​Jaja.. Så ble jeg satt på jobbsøkerkurs mot min vilje. Og dette kurset setter opp mine jobbmuligheter til å jobbe i et bakeri.. Hvordan skal man klare å jobbe i et bakeri når man har problemer med ryggen fra før.

Herregud.. Det nytter ikke å si noe heller for da blir enten de fra kurset eller det berømte Nav irritert på meg og sier da at de ikke kan hjelpe meg. Når jeg sender en melding og sier at jeg har lyst til å gå til legen å  få han til å søke om uføretrygd til meg får jeg bare melding fra Nav om at vi må prate sammen i morgen.

Jeg vil si at motivasjonen min om dagen er ikke av den aller største. Heller ikke når jeg kommer hjem har jeg lyst til å sette meg ned og drive med hobbyen min. Har mest lyst til å sove og ikke stå opp mer.

Til middag i dag har jeg tenkt å bare lage noe enkelt som pølser.


Ha en riktig så fin kveld dere andre der ute. Håper dere har en bedre uke enn meg..

Stor klem fra Minhobby2016


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei.

I dag er en ny dag med nye muligheter. Sliter litt med ryggen om dagen så da er det bare å slappe av da.
Sitter da og strikker videre på kofta mi til bunaden min. Bilde jeg legger ved her ble ikke så bra. Jeg kan heller ta et bilde når den er ferdig. For da kan jeg henge den opp på en henger å ta et bilde.
Ellers så skal jeg på en kaffedate senere i dag. Vet ikke helt om jeg gruer meg eller gleder meg. Har litt blanda følelser der.
Jeg må prøve å få blogget litt oftere her skjønner jeg.

Ha en strålende dag alle sammen der ute

God klem fra minhobby2016

Likes

Comments