​Och njut tillsammans med det godaste teet i världen samtidigt som du funderar över vilken smak på C-vitamin tabletten du ska ta idag? Citron eller jordgubb... Citron eller jordgubb? Men den här dagen skulle handla om så mycket mer än citroner och jordgubbar. Som att välja om man ska se på Idol eller Parlamentet först. Som att vara med om den konstigaste video-intervjun. Som att tänka- "Jag kanske borde ta upp det där med Spanskan igen, för att jag någon gång i framtiden kommer få användning av det. 

- En sak som jag är så lycklig över är att jag kunde hålla 85 % av maxpuls i 30 minuter idag. Det är stora steg efter en sommar som denna. (Om ni vill veta mer om min "fantastiska" sommar, ja då får nNi fortsätta följa bloggen. 

-En annan sak är att jag säger till mig själv varje dag att jag inte tål kaffe men jag dricker mer och mer kaffe. Detta med normer och samhället alltså. Vem skulle skapa världens mest dryckta och omtalande och farligaste dryck? KAFFE kommer nog få ett eget inlägg in tha future.

- Jag sitter i spindelnät. När jag skulle gå ut på verandan råkade jag helt plötsligt hamna i spindelbo så fem spindlar har jag fått plocka från min kropp. Och inte nog med det utan jag väljer sedan att sätta mig på en plats där det irrar runt massa små galna flygmyror! Usch och fy och blä, bara de inte hamnar i mitt kaffe, för då ska de få se på grejer. 

-Två månader kvar till min födelsedag, och fyra tills jag sticker här ifrån.


JAG DRAR HÄR IFRÅN

Likes

Comments

​Nu var det dags. En gång för människan en annan gång för mänskligheten. Jag ska ta detta bloggande med storm. Jag har en känsla. Jag ska ta detta till en helt ny nivå. (Det börjar bra, jag har redan börjat tre meningar efter varandra! med "jag". Det som var det första man lärde sig och det viktigaste under svenska-lektionerna i skolan under skrivandet.) Iaf struntar jag i det. Och det här med att bloggar ska ha många bilder. Nja Ni som läser ska nog vara beredda på att här kan det existera många saker och tankar men lite färre bilder. Jag har otroligt mycket att berätta om, så många äventyr så många drömmar. Och jag ska ta den en efter en så småning om, Jag lovar!


Men först. lite om mig själv:

Eller vet Ni vad jag skiver. Jag skiver ingenting om mig sjölv för Ni kommer att lära känna mig under tiden. Det enda jag vill säga nu är att jag ville skaffa en blogg inför flyttandet till New York. Så nu är jag här.


Welcome

Likes

Comments