Header

denna veckan så har vi haft praktik. och de e jätte kul. jag e på en förskola, vi ska vara där i  2 veckor till.  

barnen är skit goa de e jätte kul.  man hittar på så mycket att göra. de e mysigt. 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Detta lovet har varit helt awsome. Jag har varit med mina bästa kompisar och fått vara med min älskling. Det kan inte bli bättre har klippt mig och färgat håret också det blev skit bra. Just nu sitter jag hos min älskling och väntar på att han ska komma hem snart. 

Mitt lov kommer bara bli bättre för imon så ska jag åka och kolla på svenska rallyt med min pappa, min lillebror och min farfar. Det kommer bli skit kul är taggad till 100% ska bli grymt. 😍 jag har aldrig varit där så det ska bli spännande om det är många som åker av eller inte. 

Likes

Comments

Igår på lördagen så var jag i Ullared med min fina pojkvän och hans familj. Det var jätte kul. Hittade lite saker t.ex. en datorn väska som är lite mindre än den jag har nu, en vanlig väska som ja ska ha till skolan och lite så, sen så hittade jag nagellack och ansiktsmasker till min kompis Hanna. Jag köpte inte så mycket grejer som jag inte brukar.

Det var en kul dag. Men sen på kvällen så åkte vi in till stan och lämnade några och så åkte vi till en bil träff med där var vi inte så jätte länge det var så kallt. Sen åkte vi hem och sov typ.😄

Likes

Comments

har sett Annabelle. usch va den va läskig när man såg den första gången. har sett den två gånger.  

men den var ändå bra. 

om ni inte har sett den så tycker jag ni ska göra det, den är värld att se faste den är lite läskig. kram på er 


Likes

Comments

skit va kul de ska bli i helgen både träffa min babe o sen åka till boda borg kan de bli bättre. ah men de ska bli kul i alla fall tävla lite o sen på kvällen så ska man ju då till T-centralen o träffa kompisar blandanat o lyssna på musik. 😍

Likes

Comments

jag är så himla lycklig just  nu för ja har värkligen hittat den rätt som ja ska dela med i mitt liv ett tag eller rättare sagt jätte länge. jag älskar värkligen honom skit mycket. saknar varje sekund som jag inte är med han. men det ska bli kul för att idag ska ja träffa han och på fredag. har saknat min lilla bäbis. ❤ ❤

Likes

Comments

hej igen ja har inte haft så mycket tid till att skriva här och att jag inte vet vad ja ska skriva men om ni har några förslag eller om nån ens läser denna så får ni gärna komentera va man kan skriva eller om ja ska lägga upp bilder m.m.

ah de blir ett kort inlägg men ah som sagt komentera om ni har några förslag tack o hej💗

Likes

Comments

de va skit kul i söndags och måndags var på dh träffade roliga människor. o nu får man vänta tills i vinter då de är igen det är långt ditt men men de e kul så de e bara o vänta :)

Likes

Comments

ah i dag då så hade vi idrottsdag de va inte de roligaste ja har gjort men men de va roligare en om man hade haft vanliga lektioner. men vi förlorade så de va inte heller så kul och att vädret va inte så värst fint. 

men det fanns tipspromenad och frispi man skulle köra med förutom softbollen. o jag kom 2:a på tipspromenaden. de va de roliga med dagen och att man inte började så jätte  tidigt. o att ja fick åka moppe ditt kulkul va de. men det kunde varit roligare om man van och att det  hade varit finare väder. 

Likes

Comments

sovmorgon e skit gött ju

vi har sen bara två lektioner kvar i skolan när vi kommer tillbaka. 

de är de nyblivna 6:orna som är där uppe o kolla på våra klassrum o så. så vi fick inte vara där idag :P men de e helt ok att få vara hemma istället för att vara i skolan.

men nu e det typ bara 17 dagar kvar tills skolan slutar länktar aset då slipper ja den skit skolan. 

Likes

Comments