Så var det lørdag og nok en dag og bare sitte inne med hobbyen sin. Ute så blåser det en del så jeg har nesten ikke mye lyst til å gå ut å lufte hunden min, men han må jo ut så det er bare å kle på seg å gå ut.

Jeg har tenkt på å legge inn et blogginnlegg her lenge, men det har skjedd en del ting så jeg har ikke akkurat prioritert å blogge. Jeg er med i et prosjekt gjennom Nav for å prøve å komme ut i arbeidslivet, men det er jammen ikke lett å finne en jobb en kan trives i. Og jeg kan ikke akkurat bare sitte på en stol for da går ryggen til helvete. Var på MR i fjor å fikk konstatert en liten prolaps nederst i ryggen. Det går bra hvis jeg jobber å er i bevegelse, men hvis jeg blir sittende stille på en stol i 8 timer. Da klarer jeg ikke akkurat å gå ut av kontoret etterpå.

Jeg var utplassert på arbeidstrening i en bilbutikk fra mai til august, men der hadde de ikke nok arbeidsoppgaver til meg for å kunne jobbe 5 dager i uken.

SÅ gikk det noen uker og da fikk jeg telefon om å begynne på kontoret på et lager, men saksbehandleren min på Nav likte ikke de arbeidsoppgavene jeg hadde fått og heller ikke hvordan jeg satt da jeg var der så hun avbrøt hele arbeidstreningen min der.

I dag skal jeg bare ta det med ro, lage meg en kaffekopp og strikke litt på en kofte som jeg strikker til bunaden min. (Jeg skal legge ut bildet av denne kofta senere).


Ha en fin dag og kos dere videre i helgen

God klem fra Minhobby

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments