Header

Jag nu i eftermiddag :-)


Ibland undrar man varför saker händer, så olämpligt, varje gång också..?! Mina andra par svarta jeans sprack på insida lår häromdagen, när jag skulle upp i den höga bilen, alla byxor spricker när jag ska upp där och varje gång när plånboken ekar tomt. Finns inget värre än att gå runt i spruckna byxor just där, fy haha! När jag får ett par nya till veckan ska jag aldrig mer gå upp i den bilen så som jag går upp helt enkelt :-)

Det var de, ha en fin kväll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här har ni lite av min första outfit idag. Satte på mig en svart tröja sen eftersom jag färgade håret och ville inte riskera att det åker av lite färg på den rosa tröjan.

Mitt hår fick bli mörkare och jag älskar det !! Hoppas det håller sig bättre denna gång, sist jag färgade så åkte färgen ur super fort efter några dagar.. tråkigt! Tack för hjälpen Julia :-)

Imorgon börjar skolan igen, sista året!! Såå kul men samtidigt ett dyrt år, jisses. Jag är taggad i alla fall, ska även bli kul och se vilka som är nya på skolan. Ska försöka dra igång med rutiner imorgon, tror det behövs haha.

Likes

Comments

Instagram@emmaa_persson