​Jaja.. Så ble jeg satt på jobbsøkerkurs mot min vilje. Og dette kurset setter opp mine jobbmuligheter til å jobbe i et bakeri.. Hvordan skal man klare å jobbe i et bakeri når man har problemer med ryggen fra før.

Herregud.. Det nytter ikke å si noe heller for da blir enten de fra kurset eller det berømte Nav irritert på meg og sier da at de ikke kan hjelpe meg. Når jeg sender en melding og sier at jeg har lyst til å gå til legen å  få han til å søke om uføretrygd til meg får jeg bare melding fra Nav om at vi må prate sammen i morgen.

Jeg vil si at motivasjonen min om dagen er ikke av den aller største. Heller ikke når jeg kommer hjem har jeg lyst til å sette meg ned og drive med hobbyen min. Har mest lyst til å sove og ikke stå opp mer.

Til middag i dag har jeg tenkt å bare lage noe enkelt som pølser.


Ha en riktig så fin kveld dere andre der ute. Håper dere har en bedre uke enn meg..

Stor klem fra Minhobby2016


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei.

I dag er en ny dag med nye muligheter. Sliter litt med ryggen om dagen så da er det bare å slappe av da.
Sitter da og strikker videre på kofta mi til bunaden min. Bilde jeg legger ved her ble ikke så bra. Jeg kan heller ta et bilde når den er ferdig. For da kan jeg henge den opp på en henger å ta et bilde.
Ellers så skal jeg på en kaffedate senere i dag. Vet ikke helt om jeg gruer meg eller gleder meg. Har litt blanda følelser der.
Jeg må prøve å få blogget litt oftere her skjønner jeg.

Ha en strålende dag alle sammen der ute

God klem fra minhobby2016

Likes

Comments

Så var det lørdag og nok en dag og bare sitte inne med hobbyen sin. Ute så blåser det en del så jeg har nesten ikke mye lyst til å gå ut å lufte hunden min, men han må jo ut så det er bare å kle på seg å gå ut.

Jeg har tenkt på å legge inn et blogginnlegg her lenge, men det har skjedd en del ting så jeg har ikke akkurat prioritert å blogge. Jeg er med i et prosjekt gjennom Nav for å prøve å komme ut i arbeidslivet, men det er jammen ikke lett å finne en jobb en kan trives i. Og jeg kan ikke akkurat bare sitte på en stol for da går ryggen til helvete. Var på MR i fjor å fikk konstatert en liten prolaps nederst i ryggen. Det går bra hvis jeg jobber å er i bevegelse, men hvis jeg blir sittende stille på en stol i 8 timer. Da klarer jeg ikke akkurat å gå ut av kontoret etterpå.

Jeg var utplassert på arbeidstrening i en bilbutikk fra mai til august, men der hadde de ikke nok arbeidsoppgaver til meg for å kunne jobbe 5 dager i uken.

SÅ gikk det noen uker og da fikk jeg telefon om å begynne på kontoret på et lager, men saksbehandleren min på Nav likte ikke de arbeidsoppgavene jeg hadde fått og heller ikke hvordan jeg satt da jeg var der så hun avbrøt hele arbeidstreningen min der.

I dag skal jeg bare ta det med ro, lage meg en kaffekopp og strikke litt på en kofte som jeg strikker til bunaden min. (Jeg skal legge ut bildet av denne kofta senere).


Ha en fin dag og kos dere videre i helgen

God klem fra Minhobby

Likes

Comments

Været har hvert bra. Sittet ute å lest bok i sola. Når jeg blir litt mett av sola går jeg inn å setter meg å strikker litt på min nye genser som jeg strikker ovenfra og ned. Spennende tid fremover for å se om jeg får til det. Har kommet et lite stykke på vei allerede. Driver med raglanøkning.

Ellers i dag så har det vært noen her å fått renset ventilatoren min slik at den tar litt bedre.

I kveld har jeg sittet å sett på finalen av "Huset" og strikket på min ovenfra og ned genser.

En annen ting som har skjedd siden jeg skrev siste blogginnlegg er at jeg har begynt å jobbe litt igjen sånn smått. Denne uken blir det bare en dag jeg får jobbet og det blir på fredag. Eller så skal jeg jobbe mandag, tirsdag og onsdag til uken som kommer og torsdag og fredag uken deretter igjen.

