Header

Oboy, vilken dag!

Idag har det varit budgivning hela dagen, Två nya budgivare kom in och fläskade på rejält, eller den ena gjorde. Men tillslut var det jag som vann! Så nu kan jag titulera mig lägenhetsägare igen! Så skönt!

Jag är så glad! Hon som jag ska köpa av är dessutom världens underbaraste! Jag ska dit någon dag nästa vecka så ska vi kolla lite mer på saker i lägenheten.

Nåt som också var glädjande var när hon sa att hon trodde jag var under 30, haha.... Skönt att man inte ser så gammal ut som man är. Jag tycker jag åldrats minst 10 år senaste tiden.... Såg tom mörka ringar under ögonen. det har jag ALDRIG haft innan.

MEN nu vänder det! Nu lägenhet, nytt liv och underbara vänner och familj som ställer upp. ❤Nu är jag helt slut så får nog bli sängen strax.

-💜-

Malin

Likes

Comments

I helgen har jag haft två provridningar på Zahara för att hitta ny medryttare. Båda var bra och var intresserade av att fortsätta. Vilket känns toppen, för jag gillade båda. Zahara gick bra med båda också.

Med tanke på allt som händer i mitt liv just nu så känns det skönt att få lite avlastning faktiskt. Flytt och separation. Plus att jag ska försöka ta hand om mig själv och må bättre. Just nu en omöjlig ekvation.

Den ena kommer rida en dag i veckan och den andra två dagar. Sen har jag fyra dagar själv som jag ska försöka klara av.

Dags att krypa till kojs tror jag. Sov dåligt i natt och ska ju upp tidigt imorgon.


-💜-

Malin

Likes

Comments

Idag har jag & mamma varit och kollat på ytterligare en lägenhet. En 2:a i Skarphagen liknande den jag så gärna ville ha, men som blev alldeles för dyr. MEN denna var tyvärr väldigt ofräsch och hade behövt alldeles för mycket jobb innan jag kunde flytta in. Något jag varken har ork eller tid med just nu.

Så jag lade ett nytt bud på lägenheten jag kollade på i torsdags. Då ringde mäklaren upp och berättade att de jag bjöd emot hade på nåt sett hoppat av och deras bud hade ogiltig förklarats vilket innebar att jag nu ge utgångspriset. Han väntar dock svar från ytterligare en budgivare under morgondagen som inte lagt nåt bud alls än.

SÅ IMORGON hoppas jag att jag får ett besked. Ett POSITIVT besked att jag får lägenheten! Det skulle kännas toppen att få veta vart jag ska bo och kunna se framåt!

Avslutar med några bilder på mina söta katter!


Ser ni hur Cassi ligger på Lilys tass som huvudkudde? 😍

-💙-

Malin

Likes

Comments

Just nu är mitt liv väldigt upp och ner. Varje gång jag tror jag kommit upp, så kommer jag ner med en braksmäll.

Men jag hoppas jag ska komma ut starkare efter detta när allt är över.

Var o kollade på en lägenhet till igår. Det var helt ny med alla bekvämligheter, MEN endast 40 kvm och en etta. Det var hur fin som helst, men kändes något trång. Men kanske skulle kunna bo där som ett tillfälligt ställe att landa och börja om.

Ska kolla på en ny lägenhet idag. Den känns inte 100 då den ligger högst upp, men vill ändå kolla på den. Just nu känns den jag kolla på i stan bäst och jag kommer nog att fortsätta buda på den imorgon. Jag HOPPAS verkligen jag får den!

Den som får mig att orka just nu är min mamma som får stå ut med alla samtal när jag är ledsen och min älskade Jackie som blivit riktigt kelig och kommer upp och ligger hos mig och spinner. Det är som om hon känner att hennes matte är ledsen. Dom som säger att det bara är en katt som inte fattar någonting… Ni vet inte vad ni pratar om….

-💚-

Malin

Likes

Comments

Den sista veckan med Zahara har varit ganska så händelserik. Måndagen börjades med att jag & Lisa rakade Zahara. Hon är nog världens snällaste häst att raka. Så nu är hon typ 10 kg lättare, haha! Lisa red henne efter det. På tisdagen så hopptränade Lisa för Kicki igen. Idag var det fokus på serier och mycket hinder. Zahara skötte sig bra, men lite stopp på titthinder. Hon är en liten mes ibland.

Onsdagen blev det vila och ett pass i skrittmaskinen för Zahara. På torsdagen var Linda Söderberg-Fång ute och kollade igenom Zahara. Hon har inte sett henne sedan juni, och hon tyckte det var en stor förbättring på henne. Zahara däremot var på sitt värsta humör och stökig. När jag longera var hon som en bomb o kunde knappt trava. Men Linda kunde konstatera att hon inte har ont. Hon kunde fixa till massor i länd/korsrygg utan att hon brydde sig när hon hade annat att fokusera på. Hade hon haft ont så hade hon reagerat även då. Sen så är hon ju en liten dramaqueen och det ska ske lite på hennes villkor. Sen tyckte Linda att jag kanske skämt bort min kära häst lite för mycket så att hon vet att hon kan köra lite med matte… Hon vet att hon är min ögonsten…. Hmm… Det ligger nog lite i det!

