En av anledningarna till att jag inte velat starta en blogg har varit att jag själv inte vill stå i fokus. Jag trivs mycket bättre i rollen att framhäva någon annan. Så det här blir en spännande mix av en vilja att vara personlig utan att jag själv ska stå i fokus.

Här är en bild från vårt sovrum som äntligen börjar ta form. Det känns extra kul eftersom det är J som tagit alla initiativ, både till att välja design och till att skapa designen själv. I vårt förhållande har det alltid varit jag som tagit initiativ och varit den drivande parten.
J har byggt en egen sänggavel och gjort en betongvägg. Nya nattduksbord och ny väggfärg på resterande väggar är på gång. Inlägg om hur J gjort betongväggen läggs upp inom kort. Vi är väldigt nöjda med resultatet!

xx

STAY MINDFUL

Likes

Comments

Nu har det gått 1 timme sedan mitt första inlägg publicerades. Vad har jag gett mig in på??


Typiskt mig att krisa över en sån sak.

Bara för att trotsa mig själv och rädslan valde jag att nu göra ett helt prestationslöst inlägg med felstavad rubrik. Läskigt!


xx

STAY MINDFUL

Likes

Comments

Det här känns läskigt och spännande på samma gång.

Jag har alltid haft tanken att jag aldrig kommer starta en blogg. Vad ska den handla om liksom? Vem skulle intressera sig för något som jag har att berätta förutom mina allra närmsta vänner och min familj. Men det jag precis kom fram till nu för 10 minuter sedan är att bloggen inte behöver handla om vad ni (som eventuellt läser) vill läsa om, i alla fall inte till en början. Bloggen kanske ska handla om vad jag vill skriva om.

Vill jag skriva förresten? Jag vet inte. Just nu är det okej att inte veta och det är nog något som jag behöver hjälp med att förstå ibland. Bloggen kanske kan hjälpa mig att förstå.

Jag vill väldigt gärna veta saker; vad är meningen med det här, vart är jag på väg och vad är rätt beslut att ta. Ganska många stora frågor men som också hela tiden väcks i det lilla för mig. Nu vet jag inte särskilt mycket känns det som. Bloggen kanske kan hjälpa mig att ta reda på saker.

Jag vet inte heller riktigt vad som fick mig att helt plötsligt starta en blogg, men jag tror att jag har en känsla av att det blir mer "på riktigt" än om jag skulle skriva en privat dagbok.

Vi får helt enkelt se vad det blir av detta projekt. Detta kanske blir både mitt första och sista blogginlägg jag någonsin skriver. Det märker vi!


xx

STAY MINDFUL


Likes

Comments