Jag har gjort Toughest💪🏼

Jag har gått från att träna för att bli pinnsmal till att träna för att bli det starkaste jag kan bli...

Jag gjorde Toughest och jag gjorde det efter en period då jag varit sjuk i nästan tre veckor med bihållsinflammation och dubbelsidig öroninflammation. Mitt mål var att göra det under två timmar och jag klarade.

Jag fick en kick av att jag faktiskt har blivit så stark, att jag anmält mig redan nu till nästa år. Då har jag som mål att göra det på max 1 1/2 timme. Inte trodde jag att lilla jag kunde göra något som krävde så mycket styrka av mig.... man ska aldrig sluta tro och fullfölja sina drömmar... allt är möjligt bara du har viljan😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det var mycket länge sen jag skrev!

Den senaste tiden har handlat mest om mig och min familj, mig först för att kunna vara där för familjen som jag älskar.

Sedan jobbstart i augusti har jag kommit igång med träningen. Träningen består av karate och PT-timmar med @pascalmazza 💪🏼 allt som allt blir det minst fyra ggr i veckan.

Efter bara några veckor känner jag hur mycket starkare jag har blivit, fysiskt och mentalt.
Det viktigaste med min träning är att hitta min inre styrka. Hittar man sin inte styrka, hittar man ett sätt att leva som är optimalt för alla omkring en.
Jag är mycket piggare, gladare och mer engagerad i de som betyder mycket för mig.

Ha en underbar helg alla fina!

  • 79 readers

Likes

Comments

​Uppfostran är inte det lättaste. Alla försöker vi få våra barn att vara trevliga och omtänksamma. Vi vill att de ska acceptera alla i deras olikheter men hur mycket man än försöker med sitt eget barn, kan man inte på något sätt slippa de barnen som inte kan acceptera allt och alla. Alla lyckas inte med denna uppgift...

Förra helgen var vi hos mamma och min dotter har alltid haft lätt och leka med alla, både killar och tjejer. Det hon upplevde gjorde henne ledsen. Ingen vill se sitt barn ledsen.

Det som hände var att tjejerna som hon lekt med de ggr vi åkt hem till mamma betedde sig mycket märkligt, de visade tydligt att de inte ville leka men de sa inget. De bara var avvisande i sitt sätt att vara och i kroppsspråket. Iza märkte det och kom hem. Då kom alla frågor och jag försöker få min fina fina dotter att förstå utan att hon ska bli ännu mer ledsen. Varför pratar vuxna så mycket hur man ska vara mot varandra men de glömmer berätta för sina barn hur de ska vara mot andra. 

nu känns det bättre när jag fått skriva av mig...

Likes

Comments

Det blir mycket paket men det är ju inte det viktigaste!

Vi i min lilla familj älskar att ge paket, och idag har jag slått in alla dessa paket som  ska öppnas på julafton av de vi älskar mest i livet. Är det fel att tycka om paket och vilja ge till sina kära... Jag behöver absolut inte få lika mycket men att ge och göra någon glad är ju helt underbart.... Det som är det bästa med julen är att få vara med de vi älskar. Jag älskar att ge paket men det är ju en så liten del av julen. Det som betyder mest är att vara med de vi älskar... Önskar alla en riktig god jul...

Likes

Comments

Jag har varit sjuk några dagar nu. Aldrig har jag trivts med att vara hemma, men sen vi flyttade till denna lägenhet kan jag inte annat än att älska mitt hem. Det har inte ens varit tråkigt att vara sjuk.

Jag älskar mitt hem, den är fylld av kärlek och lycka. Vi gör vårt bästa, vi hanterar upp och nedgångarna som kommer in i våra liv på bästa sätt för oss.  Varje motgång gör oss starkare, tillsammans är vi oslagbara. Vi vet vad som är viktigt för oss och det är VI, alltid VI som kommer först

Likes

Comments

​Bella älskar att baka och idag hade vi tid över så vi bakade, eller rättar sagt hon bakade. Steg för steg följde hon receptet och resultatet blev jättegoda scones. 

Så stolt över min prinsessa...

Likes

Comments

Idag blev det mys för hela slanten med denna underbara tjej som kände krasslig imorse.

Efter en mysig dag har man superenergi för att gå till skolan och jobb imorgon...

Likes

Comments

Alla dessa underbara pappor!

Izabella har världens finaste pappa och honom firar vi varje dag. D är den bästa pappan för Bella och det har vi och tacka hans underbara far för.

Jag själv har ingen närvarande far i mitt liv och den storyn får vi ta en annan gång. Men svärfar har under dessa åren jag och D varit ett par blivit mer som en far för mig än vad min egen någonsin varit i mitt liv. Idag tackar jag svärfar, jag tackar honom för att han alltid förstår mig och stöttar mig. Jag tackar honom för att han format sin son till den man och underbara pappan han är. Jag är tacksam och glad att Bella har en fin fin pappa som ger henne så mycket kärlek dagligen. Men det kan ju inte vara så svårt när din far har varit förebilden i ditt liv.

Grattis till alla underbara pappor!

Likes

Comments

Nu gör jag det!

Hej och välkommen till min nystartade sida...

Jag har bestämt mig, nu ska jag skriva ner det som försiggår i mitt liv och kanske jag kan bli klokare om jag läser om det som hänt.

Denna helg har det hänt en hel del som fått mig att tänka en extra gång om varför saker blir som de blir.

Felet är inte deras, istället borde jag börja ha mindre förväntningar på folk som finns i min närhet. Besvikelserna är stora i mitt liv och jag har alltid trott det är mitt fel. Ja, det må vara så men inte på det sätt jag alltid trott. Jag är bra som jag är och den kärlek jag har för de som betyder mycket borde uppskattas och inte förkastas. Jag vill så mycket och ger gärna mycket av mig själv till mina nära och kära, när de inte ger lika mycket tillbaka blir jag besviken för så gör ju inte jag. För att en annan inte fixar mig som jag är och inte kan acceptera mig som jag är så får det vara så. Jag är bra som jag är och min älska Bella och D betyder mest för mig i livet. De är lyckan, glädjen i mitt liv som ger mig styrkan att klara alla motgångar.


Trevlig söndag på er!


Likes

Comments