Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har börjat träna sön-tor för att jag vill gå ner i vikt. Jag är så missnöjd med mig själv.

Och det är så många jobbiga skönhetsideal i den här världen så jag vill bara dra täcket över huvudet.

Som jag skrev tidigare så älskar jag blommor/ plantor, anledningen är att oavsett storlek stora eller små, röda eller rosa, så är de lika fina ändå! Skulle önska vi människor tänkte så om oss själva också.

Likes

Comments

I söndags åkte jag och mormor till Ikea. Där handlade jag lite blommor/plantor. Asså jag älskar blommor, dem gör mig så himla glad.

Jag köpte en aloe vera^^ och två andra söta plantor.

Sedan gick vi och åt buffé på en Wok/Sushi restaurang. Och jag köpte min allra första lyckokaka<3

Texten stämde in på min situation (surprisingly). Eftersom det händer så mycket i mitt liv, så känner jag att jag behöver en paus snart, det är tur att det snart är sommarlov.

Likes

Comments

안녕 everyone!

Hur mår ni?

Just nu sitter jag i skolan och har skrivit klart två nationella engelska prov. Väntar på ett möte.

Den här veckan har jag tränat varje dag, sååå trött men skönt! Helt klart värt det.

Jag har alltid hört att om man vill gå ner i vikt så ska man dricka mycket vatten, men jag har aldrig riktigt lyckats göra det. Men nu tog jag tag i problemet och köpte en glas kopp med lock och sugrör. SÅÅ gullig^^

Jag fyllde den med Lime, citron och jordgubbar och det blev jätte gott, jag tror jag fyllde på den kanske 10 gånger. (okej, 7 då xD )

Sedan köpte jag en kaktus och en rosa blomma, jag tycker sånna små plantor är så gulliga och söta.

Dem kinesiska tecknen målade jag för några år sedan på samma ställe som jag målade koppen jag nämnde tidigare.

Likes

Comments

Hello!

Jag har börjat kolla på Make it pop, en serie på Nickelodeon~

Megan Lee spelar en av huvudrollerna, och serien är inspirerad av kpop.

Anledningen till varför jag skriver det här inlägget är för att Megan är en amazing musiker. Hon är så himla grym på att sjunga! Hon har gjort covers med Sungha Jung ( 정성하 ).

Ni bprde verkligen kolla ut deras youtube kanaler~ 

Megan

Sungha Jung

Likes

Comments

I love manga~

Jag samlar på böcker, även om jag inte är den typen som sitter och läser böcker, så vill jag fortfarande ha manga böcker och läsa dem.

Death note boken är på Japanska, jag är glad för att jag kan läsa hiragana och katakana för då kan jag åtminstonde läsa boken även om jag inte förstår allt.

Doraemon boken är på vietnamesiska, för jaq vill lära mig vietnamesiska också, och min kompis från Vietnam gav den till mig^^

Likes

Comments

Oftast när jag gör naglar så gör jag designer som är personliga, alltså jag brukar skriva olika saker som betyder något för mig. Och att göra båda händerna brukar ta mellan 3-4 timmar xD . Men jag brukar oftast bli väldigt nöjd med resultatet.

Oftast hittar jag mycket inspiration från Instagram, då jag följer många som gör naglar.

Om jag ska vara ärlig tycker jag att nageldesigner i Europa och USA är jätte tråkiga. I Japan och Korea till exempel gör dom så mycket olika, dom använder verkligen sin kreativitet! Och därför brukar jag alltid kolla på japansk/koreansk nagel design.

Likes

Comments

Igår så kollade jag och min kompis på Pokémon, det var typ 10 år sedan jag kollade på det sist. Haha. Men eftersom jag gillar anime, var det kul ändå, även om jag är 10 år äldre nu än vad jag var då.

Jag köpte även pokémonkort~

Likes

Comments

En av mina närmaste vänner sa till mig att hon ska flytta, och jag blev ledsen och samtidigt chockad. För jag kommer sakna henne jätte mycket! Som tur är så ska hon flytta till en stad som ligger ganska nära, det tar ungefär 1 timma att åka dit.

Friends are like stars, you don't always see them, but you know they are always there<3

Likes

Comments

Yes, ni läste rätt! Tamagotchi~ = ägg kompis

På japanska betyder tamago ägg, och tomodachi betyder kompis = ägg kompis.

Jag kommer ihåg när jag gick i lågstadiet, då hade alla mina vänner och jag en tamagotchi. Sen växte jag ifrån det xD men när jag kom på att den kommer från Japan var jag bara tvungen att köpa en nu, även om jag var 8-9 år innan och 17 år nu haha! Never too old ~

Iallafall jag kollade runt på nätet och alla var jätte dyra, sen gick jag till varenda leksaksaffär jag kunde hitta men ingen hade någon tamagotchi. Men den sista jag kom till innan jag helt hade gett upp att leta mer, så sa dom först att dom inte hade någon men så sa den ena i kassan "Men vänta lite, jag tror vi har en kvar! Jag ska kolla" Och sen kom hon tillbaks med en tamagotchi och det var den sista dom hade kvar. Jag hoppade av glädje när jag kom ut där ifrån, och min kompis som följde med mig trodde jag var galen för att jag hade köpt en leksak. xD

They say you can't buy happiness, I guess they were wrong

Likes

Comments

No matter how gifted, you alone cannot change the world - L.Lawliet