Det var da noen gledelige nyheter jeg hadde å skrive om her da. Vil ikke skrive om deprimerende ting her inne selv om jeg merker at det hjelper å skrive om ting som plager meg litt.

Ha en fortsatt fin dag der ute folkens.

OG GOD KRISTI HIMMELFARTSHELG TIL DERE DER UTE

Klem fra

minhobby2016


Likes

Comments

I dag er det søndag 9 april. Formen min kunne vært bedre. Våknet i dag med antydning til sår hals. Luftet hunden og lar ellers dagen bare gå i sofakroken med denne ensfargete mariusgenseren til min venninne.

Skulle vasket litt i heimen, men når formen er dårlig så blir det heller å slappe av i sofakroken under pleddet med et eller annet hobbyrelatert arbeid. Kanskje jeg blir ferdig med noe av alt det påbegynte som ligger her. Frem til jeg dro frem denne kjedelige mariusvarianten av en genser så har jeg også strikket en del kluter. Har vel blitt litt lei av kluter nå så da var det på tide å bli ferdig med noe annet. Under her skal jeg legge ved noen bilder av de klutene jeg har strikket. Har dessverre ikke bilde av alle klutene jeg har strikket.

Ellers håper jeg dere har en bra søndag der ute

Klem fra en litt dårlig minhobby2016

Likes

Comments

Har strikket mange kluter i det siste. I mangel på en jobb så er jeg nødt til å ha noe å gjøre ellers flyr jeg på veggen.

I går kveld fant jeg igjen en marius genser jeg har tatt på meg å strikke til ei venninne. Det er ikke noe farger i det for hun har bare kjøpt inn hvitt garn. Nå må jeg nesten drikke opp kaffen min å reise å hente bunaden min som jeg har sydd ut.
Lykke til alle sammen der ute. Håper dere får en super dag i dag👍

Likes

Comments

Da var vi på en ny dag i en splitter ny uke. Mon tro hva som skjer denne uken.....

For min del så starter den ganske så stille og rolig. Ingen jobb. Ingen penger her. Finner ingen jobber som omtrent er verdt å søke på.
Jeg sitter som mange andre uten en jobb.

Jaja da er det vel bare å stå opp å gå tur med hunden og spise litt også får man sette seg ned med strikkepinnene. Kanskje jeg kan få unna noe av det jeg har liggende på vent.

Ønsker alle der ute en fin start på ny uke. Håper dere får en super bra dag i dag

Mange klemmer fra Minhobby2016

Likes

Comments

Det er veldig deilig med helg... Sove lenge, være lenge oppe.
Dagen i dag har jeg bare brukt til å slappe av i sofakroken med noe ferdigstillelse av prosjektene mine.
Nå har hunden min lagt seg i fanget mitt så jeg er litt usikker på hva jeg får gjort nå med tanke på hobbyen min.

Følte for å skrive litt her i dag.

Ønsker alle en fortsatt super søndag

Likes

Comments

Januar er snart slutt og de fleste er i gang med slankekurer og trening. Jeg er i gang med å gjøre ferdig mine uferdige prosjekter som har ligget på vent i sofaen min i 2016.

Den treningen jeg tar er å sette på meg sko og gå en tur med hunden min.

Det jeg lurer på er jo egentlig hvordan man tjener penger på å skrive en blogg. Jeg vil gjerne skrive litt om min store lidenskap som er strikking og noe brodering. Jeg har ikke funnet noen måte å tjene penger på dette her. I mangel på jobb hadde det vært fint å tjene litt på å skrive om min store hobby.

Vel vel. Jeg får gå tilbake igjen til pinnene å ferdigstille disse småtingene.
Håper dere alle har en bra onsdag der ute

Likes

Comments

I dag har jeg strikket ferdig en klut. Mangler bare å feste noen tråder og vaske den litt så er den klar til bruk.

Da er det vel best å sette i gang med neste prosjekt som skal ferdigstilles da. Holder på å strikke en dukke som er nesten ferdig.

Håper dere andre har en bra dag i dag. Her er det bare snøblandet regn som kommer ned. Typisk inne kose vær

Likes

Comments