Jag var på jakt efter vår-och sommartoppar för ett tag sedan och hittade dessa underbara från Sandro. Är de inte supersöta? Blev helt förälskad i detaljerna på dem!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Med maj bara runt hörnet, passade jag på att boka en nageltid hos @Natdhanails (ig) och köra på en lite mer vågad design. Är så nöjd, kan inte sluta titta på dem! Vad tycks?

Likes

Comments

Hela den här veckan har det varit superchill i skolan då hälften av alla elever är borta på skidresa. Så, har i stället för föreläsningarna passat på att läsa litteraturen. Men, idag är det Global Challenges hela dagen med flera gästföreläsare så tänkte att det kan vara intressant. Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra ännu - min morbror, tillsammans med sin familj, är på besök från Nederländerna så kanske träffar dem, och så lite senare ska jag och Edward se någon japansk film som han ville se (?). 

Likes

Comments

Igår var en ganska lugn dag. Först kom Fredrik hem till mig så gick vi tillsammans till Espresso house på stureplan och fikade. Det var dock inte så länge eftersom han skulle jobba. Så jag gick hem, pluggade lite marknadsföring (ugh) och senare på kvällen träffade jag Edward och Anders ute. Sedan kollade jag och Edward på film - The backup-plan.

Likes

Comments

Idag hade jag bokat en tid för att fixa mina fransar hos bästa @beautybycarolineg (ig). De blev superfluffiga och sjukt snygga. Är så nöjd ! Efter det skyndade jag mig till dansen där vi nu har börjat öva inför showen som är i slutet på terminen - gick inte så jättebra idag då jag missade förra veckans måndagslektion och alltså inte kunde dansen men får öva mer helt enkelt.  Sedan så har jag bara varit hemma, och på kvällen mötte jag upp Elvina en stund och sedan Edward och Anders. 

Likes

Comments

Under sista dagen i Nederländerna åkte vi och åt lunch vid stranden i den Haag. Det var sjukt soligt den dagen, därav de snabba solglasögonen på min minsta kusin. Därefter åkte jag in till Amsterdam själv för att shoppa lite innan flyget gick. Det blev en orange tröja från Forever 21 och ett par vita byxor från All saints. Väl framme i Stockholm tog jag en liten tur förbi Espresso House och mötte Edward, Victor, Anders och William.

Likes

Comments

På min kusins födelsedag (lördagen) gick vi till parken, som sagt, så han fick leka lite i lekparken och så. Jättefint väder dessutom så det var perfekt för en promenad! Efter promenaden åkte jag och min morbror själva till Amsterdam - vilket var hur kul som helst. Vi gick först på en sightseeing tur med båt och guiden var så himla rolig, så man garvade ju genom hela. Efter sightseeingen gick vi till en peruansk restaurang på prinsengracht - vilket ju inte var "som hemma i Peru" men gott ändå! Det var fortfarande tidigt när vi ätit klart så vi bestämde oss för att avsluta kvällen med ett par glas vin på en bar.

Likes

Comments

Idag fyller min kusin Victor 2 år! Så morgonen spenderades med att öppna presenter och äta tårta. Nu ska vi snart gå till parken som ligger i närheten, och senare ikväll ska min morbror och jag troligtvis till Amsterdam och äta på någon peruansk restaurang där. 

Likes

Comments

Nu är äntligen tentaperioden över för denna gång! Så nu när jag har lite ledigt passade det perfekt att åka ner till Amsterdam och hälsa på min morbror och mina kusiner. Egentligen skulle jag åkt ner i februari, men på grund av lite ehm slarv så bokade jag fel månad - men det var lika bra faktiskt! Landade vid tre idag och åkte tåget till den Haag för att möta upp min morbror, och så gick vi till ett torg och tog något att dricka där. Efteråt hämtade vi upp min kusin på dagiset och promenerade hem. Det fick bli en mysig hemmakväll idag.

Likes

Comments