Header

Hej finisar. Något är på gång med mig, vet inte riktigt vad heller.

Jag antar att min stress tagit över min vardag en del. Jag blir stressad för minsta lilla grej, typ att någon pratar med mig kan göra mig såå stressad (beroende på samtalsämnet).

Jag har börjat planera mina veckor för att inte bli lika stressad, det finns liksom uppskrivet vad jag ska göra och då gör jag det i min takt och på mitt vis, helt underbart! Kommer någon och vill ändra mina planer, då vet jag inte vart jag ska ta vägen riktigt, blir typ arg, eller frustrerad? Haha.

Och att man har lite saker hos E och lite hemma i Töcksfors kan stressa upp mig om det är något speciellt jag vill ha i klädväg. När det kommer till tillexempel kläder så vill jag ha mitt på samma ställe, det känns som jag tappat bort något annars. Men för tillfället är allt lite utspritt.

Ibland är de där ensamma dagarna rätt så värdefulla, man får vara i sin egna bubbla och göra precis vad man vill, helt ensam. Ingen säger något och det blir som man själv vill, helt enkelt. Ja, all stress försvinner för en stund.

Något som stressar mig för tillfället är APL plats och något jag skrivit om tidigare - körkort. Ja, jag håller på med ett körkort, efter mycket tjat från vissa. Men det är inte så effektivt, tar bara körlektioner då och då, inte mer än så. Ett körkort är långt borta om man frågar mig, då jag inte suktar efter ett.

Stressade i vintras och mitt hår föll av hela tiden, man kunde se som hårtäcken på golvet efter mig, haha. Vet inte varför jag skriver detta till dig? Men det blir som en liten dagbok och du kan kolla tillbaka om ett tag Emma. Sluta stressa nu.


- E

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

När går du upp? - Jag går upp lite olika. När jag sover hos E går jag upp 06.20 ungefär. Sover jag hos mig så går jag upp strax efter 07.00. Och på helger brukar det bli mellan 09-11 tiden.


Vad är det första du gör varje morgon? - Jag går på toan.


Hur lång tid spenderar du på badrummet varje morgon? - Oj, kanske 10 minuter? Knappt det, haha.


Är frukost viktigt? - Ja, fast ibland hinner jag inte äta den hemma, så då blir det kafeterian och köpa smörgås där.


Vad äter du till frukost? - Jag brukar äta smörgås med leverpastej. Ibland köper jag hem yoggi och flingor.


Är du morgontrött? - Ibland ja, ibland vaknar jag innan alarmet ens har ringt.. lite olika där.


Vad har du för alarm? - Jag har två. Ett som ringer 06.15 och ett som ringer 06.30.


Hur ser en perfekt morgon ut? - Vakna utan problem, gå på toan, äta frukost till nyhetsmorgon och sen sminka och klä mig.


Vad är det bästa med morgonen? - Nyhetsmorgon, lätt! Finns ju inget bättre när man kommer till lägenheten på morgonen och sätter på 4an.


Hur går du helst klädd på morgonen? - Trosor och en tröja.

- E

Likes

Comments

This post contains adlinks from AdviralStickad tröja / Skinnbyxor / Kappa / Boots / Solglasögon / Scrunchie

Hörni! Huur snyggt är det inte med skinnbyxor egentligen? Ser fler och fler som införskaffar det och jag blir mer och mer sugen på det själv också. Hade ett par i högstadiet, dom blev välanvända och sprack tillslut, hehe. Men finns ju massor av olika skinnbyxor och alla är ju skitsnygga på olika sätt. TIPS TIPS!

Bjuder er på denna fina höstoutfiten. Kanske något faller i smak?


Kram <3

- E

Likes

Comments

Instagram@emmaa_persson