Hej på er! nu var det länge sen jag skrev. Först och främst har jag inte haft något internet, det krånglade som vanligt trodde jag, men ack nej jag hade glömt att sätta i kontakten till modemet efter sista åskvädret..... ja så kan det gå när inte huvudet är med. Igår hade jag några vänner på besök, vi åt gott spelade spel och hade roligt, synd bara att vissa är så dåliga förlorare haha. ingen nämnd och ingen glömd. Idag funderar jag på att ta en promenad och rasta mina kameror lite grann. Ha en fortsatt fin söndag alla.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Provade detta recept...... så gott det blev.

Kocken's Löksill & morots sill!

1 burk på 750ml
4-5 inläggnings sillfilé
1 gul lök
1 fin smal morot
1 dl Perstorps ättika
3 dl socker
6 dl vatten
20-30 kryddpepparkorn


Skär sillen i lagom stora bitar och strimla löken.
Slanta upp moroten.

Varva sill, lök, morot och kryddpepparn i en buk.

Kok lagen och låt den svalna innan ni häller på den.
Låt den stå svalt i ett par dygn innan ni tar och äter den.


Likes

Comments

Idag känns det som höst i luften, friskt och kyligt men det blir nog lite varmare frampå dagen. Idag funderar jag på att gå en lång promenad då jag inte har rört på mig på över en vecka på grund av en riktig förkylning som nu är på tillbakagående. Japanska lyktor är en av mina favoritblommor, plocka av och sätt in i en vas utan vatten och du har blommor hela hösten och vintern. Ha en fin dag alla.

Japanska lyktor.

Likes

Comments

Go kväll mina vänner, fick för mig ikväll att jag skulle slänga ihop en bulldeg..... jag hatar att baka men sötsuget tog över. Dom är inte vackra men GODA. Nu har jag druckit en kopp kaffe och slängt i mig fyra bullar....... INTE BRA..... nu blir det lite tv-tittande. Ha en fortsatt skön kväll.

Likes

Comments