1. t-shirt 2. t-shirt 3. t-shirt 4. t-shirt 5. t-shirt 6. t-shirt

Lige for tiden er jeg meget glad for printed t-shirts. Man rammer min stil meget godt og grundigt, hvis man tager et meget maskulint/råt item og parrer det med et feminint eller klassisk item - og gerne lige så mange maskuline ting som feminine. Men jeg mangler stadig nogle mere maskuline items i min garderobe, synes jeg i hvert fald selv. Jeg ville selv vælge at parre t-shirtsne med enten silke-/satinbukser, nogle momjeans. Eller om sommeren en nederdel i lag eller en cowboynederdel (evt. shorts). Og ellers henholdsvis en bomberjacket, læderjakke, pufferjacket eller cowboyjakke, og så sorte støvler og en taske efter din egen smag.


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

T-shirt jeans jakke taske støvler

Jeg har valgt en ret basic base som (bare) er en sort t-shirt og et par jeans. Den sorte t-shirt synes jeg er ret fin, da den både er oversized, og så kan jeg bare godt lide teksten, de har valgt at putte på. Bukserne er nogle lyseblå lækre jeans i et momjean cut, som jeg blev helt vild med, fra jeg så dem første gang. Jeg er helt forelsket i alle accesoriesne, der er tilføjet til det her outfit (både tasken, skoene og jakken). Jakken synes jeg er rigtig fed, da ærmerne gør, at den skiller sig ud fra så mange andre denimjakker, og jeg blev forelsket i den, fra første gang jeg så den. Tasken er jeg også helt vild med, da den simpelthen bare er så fin - og ja hvad er der mere at sige?! Jeg er også blevet ret glad for skoene bare ved at se på dem online - og jeg er kommet frem til, at jeg virkelig har brug for dem!

Likes

Comments

trøje t-shirt bukser støvler taske

Jeg er rigtig vild med det her outfit og ville elske at kunne gå med det på et tidspunkt.

Først er der en gennemsigtig trøje - sådan nogle er jeg rigtig glad for, og jeg har to forskellige i forvejen. Så er der en sort t-shirt med noget print, som jeg også er helt vild med, og så er den jo også oversized, som jeg jo elsker! Så er der bukserne, som er nogle bløde hyggebukser - men man kan godt have dem på uden for sit hus, så det er jo lækkert.
Så kommer vi til accesories (sko og taske). Jeg er helt vildt forelsket i tasken, og den står øverst på min ønskeliste, da den kan gå med alt og ser super luksuriøs ud (hvilket den også er). Så er der støvlerne. Jeg elsker sorte støvler, og de her er bare noget lidt andet end alle de andre, så de ville være fede at få.

Likes

Comments

striktrøje bukser taske
I dag var jeg på julemarked på Børglum Kloster i Nordjylland, fordi jeg var i sommerhus med min mormor og morfar. Der var nogle boder, udstillinger og ellers var det forskellige hyggeting, man kunne gå rundt og kigge på. Helt klart et besøg værd! Da vi var færdige på julemarkedet tog vi hjem og havde sommerhushygge.

Jeg havde et par sorte skinny jeans på, så det hele ikke blev oversized, da striktrøjen er lidt stor i det. Striktrøjen har jeg fået af min mormor, så der vil jeg linke, til en der ligner. Ellers har jeg min sorte taske med, som jeg bruger rigtig meget for tiden. Støvlerne er et par, som jeg har haft i noget tid, så der vil jeg prøve at finde nogle, der ligner.

Likes

Comments

T-shirt bælte jakke sko taske bukser

Det her outfit, synes jeg, er rigtig lækkert, da det røde,
hvide og mørkeblå spiller rigtig godt sammen. Først er der et par overalls i en meget mørk vask, og så en hvid t-shirt med rød skrift, der skaber en rød tråd igennem outfittet (haha apropos rød).

Så har jeg valgt at tilføje et par hvide slip-ons med nogle hvide nitter (spikes), som jeg synes passer godt ind og så et rødt bælte, så temaet med det røde lige bliver holdt ned i detaljerne. Til at matche t-shirten og skoene har jeg så valgt en hvid taske med nitter (spikes), som jeg også synes er helt vildt lækker.

Og til sidst for at sætte prikken over i’et har jeg valgt en rød ruskindsjakke i et snit, der ligner en bomber jacket. Det er mit drømmeoutfit i denne uge.

Likes

Comments

leojakke støvler (ligende) turtleneck jeans

I dag var jeg på Glyptoteket med min mor. Vi havde sådan lyst til at lave noget og komme væk hjemmefra. Vi havde så talt om Glyptoteket, for det skuffer jo aldrig med fine lyse rum og kunst.

Derefter tog vi ind og spiste frokost på wagamama, og så tog vi hjem efter en hyggelig dag.

Siden sidst har jeg så fået den leopardjakke, jeg fortalte om i onsdags, og den er jeg rigtig glad for. Det er nok den der “larmer” mest i outfittet. Ellers har jeg en sort turtleneck og sorte Levi’s bukser på, for at det hele ikke larmer.

