Header

Vad ska jag säga när alla frågar hur jag mår. Ja hej tack för frågan jag mår bra själv?. Men då skulle jag förstås ljuga så vi tar det igen. Hej tack så mycket för att du frågar hur jag mår är en svår fråga att svara på för jag mår verkligen inte bra min ryggsäck blev bara tyngre och på nyårsafton så orkade jag bara inte mer jag ville ändra på mig jag var inte nöjd med hur jag var och det verkade som andra inte heller va det jag ville bli mer som dom "coola" när det egentligen inte finns något som är coolt jag ville gå på fest jag ville ha uppmärksamhet a ni fattar. Mina vänner försökte stoppa mig dom försökte att säga att jag är bra som jag var jag fick flera långa kedjebrev av dom men det enda jag gjorde var att vända ryggen åt dom så som jag behandlade dom kommer jag aldrig kunna förlåta mig själv för. Jag vågar inte gå till skolan då alla vet hur jag har gjort jag ville förklara mig själv men visste inte hur. Med detta inlägget vill jag be om ursäkt till alla. Till alla som jag behandlade illa till alla som behandlade mig illa och till alla som bryr sig ja helt enkelt till alla som känner mig jag förtjänar inte den respekt jag får för jag respekterar inte dom så mitt svar på frågan om hur jag mår är att jag mår inte bra jag vill inte gå till skolan jag vill inte vissa mig bland folk jag är rädd över att efter allt kommer allt bara bli värre och jag tror att inget kommer bli normalt igen jag skulle bara vilja byta skola och börja om på nytt men det vet ju alla att det inte funkar så jag kan inte börja på nytt jag måste ta tag i konsekvenserna på mina handlingar men jag är rädd att jag inte är stark nog.sorry för en sen uppdatering men hädan efter kommer det på söndagar om inget händer<3<3

Likes

Comments

2017 håller på att ta slut och enligt mig längtar jag till nästa år efter allt man ska göra allt nytt att lära sig och allt man ska hinna med på ett år. Ett år har 365 eller 366 dagar under alla dagar gör man något men hinner man verkligen göra allt man planerat det gör iallafall inte jag det finns så mycket mer att lära och att göra men just nu när jag sitter och skriver är det bara en timme kvar av detta år innan 2018 tar över och jag måste säga att detta år har överraskat mig på både negativa och positiva sett jag har fått nya vänner och nya fiender lärt mig mer gjort misstag varit ledsen och varit glad ja jag har nästan hunnit med allt förutom en sak. Jag har inte funnit min lycka och då menar jag inte att jag inte varit lycklig någon gång under 2017 utan jag menar att lycka har så många betydelser det finns lycka i kärlek,vänskap och mycket mer och jag har inte funnit all sorts lycka. Under året har min ryggsäck blivit tyngre och tyngre tills den tillslut flera gånger brast eller med ett annat sätt har bägaren runnit över flera gånger. Även fast jag säger att detta är varit ett av dom bästa år så ljuger jag året har känts tyngre än vanligt även fast mina vänner har gjort det till ett bra år och det är så jag menar mina vänner har gjort året bra för mig men det finns andra saker som väger tyngre tyvärr.


Hur ska man förklara när man inte kan och hur ska man le när det inte finns nåt att le till?. Jag vet hur jag mår och jag vet hur jag känner det jag inte vet är hur jag ska förklara det men att försöka skadar inte.  Jag har smärta dagligen av tankarna av varför just jag får hat dagligen och varför dom just är på mig hela tiden,Varför just min pappa dog,Varför just jag ska vara den som alla ersätter som ko eller gris. Detta är frågor jag dagligen ställer mig själv men aldrig kan svara på det är inget jag kan styra på människor är som dom är ser ut som dom ser ut, Olyckor sker och även mirakler som ingen kan hindra och att detta händer mig kan jag ej svara på.

Jag ska försöka att förklara hur jag känner genom att försöka sätta er i min plats genom att förklara för er hur en dag som mig kan se ut. Tänk er att gå en dag i skolan att få kommentarer som JÄVLA GRIS, GÅ OCH BANTA TJOCKIS och mer få blickar i korridoren för mina misstag och mitt utseende att alltid höra viskningar i ryggen som kan eller inte vara om mig att höra skratt som ibland är riktade mot mig men ibland bara kan kännas som det. Att sedan komma hem och kolla snapchat och ha lika mycket hat där fast med andra kommentarer som, HAHA JÄVLA HORA,FETTO,JAG FÖRSTÅR ATT MAN TRÖTNAR PÅ BIG MACS NÄR MAN ÄTIT ÖVER 300 STYCKEN, att sen kolla på min sarahah och få elaker kommentarer där och det var här om dagen jag fick den värsta kommentaren jag någonsin har varit med om så jag tänkte skriva den här för er. "ASSÅ VEM FAN E DUINTE KONSTIGT ATT DIN PAPPA TOG LIVET AV SIG NÄR HAN HAR EN GRIS SOM BARN GÅ OCH HÄNG DIG INNAN NÅN ANNAN GÖR DET FÖR ATT DU ÄR I NÄRHETEN" detta fick nog hela min värld att stanna jag ville bara va död, önska att jag aldrig hade fötts för att aldrig fått alla elaka kommentarer. Men det var inte mina värsta tankar utan de värsta tanken va att tänk om alla hade ljugit tänk om pappas död inte var en olycka utan att han tog sitt liv och tänk om det var på grund av mig. Jag kan säga er att så som jag mådde då hade jag inte mått sen dagen då jag förlorade honom.


Men självklart fanns det inte bara negativa saker under året utan jag har fått nya vänner varit på nya äventyr som ett läger nere i trollhättan eller efter lägret när vi va på liseberg och hade kul eller alla stunder i skolan med min kompisar och jag får inte glömma alla skratt attacker då jag trott jag skulle svimma av tårar. Allt detta gör mig lycklig men tyvärr räcker inte lyckan till när den vägs med all ångest och depration det blir som att jag byggs upp för att sedan tryckas ner igen så man tillslut glömmer bort alla härliga och lyckliga stunder.


Till detta år har jag nya möjligheter nya förhoppningar nya lärdomar att ta del av säkerligen nya äventyr men även söka efter det håll jag längtat efter LYCKAN  att kunna stå upp mot alla elaka kommentarer och komma ihåg dom goda.

MITT NYÅRSLÖFTE I ÅR ÄR ATT FÖRSÖKA DET BÄSTA JAG KAN ATT KASTA ALLA ELAKA KOMMENTARER I VÄGGEN OCH SÄTTA DOM GODA KOMMENTARERNA DJUPT IN I MITT HJÄRTA    XOXO<3<3

Likes

Comments