Älskar denna unge mer än allt på denna jord ��

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har skämt bort mig själv lite Jag o Bella tog en hel dag på torp där jag slösat 3000kr Älskar att köpa kläder, bästa jag vet. Så slänger upp lite bilder på allt jag köpt. Inga super bra bilder men pallar inte anstränga mig. Nöjd med allt, allt är i svart kom jag på nu men är inte så förtjust i färgglada kläder. köpt lite mer än det som jag lagt ut , köpt smycken en högtalare, en till bh som jag har på mig och hårvårdsprodukter osv

Likes

Comments

Idag så bokade jag o bella hotell rum på Gothia Towers Hotell�� Till aa oss 2 och Filip, vi stannar bara 1natt men vi ska till Liseberg och så ska vi shoppa lite hade vi tänkt. Asså det hotellet ��Helt otrolig utsikt (vi får förhoppningsvis ett rum högt upp) och rummen är så snygga.

Så nu har vi bokat det helt random...vi satt hemma hos Bella o bah, vi måste göra något. Sen 5min senare letade vi hotell i Göteborg o wips så hade vi ett rum. Kommer bli jätte mysigt, älskar min hemstad gbg! Och så har jag ju sånna underbara vänner att åka ditt med.

Likes

Comments

Hittils har denna sommaren vart fett tråkig, visst haft några sjuka kvällar men det har kunnat vara bättre, Precis jobbat klart för sommaren o mitt jobb har vart så roligt. Har byggt en ramp/altan o måste säga att jag är grym på att bygga Vädret har vart sämst, iallafall här i Lysekil men drar snart t gbg✌ Hoppas på bra väder där borta när jag är där. Så fort lönen kommit så ska jag shoppa af. Och jag kom in på min linje, yeey. Slänger upp lite bilder jag tagit under tiden jag it bloggat✌��

Likes

Comments

Jag bor i en väldigt stor familj, min mamma väntar sitt 12:e barn nu. Och för några dagar sedan kontaktade en tjej som jobbar med att typ "välja" ut familjer till serien "Familjen Annorlunda" mamma och frågade ifall vi ville vara med i denna säsongen. Detta är fjärde gången dom frågar om vi är intressrade av att vara med. Alla andra gånger har mamma sagt nej men denna gång funderar hon på att säga ja. Jag själv tycker att det hade vart jätte kul men lite wierd också. Jag trodde dom skulle vara hemma hos oss o filma 24/7 så jag bah nej palla liksom men dom filmar bah helgerna o typ eftermiddagar ibland om jag förstod rätt och det är ju lungt kan jag tycka.
Tänk att vara med i tv o grejer�� Det var min dröm som liten att vara tv-kändis. Jag är dock sjukt rolig så hade säkert vart kul o kolla. Mina vänner bah "ja ni måste vara med!"
Men mamma har sagt att det beror på ifall vi barn vill det också. Jag vill nog vara med, lite roligt hade det varit. Så vi får vänta o se imorgon kväll! Då ska dom nämligen diskutera ifall vi ska vara med eller inte ��

Likes

Comments

Idag är d crusing sp ska ner på stan med mina babes o ha sjukt kul. Kommer ett bättre inlägg senare ikv elr imorgon ��

Likes

Comments

Har legat i sängen heela dagen. Inte ens vart uppe o ätit. Sovit bort hela dagen o d ska jag fortsätta med �� Ska bara invänta min pizza ��Lite måste jag få i mig. Självklart så har jag skickat pappa för att köpa pizzan så sängen är inte lämnad. Älskar o sova. Perfect att d är sommarlov som jag kan sova bort ✌

Likes

Comments

Som rubriken beskriver det, haft 2 sjuka dagar med mina homies. Bästa dagarna på länge.

Och så ska jag "flytta" hem t Emmy i 5 dagar.Så på Lördag e vi rumskamrater �� Kommer bli nice.

Likes

Comments

Såååååååå arg!!! Jag fattar inte hur dom tänker! Jag kan inte se felet med vad denna kvinna gör. Hon är förmodligen glad över att få vara här o vissar bara upp sin tacksamhet. Hur har dom ens mage att skriva såna här saker, som att hon borde bli stenad osv. Detta är så sjukt, vad spelar det för roll vilken religion eller land en männsika kommer ifrån? Vi alla bor på samma planet. Det är så vidirgigt hur dom håller på. Sverige är ett land med möjligheter, klart folk som flyr från krig vill till en säker plats. Vissa missköter sig men är alla svenska helt perfekta då??
Ingen är perfekt, ingen kommer någonsin bli. Vi i sverige är inte bättre än någon annan, alla har vi brister men att hata på någon pga personens religion? Inte okey. Det spelar ingen roll vart människan är i från. När ska folk börja vissa respekt för varandra oavsett? Det hon gör är ingen skam för sverige men folket som sitter o skriver dessa vidirga saker, dom är stor skam för sverige. Jag tycker det är fint det hon gör. Hon hyllar sverige ser jaga det som.  Alla har vi rätt t våra åsikter men att sitta o skriva såna saker? Inte okey.

Likes

Comments