Og nu til mine støvler og accessories. Jeg har haft støvlerne gemt væk i nogle år, men nu er de kommet frem, og jeg elsker dem. Som sagt er de en ældre model, så de er derfor udgået. Jeg vil prøve at finde et par, der ligner. De smykker jeg har på i dag, er allesammen arvestykker, hvilket jeg synes, giver lidt mere personlighed.

Likes

Comments

Onsdags-ønskelisten er en ny serie, jeg vil starte på (med forbehold for virkelighedens grænser). Her vil jeg hver onsdag vise jer mit drømmeoutfit for ugen.
I denne uge består mit drømmeoutfit af en sort base: Altså en oversized t-shirt med et par hyggebukser med vidde i benene. Her tænkte jeg bare yay, da jeg fandt dem, fordi hvem vil ikke gerne have nattøj/hyggetøj på i skole, så man er helt komfortabel, men alligevel ser godt ud! Det kan jeg i hvert fald godt bruge om morgenen, da jeg bestemt ikke er et morgenmenneske.


Så tilføjer jeg et par sorte lave støvler og en sort taske - igen et nemt outfit, så man ikke forlader huset, mens man ligner et fugleskræmsel i et alt for vildt outfit, som man glemte at tænke over, fordi ens hjerne ikke lige var helt vågen.


Og så til det lidt mere “vilde” ved outfittet, som er den lækre leopardjakke, som lige gør, at outfittet ikke bare er sort på sort, men at du stadig er komfortabel og stylish på en kedelig grå dag, hvor du måske er lidt morgentræt og ikke helt gider at være vågen.


Her har jeg så valgt at tilføje en statement-ring, så det ikke bliver for kedeligt.


Og det var så mit drømmeoutfit i denne uge.

Likes

Comments

Jeg har fundet ud af, at uanset hvor mange videoer du ser, om hvilke jeans der er de perfekte, eller hvilke jeans der nu passer til din kropsform, er 100% ligegyldigt. Fordi det er ikke det, der er det vigtige. Måske har en eller anden sagt til dig: Du kan ikke have lavtaljede bukser på, når du har en hourglass figur, men det er da overhovedet ikke rigtigt. Du kan gå med alle slags bukser, hvis du kan passe dem.


Jeg har haft svært ved, at finde bukser, der har passet mig perfekt, og siddet lige som de skal. Men det er lykkes, og her er min guide til de perfekte jean bedste steder, du finder dine jeans, er på tilbud eller i genbrugsbutikker. I den tid jeg har jagtet de bedste jeans på jorden, er jeg begyndt at tro, der er en grund til, man finder og ender med de bukser, man gør. Derfor synes jeg, at jeans skal findes på tilbud eller i genbrugsbutikker. For hvis man stadig vil have dem, når de er på tilbud eller er endt i genbrugsbutikken, så har man større chance for ikke at falde for de der skide trendjeans, som man kun bruger i 3 uger


Jeg har selv 4 par yndlingsjeans. Og det eneste de allesammen har tilfælles er, at de er jeans:


1) Det første par er et par højtaljede Levi's momjeans i en mellemblå farve (vask), som er lidt for store i livet. Dem fandt jeg på tilbud i et Levi's outlet i Melbourne.


2) Det andet par er også fra Levi's. De er mellem-lavtaljede, sorte og har et lille bootcut. Dem købte jeg på samme outlet i Melbourne.


3) Det tredje par er et par mellemtaljede skinny jeans i en mellemblå vask med en enkel stribe, der løber ned langs midten af benet. De er fra 7 for all mankind og købt på tilbud i Magasin.


4) Det fjerde og sidste par er et par lavtaljede bootcut jeans i en lys blå vask. De er også fra 7 for all mankind, købt i en genbrugsbutik i San Francisco.


Det, jeg ville sige med det, var, at ingen andre kan sige, hvad der klæder dig. Hvis du synes, noget er pænt på dig, så er det pænt på dig - og så får du også en helt anden udstråling, der nærmest fortæller andre, at du ser godt ud.


Mit sidste tip er at gå på opdagelse. Måske er et par straight leg jeans ikke noget, du er vant til, men måske sidder de rigtig godt. Så prøv dig frem.


Og til allersidst har jeg et lille trick til, hvis du ikke føler for at prøve bukserne på: Så kan du lukke dem (knap/lynlås), og hvis de lige akkurat kan rækker hele vejen rundt om halsen til nakken, så kan du som udgangspunkt passe dem. Det trick har i hvert fald virket for både mig og min mor.

Likes

Comments

 
Portland er den største by i staten Oregon, der ligger på vestkysten over Californien i USA. jeg var der i min sommerferie 2017.

