

I fredags träffade jag några vänner och det fick verkligen tankarna på annat, jag kunde skratta, kunde känna mig uppskattad. Tack för i fredags, tack.

Taggar för en ny vecka...

Likes

Comments

Bästa årstiden är här och det är så mysigt att behöva ta fram halsduken och vantarna.
Jag tycker om hösten, jag tycker om att omfamnas av mörkret.

Likes

Comments

Tänker gömma mig under sängen för att aldrig mer komma fram. Tänker gömma mig för hårda ord, ledsamheter, ångestattacker och psykisk ohälsa. Tänker vara den där fega jäveln och inte kämpa utan fly istället. Fly ifrån allt, fly långt här ifrån. Jag hatar dig ångesten, jag hatar allt du bär med dig men just nu tackar jag dig för att du gör mina ögon suddiga och jag slipper se omvärlden. Jag hatar dig, jag tackar dig.

Tänker inte bry mig att detta går inom sådana inlägg som är triggande och kanske för deppiga och som egentligen inte borde publiceras. Känner ni att ni inte vill läsa så gör inte det, jag behöver bara få skriva av mig en gång för alla.

Är så trött, arg och förtvivlad. Likgiltigt stirrar jag in i väggen utan att bry mig om något för att sedan dra av mig håret och inte veta vad jag ska ta mig till. Orkar inte försöka prata med någon mer, orkar inte och jag ber om ursäkt till er som fortfarande bryr er.

Likes

Comments

Sitter på jobbet med en miljon ljus tända ändå så fryser jag.. Vakande bredvid pojkvännen med en bra känsla i magen och det enda jag kan göra är att hoppas att det håller i sig.
Har inga planer efter jobbet idag förutom att va med killen... Försökte få med honom på en så kallad höstpicknick men det var inte så uppskattat. Tänkte också försöka få mig själv att orka måla lite, känns som om det glider allt längre ifrån... Vi får se hur dagen blir helt enkelt, orkar inte fundera, orkar inte oroa mig för att jag ska må dåligt. Tänker bara ta det som det kommer.

Likes

Comments

När fasaden spricker och jag dansar med jävulen.

Likes

Comments