ja de blev visst ett väldigt långt uppehåll. Livet började att ta fart igen och jag strålade av lycka. kändes som att man äntligen kunde slappna av och må bra. Dock varade detta inte speciellt länge innan "de där" började bråka igen.

kan man inte bara leva livet och må bra? måste man ha ett så tråkigt liv så man ska ge sig fan på och förstöra för andra!?

men jag ger inte upp, fortsätt kasta skit och försök förstöra ni jag kommer kämpa tills mitt sista andetag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

oj, idag har jag hunnit med mkt. storstädar klädkammaren och målat om köket.

saknar mina tjejer så otroligt mkt :/
känns som om de vore en evighet till på fredag. vill ha fredag nu!!
då kommer karln med, en underbar helg väntar! :) <3
  • 35 Readers

Likes

Comments

1.Två sanningar om dig själv?
Jag är förbannat kär och lycklig att ha 2 så underbara döttrar <3

2.Din sämsta egenskap?
jag pratar för mkt :p

3. Vem/vad gör dig lycklig?
Barnen, pojkvännen och Kim.


4.Vad gör dig ledsen?
Människor som bara är ute efter att förstöra för andra.

5. En dröm?
Hus :)

6. Hur lång är du?
Jag är 168 cm lång.

7.Hur löd ditt sista sms du fick?
De va från Kim, han skrev att han jobbar till 16 :p


8.Vilken är din favoritplats?
Vart som helst där solen skiner ;)

9.Vad tycker du om att göra?
Umgås med mina barn, pojkvän och vänner.

10.Vem är den roligaste människan du känner?
Kim Karpeus, min bäste vän och bror <3

Stal frågorna från Niklas Lennartsson (en blogg jag hittade när jag satt och kollade runt)
  • 45 Readers

Likes

Comments

Att det var så mkt som skulle hanteras vid en separation va jag inte berädd på. Att lämna honom var egentligen inga svårigheter och jag kan inte säga att jag saknar honom. Är faktiskt glad att slippa alla problem och att slippa leva i ett kärlekslöst förhållande. Lever idag med en människa som verkligen får mig att må bra, han och även hans familj får mig att känna mig så välkommen. De får mig att känna mig som en av dom <3

Men även att de gått ca 8 månader så kan jag inte släppa saknaden av vår lägenhet, den va så perfekt och jag hade tänkt att jag skulle bo där tills jag blev gammal. Att jag skulle få se mina barn växa upp där.

Alla drömmar vi hade försvann på ett ögonblick.

Nu är det dags att bygga ett nytt hem och nya drömmar med min fantastiska man!
VI <3
  • 35 Readers

Likes

Comments

Ja nu har jag haft ett uppehåll ett tag. Varit lite för mkt som hänt så har varken haft tid lr lust.
Va på kryssning helgen 5 och 6 juli. Hade det underbart med en massa underbara människor. Tack! <3

Allt går framåt och planer görs men just nu är de jobbigt då man slits år olika håll med vad det är man vill.
  • 37 Readers

Likes

Comments

Ja nu är de mkt som händer på samma gång, mkt att göra och många tankar.

Lever livet och är upp över öronen kär i världens underbaraste person! Han får mig verkligen att må så himla bra! Jag önskar bara att allt kunde vara lite lättare, att vi kunde planera saker bara han och jag och slippa ta in en massa andra människors viljor. Tyvärr så funkar ju inte detta när man har barn ihop med någon annan. Då ska dennes vilja också komma in och påverka vissa saker :/

Jag får höra från endel att jag borde hata mitt ex. Detta kan jag inte göra, visst jag hatar de han utsätter mig för just nu men jag vet att han blir påverkad av människor. Han är en bra människa även om han inte visar de för tillfället. Jag kommer alltid att älska honom för att han gav mig dom två finaste sakerna jag någonsin fått! Dock kommer jag aldrig kunna älska/tycka om lr lita på honom igen som person. Han har svikit mig så oerhört. Han va en gång i tiden en av de två personer som jag litade på till 100% men den tilliten försvann fort. De är så sorgligt då han alltid kommer vara en viktig person i mitt liv, han kommer ju alltid vara barnens pappa. Jag hoppas att vi i framtiden ska kunna kallas oss vänner. För mig är de viktigt att föräldrar håller sams och kan skapa en vänskap även om man lever isär. Men de får framtiden utvisa.

Sommaren innehåller inte mkt planer mer än att umgås med älsklingen och barnen, ja en hel del möten med då. Funderar på en resa med, de blir nog turkiet som känslan säger nu. En vecka i turkiet, ensam. Hur underbart låter inte de? :)
Får se om jag får med mig min karl haha

  • 40 Readers

Likes

Comments

Att allt kan kännas så rörigt är svårt att förstå. Vad ska man göra på midsommar? Hur ska man få veckan att gå ihop? Vad kommer sommaren att innehålla? Många frågor men väldigt lite svar.

Någon som har ett bra förslag på något man kan göra i sommar? Vill ju inte bara sitta hemma och glo.

Idag har de varit full rulle. Vaknade 7.10 av att de borrades förfullt hos grannen. Stångåstaden håller på och renoverar badrummet, på måndag börjar dom hos mig. Chillade ett tag men sen stod jag inte ut med ljudet så jag knallade bort till Ann-sofie, blev fika och en massa skitsnack! Sen vart de hem och städa plus laga mat och sen vidare bort till Maria som fyller 30 idag, ett stort grattis!!!! Blev återigen en fika och självklart bebismys! Saknar tiden då mina knoddar va så små :)


  • 41 Readers

Likes

Comments

1. Tjejer älskar när killar håller dem runt midjan, hon känner sig trygg då! 

2. Det betyder mycket för en tjej när ni kan dela hemligheter med varandra. Men om en tjej berättar något för dig. Så håll det för dig själv och berätta inte för dina kompisar, hon berättade det till dig i förtroende!

