View tracker

När blev det december? Sista månaden på året, vart åkte detta år? Julen kommer krypandes och jag är taggad! Julen är en av mina favorit högtider. Så mycket kärlek och mys. 22 dagar kvar till julafton!

Bilderna tagna från pinterest!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hade en relativ kort skoldag idag, började halv 12 och slutade 2. Klockan 3 åkte jag till bilskolan och skulle ha min första körlektion. Det gick bra och lärarn var chill och jag fick köra BMW. Vi gick igenom hur jag hanterade bilen och jag körde först lite på en parkering och sen runt i stan lite. Var och åt med Becka och Matilda på Friends & Brgrs före jag och Becka skulle tillbaka till bilskolan på den sista teorilektionen. När vi slutade bilskola blev det att gå direkt tilll After Eight och jobba lite i café. Det gick också bra. Idag har varit en bra dag! Kan ni gissa vad jag och Becka gör nu? Om du gissade på att vi kollar serie så var det rätt. Vilken serie kollar vi då? Jepp, The Crown. Har bara två avsnitt kvar att kolla, vill inte att det ska ta slut, haha.

  • Livet

Likes

Comments

View tracker

Var i skolan och vi fortsatte på vårt poverty projekt som vi hållit på med sedan förra året, vi har vissa dagar i månaden som vi håller på med det. Vi ungdomar på After Eight skall göra en egen tidning om mental fattigdom, jag gör några playlists som vi skall ha med. Vart på sjukhuset i 2 timmar och sen var jag och Becka och handlade med Jejje och Bäcklund. Becka gjorde hemlagad glögg och så såg vi sofistikerade ut idag, kollat på The Crown och druckit vin (& Hemgjord glögg förstås). Skall se 1 avsnitt till och så tar vi natten.

Btw. Imorgon har jag min första körlektion, Wish me luck! #nervöstjej

Likes

Comments

Idag har varit en relativt lugn dag. Började skolan halv 12 och var där i 2,5 timme. Gjorde inget vettigt i skolan, men jag och Becka har lyckats hitta praktik i tid (börjar nästa vecka, vi brukar alltid vara fö sen med att hitta praktikplats eller typ samma dag vi börjar). Sedan var vi och hälsade på beckas mormor och före vi åkte till bilskolan var vi och åt på kotipizza. Efter tt vi suttit på bilskolan i 2 timmar hämtade Jejje och Bäcklund oss och så åkte vi till abc och tog en kaffekopp. Har efter det bara suttit hemma hos Becka. Ätit, pratat och latat. Nu kollar vi på The Crown, en ny serie som jag är så taggad på!

Btw. Vädret idag på dan var hur mysigt som helst.

Likes

Comments

Tänkte göra en liten recension om Therese Lindgrens Bok/Ljudbok, Ibland mår jag inte så bra. Måste bara säga fyfan så bra! Har dock inte läst boken men köpte den som ljudbok istället, där hon själv läser den. Den var så bra och jag älskar hur hon formulerar sig i boken. Detta är en kvinna som har kämpat och är en väldigt stark individ. Jag vill inte spoila något, läs boken eller lyssna på den som ljudbok, det är värt tiden!

Likes

Comments

Här kommer resultatet från förra veckans projekt i skolan när vi skulle göra en affisch om kroppsideal.

Bilden hittade jag på nätet och ändrade den lite och gjorde så att färgerna ''åkte utåt'' från henne på bilden. Sen fixade jag texten, enkelt och snyggt.

Likes

Comments

Jag har literally inte gjort något vettigt i helgen. Här får ni en liten lista på vad jag har gjort denna helg.

  1. Åkte hem i fredags -Med bussen, usch.
  2. Var ett varv via socken -Spelade biljard.
  3. Satt vi abc och vann 5€ på spelautomaten -Jag satt in 2€.
  4. Varit med vänner -Jepp, jag har vänner.
  5. Gjort makaronilåda med Dennis -Det blev as gott!
  6. Druckit glögg -De var ju trots allt 1 advent.
  7. Blivit spådd i snäckor -Mammas hokus pokus funderingar ganska coolt endå.
  8. Lyssnat på musik -När gör man inte det?
  9. Fixat så att jag, Emma och Tiia ska på en dagskryssning till Stockholm i mitten av december -Skall bli så roligt!

Likes

Comments

Började skolan först halv 12 idag. Fortsatte med att göra affisch om kroppsideal. Efter skolan var jag och Becka på kaffe med Bäcklund och gick runt på stan. 5 började bilskolan och satt där i 2 timmar. Vi pratade om körning på vintern och skillnaden på tjejer och killar i trafiken. Direkt vi hade slutat på bilskolan gick vi till After Eight. Vi skulle jobba på en Culture club kväll som de brukar ha på onsdagarna. Vi (Kulturmontörerna) planerar de kvällarna tillsammans med en som äger A-E. Så vi jobbade där i 2,5h inte så länge dock men roligt och smått stressigt var det. Nu hemma och har just fått i mig mat och nu slösurfar jag bara och tänte inte göra något mer heller.

Likes

Comments