Hur som helst så ska vi fortsätta som vi gjort. Jag ska stretcha och massera henne så ofta jag kan. Jobba med hennes styrka och få henne att jobba mer bakifrån. Angående att hon snubblar så mycket så trodde Linda att hon skulle fortsätta med det tills hon blev starkare och att hon kanske alltid kommer vara lite så, då hon har svårt att göra fler saker samtidigt. Hur lätt är det att hålla ordning på 4 ben samtidigt då?

Sen fick jag dåliga nyheter av Lisa som sa att hon inte hann rida Zahara längre för att hon skulle ha en annan häst på prov för ev köp. Jättetråkigt och speciellt just nu när jag har så mycket annat jobbigt i livet. Så la ut annons på ny ledtyttare/halvfodervärd. Har fått två vettiga svar som ska komma och provrida henne. Den första idag.

Igår joggade jag henne ett kortare pass i ridhuset i hoppoutfiten med Goldenwingbettet. Hon var hemskt i början i form och tråkig i munnen. Blev bättre efter ett tag. Så vi får se hur hon går idag med den nya ryttaren.

Fortsättning följer!

Likes

Comments

Igår kväll var jag o mamma o kollade på en jättemysig lägenhet och idag har det varit budgivning. Jag har lagt ett bud, men nu ska jag kolla på två andra lägenheter till i helgen innan jag bestämmer mig för om jag kommer lägga fler bud. Jag hoppas att jag har mer tur med denna lägenhet än det förra.


-❤️-

Malin

Likes

Comments

Det har varit tyst ett tag. Jag har överlevt, även om det varit tufft. Det är fortfarande tuff. Ibland känns det okej, men när tankarna snurrar för mycket så kommer paniken över vad som hänt och vad som ska hända...

Nä, livet är ingen dans på rosor. Jag trodde 2017 skulle bli ett bra år, men det har inte varit någon bra start direkt.

Idag har jag varit på jobbet igen. Det är svårt att fokusera, men jag går i alla fall dit och gör någon nytta. Men jag har stöd från min chef o mina kollegor genom detta.

Att leta lägenhet går inget vidare heller. Den fina lägenheten jag ville ha såldes för dubbla utgångspriset nästan. Helt sjukt. Jag ska i alla fall kolla på en annan på söndag.

-💜-

Malin

Likes

Comments

Jag trodde jag gått igenom det värsta. Att nu skulle det värsta vara över när jag tagit ett beslut.

MEN så fel jag hade. Idag blev jag krossad, som en mask under skon... Jag vet inte hur jag ska orka gå igenom allt detta själv? Jag var tvungen att lämna jobbet idag för att mina tårar bara sprutar och panikångest.

 Jag vet inte vad jag ska göra vart jag ska ta vägen....

-💔-

Malin

Likes

Comments

Idag var jag & mamma och kollade på lägenheten som jag är intresserad av. Det var ganska så många där, och ganska många som visade sig vara intresserade. Plus att det är visning imorgon också, och efter det så är det budgivning.

Lägenheten var toppen och jag hoppas verkligen inte att den blir för dyr. Den kändes med som en 3:a eftersom det var lite avdelat mellan vardagsrummet och det så kallade matrummet. Men man kunde ja matbord i köket också. Den är ju inte i toppskick, men bara man målar väggar och lister så kommer den bli jättefin. Allt är funktionellt i köket om än gammalt. SÅ rent krasst så behöver jag inte göra något mer än att måla för att flytta in... Sen finns det såklart förbättringspotential på många ställen.

Så mina vänner fortsätta hålla tummarna för mig!

Sen spenderade jag några timmar hos mamma. Skönt att få bli lite ompysslad och prata lite om allt som händer just nu. Det är riktigt jobbigt faktiskt. 😡 Idag fick Zahara vila och gå i skritten i 30 minuter medans jag fixade stallet. Imorgon blir det rakning för henne!

Imorgon är det arbete igen. Hoppas jag ska klara det utan att bryta ihop om jag får massa frågor om vår separation osv... 😢

-💜-

Malin

Likes

Comments

Idag ska vi äntligen kolla på den där lägenheten som jag hoppas så mycket på! Jag hoppas verkligen att den lever upp till mina förväntningar och att jag sen får den så sånt fall. Det är alltså en 2:a med stor inglasad balkong.

Det är en köpelägenhet. Så hoppas verkligen att den hamnar i en rimlig prisklass då den behöver fräschas upp lite också. Men det känns ändå bättre att köpa nåt eftersom det blir billigare än att hyra. Denna skulle ändå bli billigare månadskostnad på än om jag hyrde nåt motsvarande.

Sen känns det skönare att investera sina pengar. Alla som har hästar vet hur lätt det är att pengarna försvinner annars. Veterinärräkningar osv...

Så håll tummarna för mig!

TACK!

-💜-

Malin

Likes

Comments