Regnvær ute. Da setter man seg ned strikker litt. Har nå kommet godt i gang på denne Marius genseren som skal strikkes i ensfarget og den som skal ha den ville ha den i ribbestrikk. Litt kjedelig for det er det samme runde etter runde, men jeg stålsetter meg med en kaffekopp ved siden av. Har nå tatt en pause fra strikkingen for å legge ut en liten blogg i dette regnværet utenfor.

Prøvde å finne meg en bok for å lese litt i dette inneværet, men det var ikke så lett å få med seg innholdet i boken når øynene blir søvnig og vil sove. Da legger man vekk boka og tar frem strikketøyet og fortsetter der.

Nå får jeg vel nesten gå tilbake og strikke litt til på denne hvite Marius genseren. Tror den blir fin jeg

Ha en fin fin søndag alle der.

Hilsen Minhobby2016 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei. Dette er første gang jeg legger ut en blogg om strikking. Begynner først med noe som ikke tar så lang tid. Har fått noen strikkebestillinger så derfor begynte jeg med denne votten i håp om å klare denne. Regner med jeg greier det siden det ikke er første gangen jeg strikker votter..

Neste innlegg kan jeg jo legge ut begynnelsen på en sommervariant av en Marius genser til dame. Dette er også en bestilling som jeg har tatt på meg og strikke.

Jeg har strikket ferdig et skjørt til meg selv.

Det ble ikke så mye blogging denne gangen. Mest bilder.

Likes

Comments