3. Kyss henne långtsam, och lek inte vispen i hennes mun.. 

4. Även gäller det kramar, ingen gillar hårda och korta kramar, utan långa och varsamma kramar

5. Oftast älskar tjejer att umgås med dig och dina vänner, men du ska även kunna umgås med hennes.

6. Vi tycker om att ligga framför en film och mysa, men att hitta på saker då och då skadar inte heller, vi vill inte bli soffpotatisar

7. Ta bilder med henne. Alla tjejer kanske inte vågar säga att de vill ha en bild på er, men det uppskattas alltid, klassiska parbilder är något vi tjejer gillar, och vi gillar att ha dem som visningsbild på telen eller på facebook.

8. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det! Hon vill höra att du älskar henne mest, även om du tycker hon är töntig eller barnslig som säger det. 

9. Tjejer älskar när de får pilla i killars hår.

10. Ord kan vi aldrig få nog av. Att få höra hur vacker man är uppskattas alltid, jag älskar dig är något vi med gillar att höra 

11. Du kan vara lite snuskig med henne privat.. de flesta tjejerna tar faktiskt inte illa upp, men inte framför dina kompisar

12. Ni killar kanske inte tycker det är sån stor deal att skriva "söt" till andra tjejer, men tro mig. Det sårar något otroligt.
Så tänk på vad du skriver till andra tjejer! Vi tjejer får alltid reda på det tillslut ändå.för vi är värre än FBI när de kommer till sånna saker 

13. Samma gäller otrogenhet. Tjejer pratar, vi får reda på det snabbare än vad ni tror

14. Tjejer uppskattar nästan alltid något samtal då och då någon kväll vi blir väldigt glada utav det och kan somna tryggt

15. När en tjej säger "jag älskar dig" vill hon höra "jag älskar dig med" inte "detsamma" det är som att säga tack för maten.

16. Presenterar du inte henne som flickvän - ligger du riktigt illa till så då bör du nog tänka över ditt ordval 

17. Tjejer ääälskar att bli uppvaktade. Något litet skadar aldrig. Bara att få låna en av dina tröjor kan göra mycket. Sen behöver det inte vara hela tiden, men nån gång då och då skadar aldrig! för det är inte bara vi tjejer som ska uppvakta er killar

18. Om du står och pratar med några av dina tjejkompisar, dra henne närmare dig eller ta hennes hand så hon vet att hon fortfarande betyder mest och att du inte skämmas över henne. och hon känner sig inte hotad utav de andra tjejerna då

19. Tjejer är inte dyra, som alla annars brukar säga. Vi vill bara ha något betydelsefullt. Som smycken, något personligt eller bara en utekvälldå du planerat vad ni ska göra. då vi känner oss lite speciella för just dig

20. Vi älskar att höra hur mycket vi betyder, även fast svaret kanske inte är det finaste alltid. Så kommer vi alltid ihåg exakt hur du sa det och i vilket tonläge. Tjejer gillar romantiska killar! inte för toffliga men ändå romantiska.
  • 42 Readers

Likes

Comments

Vad har folk för problem? Jag kanske borde sluta läsa tidningen, gå ur facebook och sluta gå ut! Att människor i Sverige kan vara så fördomsfulla förstår jag mig inte på, visst jag kan dömma människor. Jag dömmer dessa människor som har noll iq och tillbringar en massa tid med att sprida sin avsky mot homosexuella! Min vän la idag upp en länk från expressen, de har varit prideinvigning (om jag fattat de rätt) i jönköping och en såndär iqbefriad människa har stått med en skylt med texten "mamma, pappa och barn = sant". Vad fan är problemet? För att ett barn ska vara lycklig och växa upp till en bra människa så behöver den kärlek, trygghet och stabilitet. Vad jag vet så behöver inte detta komma från en man och en kvinna. De kan lika gärna komma från två män lr två kvinnor. Oavsett vad människor anser om homosexuella så kan iaf jag stå stolt och säga att min bästa vän och "bror" är underbar människa och om jag skulle gå bort skulle jag mer än gärna se honom uppfostra mina barn! Jag vet att Kim Karpéus och Martin Erixon skulle vara fantastiska föräldrar till mina barn och jag hoppas att de en dag kommer att bli underbara föräldrar till en egen knodd om de är något som dom vill!

Kärlek är kärlek, spela roll mellan vilka människor!!
De va dagens gnäll från mig! ;p

  • 42 Readers

Likes

Comments

Ja då sitter man återigen på tåget mot Katrineholm. Verkar som att jag har svårt att hålla mig borta :p
I morhon blir de jobbintervju, nervös till tusen. Drömjobbet är inom räckhåll!

Börjar komma överens med barnens pappa nu, känns skönt. Dock ropar jag inte hej än, de har ju en förmåga att gå tillbaka till gamla vanor igen.

Sommaren är utan planer, känns lite trist. Kanske är dags nu att börja planera. Förra sommaren gjorde jag ju inget annat än att jobba så då kanske de är dags att unna sig nått nu. :)

  • 43 Readers

Likes

Comments