Header

Här kommer lite efter bilder på min kära bil. Efter städning och tvätt menar jag då. Jag pimpa även bilen lite, för att få lite mer Malin-feeling med en rosa filt i baksätet. Plus en liten rosa Conversesko i bakspegeln.

Känns skönt med ren o fin bil. Se hur länge det håller i sig. 😉

Jag skulle behöva ett namn för min bil för att få en lite mer personlig relation till den. Mina bilar har alltid haft namn. Först hade jag den svarta Micran som hette Urban. Sen min lilla Ford som hette Charles. Och så min lilla sötnos VW Lupo som hette Nova, as in Casanova. 😉

Namnförslag på min lilla (eller stora) Audi.... Det känns som en han. Stark som han är, haha...

-💜-

Malin

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag blev jag lite sugen på att ta lite fina bilder på katterna. Antar att gårdagen gav inspiration. Jag lyckades få till några fina bilder på dom, men det mesta åkte i papperskorgen. 😉

Jag har i alla fall världens sötaste katter! 💘


-💜-

Malin

Likes

Comments

Det här är bilden jag valde efter gårdagens fotografering.

Jag fick välja på 12 olika bilder och såklart vill jag ha alla, men ska beställa fler längre fram. Eller önska mig i present. Det var fantastiska bilder på min vackra häst!

Idag har Filippa varit och hoppat Zahara. Hon ska nämligen låna henne till sitt skolmästerskap på Åby 1 juni. Det var typ 1 år sedan hon red henne sist. Det gick bra i alla fall. Ska bli spännande o se hur Z reagerar på alla titthinder på Åby sen. 😜

I övrigt har jag haft en väldigt skön eftermiddag i stallet. Fikat med stallgänget, pysslat och fixat i stallet. Det bästa av allt är att Zahara stod och halvsov i hagen när jag åkte och verkade så nöjd. Så underbart att hon får vara ute så mycket nu när vädret är så underbart!

-💙-

Malin

Likes

Comments

Fråga mig inte hur hon lyckats komma upp, men Cassi visa henne vägen. Trevligt o vakna med att dom satt där uppe och glodde på mig!

Cassi hoppade ner själv utan problem. Jackie lyfte jag ner.

-💚-

Malin

Likes

Comments

Jag började dagen med en skön sovmorgon. Sen så hängde jag o katterna på balkongen i solen. Sen blev det helt plötsligt bråttom. Då jag vunnit en fotografering med Laila Berglund, och hon var klar tidigare än väntat. Så på 30 minuter blev det dusch, äta och bestämma kläder. Behöver jag säga att jag blev stressad o inte klara det så bra. Blev helt svettig och skakig, men det släppte när jag hämtat Carro och kunde andas ut.

Vi började göra ordning Zahara som var nervös och trodde vi skulle ut och åka. Carro gjorde snygga knoppar och jag borstade o klippte hovskägg osv. Zahara blev väldigt SNYGG!

Vi gick ner i en en härlig ekhage och där försökte vi få Zahara och posera som den modell hon är. Hon skötte sig faktiskt bra, om än lite uttråkad och mer sugen på att äta gräset såklart. Carro var värsta proffsassistenten och försökte få Zahara att se snygg ut med diverse prylar.

Jackie chillar i blomlådan

Vacker häst. Proffsfotona blev helt sagolika


Efter stallet så åkte jag & Carro ut till Åby och kollade på lite hästhoppning. Som vanligt såg vi många fina hästar och både bra och dålig ridning. Tyvärr blev det bara en halv 130-klass, då det var typ 50 minuter tills sista klassen skulle börja. Så vi bestämde oss för att åka.

Jag åkte ut till pappa & Eliza på landet. Passade på att damsuga och städa bilen, vilket inte är gjort på över 1 år (invändigt då) och så har den blivit ganska så skitig i alla flyttar. Så det kändes skönt att äntligen få det gjort!

Såhär skitig var den innan. Tyvärr dog mobilen så jag kunde inte ta efter bilder, så det kan ni få idag. 😉

Efter att jobbat o svettats hårt med bilen så bjöds jag på god mat. Så skönt att kunna sitta ute och njuta av vädret ända tills jag åkte hem vid 23. Förvisso inbäddad i filtar, men ändå!

En lyckad dag!


