http://www.thinkcoffee.com köpte en av de godaste cuppuchinoserna nånsin. THINK coffee, you're the best. Jag sitter vid utgången så det blåser lite kallt, jag får skriva fortare så jag håller mig varm.


Flygresan hit, och om hur jag bokade den:

Jag har en familjemedlem, som tycker att det är riktigt viktigt med körkort, och om man är nitton så är det nästan pinsamt att inte ha ett körkort. Jag var tvungen att lyssna till den här personen och införskaffa mig kunskapen för att kunna klara av denna fasen i livet. Jag hoppar på en intensiv, vet inte hur man växlar, och efter två veckor känns det fortfarande inge bra. 4 januari tidigt på morgonen ska trafikverket få se om jag är redo att släppas ut i friheten. Med alla delar, snön + isen + halkan och en dam vid namn Britta, så slutade det faktiskt med att jag klarade det.

Det var en måndag, som jag fick ett brev på posten *dags att hämta ut körkortet", så då var det ju bara att börja boka resan. Onsdagen samma vecka (en vecka från idag) tog jag ett tidigt tåg ifrån min hemstad till Stockholm. Jag var på min väg.


Men....


På tåget upptäcker jag "måste man inte ha hemresan redan bokad för att ens få komma in i landet? USA är ju så strikta med dessa regler. Sökandet pågår i flera timmar, vilket resulterar i att min onsdag gick alltså åt att boka om resan till dagen därpå. Jag "förlorade" en enkelresa till NYC. Men jag åstadkom ändå kunskap som jag kommer ha med mig till framtida beslut.


Min onsdag blev ändå ganska bra. När jag tillslut hamnade hos LOUICE, med tillagning av tre STORA sötpotatisar till middag.


Likes

Comments

Så där då. Kanske det är dags att börja skriva något äntligen. Jag har massor att berätta. Vissa saker ska jag troligen hålla till mig själv. Men jag kan förklara tre saker och ting, iaf: 1. Mega 2 Jätte 3 Prima - BRA

Jaa jag är nu i NYC, och jag förstod faktiskt inte hur bra jag skulle trivas här. Kraften, möjligheten, dansen, musiken.

Jag blir kvar här ett tag, och imorgon så ska jag förklara hur jag egentligen kom hit.


Sov sött

Likes

Comments

​Och njut tillsammans med det godaste teet i världen samtidigt som du funderar över vilken smak på C-vitamin tabletten du ska ta idag? Citron eller jordgubb... Citron eller jordgubb? Men den här dagen skulle handla om så mycket mer än citroner och jordgubbar. Som att välja om man ska se på Idol eller Parlamentet först. Som att vara med om den konstigaste video-intervjun. Som att tänka- "Jag kanske borde ta upp det där med Spanskan igen, för att jag någon gång i framtiden kommer få användning av det. 

- En sak som jag är så lycklig över är att jag kunde hålla 85 % av maxpuls i 30 minuter idag. Det är stora steg efter en sommar som denna. (Om ni vill veta mer om min "fantastiska" sommar, ja då får nNi fortsätta följa bloggen. 

-En annan sak är att jag säger till mig själv varje dag att jag inte tål kaffe men jag dricker mer och mer kaffe. Detta med normer och samhället alltså. Vem skulle skapa världens mest dryckta och omtalande och farligaste dryck? KAFFE kommer nog få ett eget inlägg in tha future.

- Jag sitter i spindelnät. När jag skulle gå ut på verandan råkade jag helt plötsligt hamna i spindelbo så fem spindlar har jag fått plocka från min kropp. Och inte nog med det utan jag väljer sedan att sätta mig på en plats där det irrar runt massa små galna flygmyror! Usch och fy och blä, bara de inte hamnar i mitt kaffe, för då ska de få se på grejer. 

-Två månader kvar till min födelsedag, och fyra tills jag sticker här ifrån.


JAG DRAR HÄR IFRÅN

Likes

Comments

​Nu var det dags. En gång för människan en annan gång för mänskligheten. Jag ska ta detta bloggande med storm. Jag har en känsla. Jag ska ta detta till en helt ny nivå. (Det börjar bra, jag har redan börjat tre meningar efter varandra! med "jag". Det som var det första man lärde sig och det viktigaste under svenska-lektionerna i skolan under skrivandet.) Iaf struntar jag i det. Och det här med att bloggar ska ha många bilder. Nja Ni som läser ska nog vara beredda på att här kan det existera många saker och tankar men lite färre bilder. Jag har otroligt mycket att berätta om, så många äventyr så många drömmar. Och jag ska ta den en efter en så småning om, Jag lovar!


Men först. lite om mig själv:

Eller vet Ni vad jag skiver. Jag skiver ingenting om mig sjölv för Ni kommer att lära känna mig under tiden. Det enda jag vill säga nu är att jag ville skaffa en blogg inför flyttandet till New York. Så nu är jag här.


Welcome

Likes

Comments