Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag och min fina kompis har startat ett Instagram konto tillsamman, Top_Effect vi kommer lägga ut bilder varannan dag och dessa bilder kommer vara av högsta kvalité. Jag har haft så mycket arbete at göra när det kommer till skolan att jag helt och hållet glömt bort min blogg. Ber åter om ursäkt för det! Men ska lägga ut bilder så ofta som möjligt från och med nu! Detta är ett löfte. (Jag har tagit bilderna)

Likes

Comments

Idag så har jag äntligen beställt två par alvöron! Jag är så peppad!! Dem ska anlända på Söndag eller Måndag, längtar sååå

Likes

Comments

Idag så ska jag sova över hos den bästa amerikanaren jag känner! Hon är nästan lika dum i huvudet som mig, Lmao! Om ni känner för det gå in på hennes Instagram: sarah_mendel hon är otroligt duktig på de mesta, so cheak her out! (⌒▽⌒) (^_^)v

Likes

Comments

Jag har varit så upptagen med skola att jag inte ens hunnit tänka på att blogga, jag vill be så mycket om ursäkt pga av detta. Men! Jag ska planera en utflykt till varje helg från vecka 41 till vecka 51. Så nu ska det bane me bli fler intressanta händelser på min blogg och i mitt liv! Tack för att ni fortfarande läser min blogg (⌒▽⌒)

Likes

Comments

Varje gång jag är uttråkad så sminkar jag mig eller så pysslar jag. Idag så försökte jag mig på kontur vilket jag bara gjort en gång innan och då gick de inte bra, blev riktigt nöjd den här gången! (Valde att inte göra nån eyeliner på ögonlocken då det inte ser bra ut på mig)

Likes

Comments

Min lajv utstyrsel är nästan klar! Bara några små detaljer kvar på klänningen och köpa alv öron o några smycken! Sen är jag klar, samt att jag måste köpa lajv vapen!

Likes

Comments

Den här veckan har varit väldigt annorlunda då jag börjat gymnasiet! Är så glad att jag valt den skola jag valde för jag trivs med den nya skolan och klassen :) förlåt för att jag glömt att uppdatera er har haft mycket att göra. Förra veckan så var jag i Turkiet och hade inget nätverk men jag har fotat en hel del så det kommer att komma många nya inlägg fram över :3 (Bilden tog jag i Göteborgs Trädgårdsförening)

Likes

Comments

Jag har äntligen lyckats med att göra en tiara som går runt hela huvudet! Den tog ca 3 timmar att göra. Blev jätte nöjd, ska fixa tillhörande klänning som jag gjorde nåt år sedan men var för liten för att använda, jag har äntligen växt till mig och passar i klänningen xD mer om den kommer så småningom!

Likes

Comments