-💜-

Malin

Likes

Comments

Idag är det 2 år sedan lilla sötnosen föddes. Nåt som mamma Rubice passade på att göra på morgonen när vi sov efter att ha fölvakat hela natten. Hur som helst så hade allt gått bra.

Men sen började problemen. Han fick inte i sig tillräckligt med mjölk. Han bara stod o hängde och lade sig inte ner. Så första natten fick vi mjölka Rubice o mata honom 1½ timme. Sen när det lugnat sig, så blev han förstoppad! Mircolax och olja!

Efter att ha haft ett mönsterföl året innan så var jag rätt matt efter denna fölning... Men han var ju så söt o fin!

Jag är sjukt nöjd med honom och tror att han kommer bli en toppen häst både på tävlingsbanan och som ens bästa vän.

Numer så går han på bete med jämnåriga nere på Hallandsåsen och har det bra. Hingst är han också!

Grattis sötnos!

-💜-

Malin

Likes

Comments

När vi körde Zahara till vårt nya stall så lyckades ena stötdämparen på ena framdäcket gå sönder. Känns så himla tråkigt och onödigt, men jag har ett svagt minne om att det hänt innan. Då behövde jag ju dock inte engagera mig då jag hade en annan som gjorde det. Men nu när man är solo så måste man ju fixa allt själv.

Så idag ringde jag min bilmek o frågade om han kunde laga detta. Så nästa vecka ska jag åka in med släpet. Hoppas det inte blir så dyrt, för just nu är jag typ pank.

Såhär ser det ut under transporten 😰

Idag har jag också tagit tag i det här med besiktning. Man har ju fått en del hemskickat. Jag har ju juli ut på mig att besikta både släp och bil. Ska ringa o kolla lite kostnader imorgon med innan jag bestämmer mig. Men det lutar åt olika företag för släp o bil. Tar ju det billigaste för varje.

Nu blir det fredagsmys med mamma.

-💚-

Malin

Likes

Comments

Idag tänker jag fokusera på det som varit bra under dagen och vad jag faktiskt GJORT!

📢 Jag vaknade och tog mig upp ur sängen efter lite snooze. Solen sken och det var en skön promenad till jobbet.

💻 Att jag klarade att jobba.

Att jag tog mig i kragen och faktiskt åkte ut till stallet istället för att däcka i soffan efter jobbet. Dags att lapa lite solvitaminer och hästenergi!

🐎 Att det kändes kul att vara i stallet igen och bara hänga där och snacka skit med Carro.

🍎 Att jag handlat mat.

💪 Att jag andra kvällen i rad gjort diverse träningsövningar.

💃Att jag faktiskt gått ner 1 kg.

✌ Att jag stått upp för mig själv och sagt vad jag tycker och inte backat ner.


Carro & Zahara jobbade snyggt på banan

-💜-

Malin

Likes

Comments

Nu är det bara 2 veckor kvar till Zandys 3-årstest. Ska bli väldigt spännande.

Min plan var ju att lämna ut henne på foder direkt efter testet, men eftersom det bara strulat med provridningar hit och dit, så känner jag bara att nej, nu får det vara nog! Jag kommer ta hem henne till stallet där Zahara står på bete över sommaren. Så hoppas jag att jag kommer hitta någon bra ryttare till henne i höst.

Det ska faktiskt bli lite kul att få hem henne igen. Hon har ju varit bort i 9 månader nu. Klart man saknar sin lilla bebishäst.

Zandy efter ridpasset i måndags

-💛-

Malin

Likes

Comments

Idag försöker jag fokusera på återhämtning och vila och skjuta bort alla tankar på vad jag borde göra. Det finns så mycket måsten och det får mig att känna som att jag kvävs. Även om det bara kan röra sig som små måsten som att ta ut sopporna till att jag måste jobba och allt där emellan så blir det som stora BERG! Fjantigt jag vet, men det är så det känns!

Idag la jag mig i ett bad för att försöka slappna av lite. Väl i badet så blev det nästan motsatt effekt. Jag började svettas och hjärtat slå hårdare och den där sorgklumpen i mitt bröst bara växte. Det var då jag insåg att jag måste försöka vända detta och började med diverse andningsövningar, och vet ni det fick hjärtat att sluta bulta o svetten rinna. Klumpen finns såklart kvar, men jag lyckades ändå bryta denna kommande panikattack.

Jag vill göra så mycket, men ändå inget...

Konstiga tankar och känslor.

-💜-

Malin

Likes

Comments