Hej! vi håller i nuläget på att konstruera olika terrängfordon, våra idéer på drivkrafter är pull-back motor och klockfjäder bland annat. Fordonen vi bygger nu är nästan klara och vi håller på att testa vilka idéer som funkar bäst. Vi har även testat andra bilar i vår bana vi byggt men kommit fram till att dom inte funkar tillräckligt bra.Vi jobbar också med att koda och avkoda plus plus bitarna för att bli så snabba som möjligt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har vi kommit längre med tankar om bilen och vet ungefär vilka metoder vi ska använda. Våra lärare har gett oss mycket tid till att jobba med bilen vilket vi uppskattar då vi tycker att detta ämne är väldigt kul. Vi som grupp och klass jobbar väldigt bra med varandra och godtar allas idéer vilket är självklart, inga konflikter har heller uppstått vilket vi tar som ett kvitto på att vi jobbar väldigt bra tillsammans.

Likes

Comments

Hej! Nu har vi påbörjat vårt arbete med fordonet som inte får drivas av något elektronik osv. Fordonet ska ta sig igenom en hinderbana som vi har en kopia av. Vår klass jobbar hårt och ger inte upp för att få det perfekta fordonet.


Likes

Comments