Steder

Alberta Street
Alberta Street suk… ja, jeg elskede stemningen på den gade. Der var specielt - både med pæne graffitibilleder på nogle af murene og den afslappede stemning, der fik mig til at føle mig velkommen,  og at der var plads til mig. Det kan ikke helt forklares, men du ved, hvad jeg taler om, når du har været der.

Verdens Mindste Park
Da jeg hørte om den først, syntes jeg, det var lidt underligt. Det er ikke et sted, du kan bruge flere timer, men et par minutter og et godt grin kan du sagtens få. Det er ikke andet end et lille træ og nogle gange et par blomster. Men den er værd at se og gå efter.

Saturday Market
Saturday Market foregår sjovt nok på en lørdag - men er der også om søndagen. Det er et okay stort marked, men man behøver ikke bruge så lang tid der. Men det er hyggeligt, den tid man er der. Og nej, det er ikke som sydeuropæiske markeder, men derimod det amerikanske tag på et marked. 

Salmon Street Springs
Salmon Street Springs er en rigtig hyggelig plads med springvandet i midten og nogle bænke rundt om. Man kan bare sidde i middagsheden - eller i kulden for den sags skyld - men den vibe, stedet udleder, er rigtig hyggelig og helt klart et stop værd. Og gå ellers langs floden, der løber ved siden af parken.

Shopping

Powell’s Boghandel
Powell’s boghandel er vidst nok den største bogforretning i verden (ik hæng mig op på det). I starten syntes jeg, det var meget uoverskueligt, da den er så kæmpe - og så endda i flere etager - men når man lige har lært kategorierne og opdelingerne at kende, er det meget smart, og så er der også bare et kæmpe udvalg. Så er der en, der har fået en rigtig god idé, fordi der er en afdeling, hvor de sælger brugte bøger, så nej de er ikke spritnye, men jo de er bedre end biblioteksbøgerne, der mangler en side hist og her (sagt med respekt for bibliotekerne). Sidst vær ikke bange for at spørge om hjælp. Personalet er rigtig søde.  

Mad

Salt & Straw
Mit eneste madtip er en super lækker iskæde, som efterhånden er i flere stater i USA. Men den første Salt & Straw isbutik, som den hedder nu, åbnede i Portland på Alberta Street. Og ja, der kan godt være lang kø, men hold da op, hvor er det ventetiden værd - også selvom smagene lød lidt mærkelige til at starte med. Har man fx nogensinde hørt om ‘strawberry honey balsamic with black pepper’ eller ‘pear & blue cheese’? Jeg tog dog ikke dem der lød så specielle, men alt i alt var de altså rigtig gode.

(Alle billeder tilhører mig! Hvis de skal bruges til noget, skal jeg være inde over det først.)

Likes

Comments


Et par gode sneakers er et must, da du kan give dit outfit et mere afslappet look, og så er de også lidt behageligere, når man skal gå længere. Derfor har jeg fundet 8 par: 4 i hvid og 4 i sort, i forskellige prisklasser, og alle nogen som jeg synes ville være et godt køb, som du vil kunne bruge mange gange.

Nr. 1 De Klassiske Hvide 
De første er fra Alexander Mcqueen. Det er et par helt basic hvide sneakers med en lille “platform” i bunden, så du kommer lidt højere op. De kan godt erstatte et par høje hæle, hvis de styles ordentligt.

Nr. 2 De Sporty Hvide 
Det andet par er fra Nike. De er lidt mere sporty i det. De kan give en fed kontrast til fx et lidt basic/klassisk outfit.

Nr. 3 De Casual Hvide 
Det tredje par er fra Saint Laurent. Hvis du har et lidt finere outfit på, men du også gerne vil gå med det i hverdagene, hvor man ikke skal noget helt så specielt, kan du tage disse på, for at 'dress it down' og få et lidt mere uventet look.

Nr. 4 De Klassiske Hvide Med Et Twist 
Det fjerde par er fra Valentino - og er ikke dem alle andre har med striben. De er lidt anderledes, men er stadig en klassisk model, og der kan man altså også få et pænere outfit uden at tage de højeste hæle på, fordi det har man jo ikke altid lige lyst til.

Nr. 1 De Klassiske Sorte Med Et Twist
De første er fra Dolce & Gabbana, og hold da op, hvor synes jeg de er seje og anderledes. Det er en sko, der kan gøre et basic outfit lige det mere spændende. Lige sætte prikken over i’et.

Nr. 2 De Casual Sorte 
Det andet par er fra Vans. Og ja, Vans er hypet meget op, men de er også en god måde at få et outfit lidt mere 'chilled down'.

Nr. 3 De Klassiske Sorte 
Det tredje par er fra Alexander McQueen og er en klassisk model, du kan style med stort set alt. Jeg har så heller ikke set andre med dem, så det er ikke en sko, du ser alle gå rundt med. 

Nr. 4 Den Sporty Sorte 
Det fjerde par sneakers er fra Adidas og er et lidt mere par sporty sko. Men de er stadig basic, så du kan style dem med meget og 'dresse it outfit down'.

Likes

Comments