Været har hvert bra. Sittet ute å lest bok i sola. Når jeg blir litt mett av sola går jeg inn å setter meg å strikker litt på min nye genser som jeg strikker ovenfra og ned. Spennende tid fremover for å se om jeg får til det. Har kommet et lite stykke på vei allerede. Driver med raglanøkning.

Ellers i dag så har det vært noen her å fått renset ventilatoren min slik at den tar litt bedre.

I kveld har jeg sittet å sett på finalen av "Huset" og strikket på min ovenfra og ned genser.

En annen ting som har skjedd siden jeg skrev siste blogginnlegg er at jeg har begynt å jobbe litt igjen sånn smått. Denne uken blir det bare en dag jeg får jobbet og det blir på fredag. Eller så skal jeg jobbe mandag, tirsdag og onsdag til uken som kommer og torsdag og fredag uken deretter igjen.

Det var da noen gledelige nyheter jeg hadde å skrive om her da. Vil ikke skrive om deprimerende ting her inne selv om jeg merker at det hjelper å skrive om ting som plager meg litt.

Ha en fortsatt fin dag der ute folkens.

OG GOD KRISTI HIMMELFARTSHELG TIL DERE DER UTE

Klem fra

minhobby2016


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

I dag er det søndag 9 april. Formen min kunne vært bedre. Våknet i dag med antydning til sår hals. Luftet hunden og lar ellers dagen bare gå i sofakroken med denne ensfargete mariusgenseren til min venninne.

Skulle vasket litt i heimen, men når formen er dårlig så blir det heller å slappe av i sofakroken under pleddet med et eller annet hobbyrelatert arbeid. Kanskje jeg blir ferdig med noe av alt det påbegynte som ligger her. Frem til jeg dro frem denne kjedelige mariusvarianten av en genser så har jeg også strikket en del kluter. Har vel blitt litt lei av kluter nå så da var det på tide å bli ferdig med noe annet. Under her skal jeg legge ved noen bilder av de klutene jeg har strikket. Har dessverre ikke bilde av alle klutene jeg har strikket.

Ellers håper jeg dere har en bra søndag der ute

Klem fra en litt dårlig minhobby2016

Likes

Comments

Har strikket mange kluter i det siste. I mangel på en jobb så er jeg nødt til å ha noe å gjøre ellers flyr jeg på veggen.

I går kveld fant jeg igjen en marius genser jeg har tatt på meg å strikke til ei venninne. Det er ikke noe farger i det for hun har bare kjøpt inn hvitt garn. Nå må jeg nesten drikke opp kaffen min å reise å hente bunaden min som jeg har sydd ut.
Lykke til alle sammen der ute. Håper dere får en super dag i dag👍

Likes

Comments

Da var vi på en ny dag i en splitter ny uke. Mon tro hva som skjer denne uken.....

For min del så starter den ganske så stille og rolig. Ingen jobb. Ingen penger her. Finner ingen jobber som omtrent er verdt å søke på.
Jeg sitter som mange andre uten en jobb.

Jaja da er det vel bare å stå opp å gå tur med hunden og spise litt også får man sette seg ned med strikkepinnene. Kanskje jeg kan få unna noe av det jeg har liggende på vent.

Ønsker alle der ute en fin start på ny uke. Håper dere får en super bra dag i dag

Mange klemmer fra Minhobby2016

Likes

Comments

Det er veldig deilig med helg... Sove lenge, være lenge oppe.
Dagen i dag har jeg bare brukt til å slappe av i sofakroken med noe ferdigstillelse av prosjektene mine.
Nå har hunden min lagt seg i fanget mitt så jeg er litt usikker på hva jeg får gjort nå med tanke på hobbyen min.

Følte for å skrive litt her i dag.

Ønsker alle en fortsatt super søndag

Likes

Comments

Januar er snart slutt og de fleste er i gang med slankekurer og trening. Jeg er i gang med å gjøre ferdig mine uferdige prosjekter som har ligget på vent i sofaen min i 2016.

Den treningen jeg tar er å sette på meg sko og gå en tur med hunden min.

Det jeg lurer på er jo egentlig hvordan man tjener penger på å skrive en blogg. Jeg vil gjerne skrive litt om min store lidenskap som er strikking og noe brodering. Jeg har ikke funnet noen måte å tjene penger på dette her. I mangel på jobb hadde det vært fint å tjene litt på å skrive om min store hobby.

Vel vel. Jeg får gå tilbake igjen til pinnene å ferdigstille disse småtingene.
Håper dere alle har en bra onsdag der ute

Likes

Comments

I dag har jeg strikket ferdig en klut. Mangler bare å feste noen tråder og vaske den litt så er den klar til bruk.

Da er det vel best å sette i gang med neste prosjekt som skal ferdigstilles da. Holder på å strikke en dukke som er nesten ferdig.

Håper dere andre har en bra dag i dag. Her er det bare snøblandet regn som kommer ned. Typisk inne kose vær

Likes

Comments

God dag....

Når oppdrag mangler er det bare å sette seg i sofaen og gjøre ferdig mange av de prosjektene jeg har begynt på som ligger i den andre enden av sofaen.
Setter på en film på tv og pinnene får fart. Tar en tur ut med min firbeinte venn etterhvert.
Da får jeg ta fatt på pinnene mine igjen.

Likes

Comments

Godt nytt blogg år.....

Viser her det siste jeg sitter med på pinnene dette året. Prøver meg på å strikke vanter her.
Håper på et bedre år når det gjelder hobbyen min og videre blogging her

GODT NYTT ÅR alle der ute

Likes

Comments

God morgen.

Nå er det en stund siden jeg har vært inne å blogget. Har ikke noe bilder av noe jeg holder på med akkurat nå. Kjenner litt på det med strikking. Har nå prøvd å spørre familien om de vil ha noe hjemmestrikket til jul. Får der beskjed om at det kan jeg bare hoppe å drite i.. Så jeg tenker da. Hva er vitsen med å strikke i det hele tatt. Jeg mister motivasjonen for å strikke noe som helst for det er ingen som vil ha noe av det jeg lager. For det skal nå helst kjøpes for penger som jeg helst ikke har.

I stedet for å sitte å strikke så sitter jeg her å skriver på bloggen og drikker kaffe. Skal snart lese litt i noen bøker jeg har lånt av en nabo

Likes

Comments