Som ni kanske vet så studerar jag för att få jobba som både fotograf och inom film! I skolan håller vi på med musikvideor och trots att vi måste jobba i grupp så tänker jag helt ignorera detta och följa mina instinkter! Min grupp som jag är "del av" vägrar att lyssna det minsta på mig och därför har jag tagit beslutet att jobba själv (bakom deras ryggar). Så fort jag är klar med videon så kommer jag att lägga upp den här! Den kommer att vara uppe till på Måndag!

Likes

Comments

Jag och min fina kompis har startat ett Instagram konto tillsamman, Top_Effect vi kommer lägga ut bilder varannan dag och dessa bilder kommer vara av högsta kvalité. Jag har haft så mycket arbete at göra när det kommer till skolan att jag helt och hållet glömt bort min blogg. Ber åter om ursäkt för det! Men ska lägga ut bilder så ofta som möjligt från och med nu! Detta är ett löfte. (Jag har tagit bilderna)

Likes

Comments

Bild 1:

Bild 2:

Likes

Comments

Idag så har jag äntligen beställt två par alvöron! Jag är så peppad!! Dem ska anlända på Söndag eller Måndag, längtar sååå

Likes

Comments

Idag så ska jag sova över hos den bästa amerikanaren jag känner! Hon är nästan lika dum i huvudet som mig, Lmao! Om ni känner för det gå in på hennes Instagram: sarah_mendel hon är otroligt duktig på de mesta, so cheak her out! (⌒▽⌒) (^_^)v

Likes

Comments

Jag har varit så upptagen med skola att jag inte ens hunnit tänka på att blogga, jag vill be så mycket om ursäkt pga av detta. Men! Jag ska planera en utflykt till varje helg från vecka 41 till vecka 51. Så nu ska det bane me bli fler intressanta händelser på min blogg och i mitt liv! Tack för att ni fortfarande läser min blogg (⌒▽⌒)

Likes

Comments

Varje gång jag är uttråkad så sminkar jag mig eller så pysslar jag. Idag så försökte jag mig på kontur vilket jag bara gjort en gång innan och då gick de inte bra, blev riktigt nöjd den här gången! (Valde att inte göra nån eyeliner på ögonlocken då det inte ser bra ut på mig)

Likes

Comments