Information om mig själv

Jag är en tjej i tonåren.En helt vanlig tjej med en massa tankar, och bekymmer.
Jag är född och uppväxt i Stockholm, och bodde i en villa me en stor tomt tills jag var åtta Jag har två bröder, en som snart är nitton och en som är tio, mina föräldrar separerade när jag var sex, blev tillsammans igen när jag var sju och skilde sig igen när jag var åtta och ett halvt. De bor i samma kommun, och jag har det bra hos bägge, så det är okej. Det är inte det bästa men definitivt långt ifrån det värsta.

Det här ska föreställa min dagbok, och jag vet att dagböcker oftast brukar vara det mest privata man äger och där man förvarar sina mörkaste, djupaste tankar och hemligheter. Men jag tycker själv att mina tankar och hemlighet är värda att dela med sig, iallafall några av dom.
Så jag kommer skriva lite om allt möjligt, inte bara djupa och seriösa saker utan även mina bästa erfarenheter och höjdpunkter i mitt liv som 15 åring.
Men absolut inte om mode, smink eller vad jag gör varje dag i plugget, eller på helgerna ( eller kanske lite av det, men inte på det sättet som andra skriver.)

Jag har tänkt på det ofta, det här med att starta en blogg eller bara börja skriva dagbok. Men vad ska alla tro om mina tankar och hemligheter, eller vad är det för mening och skriva ner alla sina tankar i en bok som ingen ändå kommer läsa. Så, igår natt bestämde jag mig för att kompromissa. Jag skriver en dagbok fast den är på internett, men jag berättar inte vem jag är och om de personerna jag kommer prata om kommer vara namnlösa.

Välkommen till en storstadstjejs hemligheter

Likes

Comments