Header

Idag har jag varit hos Martina o hälsat på Prinsen. Alltså hur fin är han inte? Han har det så bra med sina nya polare. En äldre herre och två små 1-åriga shettiskillar. Så himla söta ihop. Tyvärr så glömde jag min systemkamera hemma, så dessa bilder är tagna med mobilen. Men ni ser ju iaf hur söt han är!

På vägen hem så åkte jag förbi Sharpman. Köpte en magplatta med fårskinn som jag kollat på ett tag och ett svansskydd till Zahara. Bortskämd liten häst!


-💗-

Malin

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har Jackie & Lily varit hos veterinären och blivit vaccinerade. Jackie fick sin första vaccinantion, så ska vi tillbaka om 3-4 veckor och ta nästa spruta. Hon skötte sig bra, men skrek lite när fick sprutan.


Ser ni hur hennes ögon börjar ändra färg?

-💜-

Malin

Likes

Comments

Idag har jag varit och hälsat på Zandy. Hon står ju för inridning hos Frida nere i Falerum. Hon kom genast fram till grinden när hon hörde min röst och hälsade. Sötnosen! Hon gick med Fridas 8-åriga sto samt en 21-årig shettis pojke. Gissa vem som är bossen? 😉

Hon såg ut som sin mor i pannluggen idag. Full med kardborrar. Hon påminnde även om henne när hon stod i stallgången. Typ stod o hängde och såg halvdöd ut. Sen så hoppade Frida upp själv ute på stallplan och så skrittade vi ner till ridhuset. Alltså, hur duktig och cool är inte Zandy?

Väl i ridhuset så fanns det gott om saker att titta på. Hon var tvungen att gå förbi traktorer för att komma in i ridhuset plus att det var fullt med hinder och grindar osv längs hela långsidorna. Snacka om miljöträning, Visst hon tittade lite men gick utan några dumheter. Hon reds utan problem i alla gångarter och med din bjudning. Blev så stolt över henne. Galoppen tyckte hon var svårast, men fattade rätt galopp i båda varven.

Sorry, svårt att fota i ridhus, så kvalitén blev ju inget vidare.

Här kommer några korta filmer.

Jag är så stolt över henne. Trodde aldrig hon skulle vara såhär cool. Frida har verkligen gjort ett toppen jobb med henne! 😍


-💙-

Malin

Likes

Comments

Idag har jag jobbat på förmiddagen. Åt en god lunch med mina kollegor innan jag åkte hem. Idag blev det lite vila innan jag gick till stallet för att hänga med Lisa lite när hon red Zahara.

Zahara har ju stått i 3 dagar nu så hon var lite pigg och ville gå lite som hon ville. Men jag tyckte hon gick fint ändå. Hon är så söt i pullartränset. Hon ser ut som en liten irländsk ponny, haha!

Idag har vi även diskuterat lite framtidsplaner. Hoppas det blir av. Vi har några dagar på oss att bestämma oss.


-💜-

Malin

  • Zahara
  • 84 readers

Likes

Comments

Idag var Zahara full med kardborrar vid insläpp. Pannluggen var helt upprullad på kardborrar. Täcket var helt fullt. Vilket kanske är svårt o se på bilden. Svansen var det också en massa i. Suck!

Tog ett tag o få henne ren. Blev vila idag med då jag hade jätteont i huvudet när jag kom hem från jobbet. Blev några dagars vila med andra ord.

Nu ska jag o Tobbe äta äpplepaj o mysa i soffan.

-❤️-
Malin

Likes

Comments

Morgonen började 5:30 när jag blev väckt av fröken Lily. Jag var inte redo att gå upp då, så jag somnade om till strax efter kl 6. Då gick jag upp och fodrade katter o hästar, innan jag lade mig ett tag till. Eftersom det regnade och var busväder ute idag med så fick hästarna gå ut lite senare idag typ 8:30. Då åkte även Tobbe till jobbet. Jag la mig med kissarna i soffan och åt frukost till Så mycket Bättre.

Så mycket mer än så har inte hänt idag. Jag har i ju för sig varit och gjort klart stallet och tagit mig en dusch. Nu väntar jag på att mamma ska komma hit. Vi ska bara äta och slappa och ha det bra.

Jag håller även på att jobba lite med bloggen som ni kanske märkt de sista dagarna. Ny header och så håller jag på o lägga upp en ny rad under headern där ni kan läsa presentationer om bla mig själv och hästarna osv. Man måste ju förnya den lite ibland och göra den mer aktuell.

-💜-

Malin

Likes

Comments

Alltså vilket skitväder det är idag! Det har regnat och blåst storm hela dagen. Så vi ställde in ridningen idag.

Jag har hängt i soffan med Jackie större delen av dagen. Hon är mysig. Sover eller så busar vi!

Det blir inte mycket gjort idag. Försökt fixat lite med mina hemsidor. Fixat stallet och nu väntar jag på att Tobbe ska komma hem.

-💜-

Malin

Likes

Comments

Igår var Martina och hämtade hem Prinsen. Han hade skött sig bra i lastbilen på vägen hem. Gnäggat lite, men annars ätit. sen blev han ihopsläppt med en äldre herre, so nu ska agera lekherre och uppfostrare. Kan behövas han är ganska så kaxig! 🐴

Jag fick dessa bilder från Martina igår. Alltså hur snygg är han inte?😍

Jag ska åka o hälsa på honom & Martina i veckan. Ska bli så kul! 

-💚-

Malin

Likes

Comments