Header

Så tråkigt att vara hemma från jobbet. Jobbet är verkligen där jag trivs bäst ✌ just nu. Det får mig att tänka på annat och få vara bra och professionell.

Imigranet har i alla fall verkat nu så jag tänker unna mig en löptur trots att jag är hemma. Ser det som friskvård. Man vet aldrig om värken kommer tillbaka om ngn timme eller om ngn vecka. Så fungerar det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vilken fantastisk helg. Sol hela helgen. Haft underbara dagar med syster och vänner. Gott fika, dryck och mat. Så välbehövligt!

Var på en trevlig dejt. Har inte hörts av men jag måste se den som lyckad iaf för vi hade lätt att prata.

Har en tatuering på gång. Så spännande. Har bara tatuering på två fingrar sen tidigare 🤗

Likes

Comments

Tog modet att ringa upp honom i onsdags. Har fått en förklaring. Tappat hoppet totalt ​hur en människa kan först ta kontakt när han har fullt upp med tråkigheter. 


Likes

Comments

Alltså detta med att ge för mycket till en pågående dejt eller ge för lite eller hålla sig inom rimliga förväntningar,  hur funkar det.?

De flesta av mina vänner säger att jag ska glömma dejtens tystnad till att han inte är intresserad. 

Två av mina vänner säger att han kanske sitter och väntar på att jag ska höra av mig för en gångs skull.

Vad tror ni?

Jag själv fungerar tyvärr så att jag slutar messa tillbaka när jag känner att jag inte är intresserad. Tycker vid en kortare dejtning att man inte behöver vara så förklarande.  Men viktigt att komma ihåg är att jag inte beter mig så om jag dragit fram relationen, gett uttryck för att jag är attraherad och visat att jag är jättepå och ser roliga händelser tillsammans.

Den här killen bara vände från en dag till en annan och slutade höra av sig. Min stolthet vägrar fråga honom varför. Jag vill inte bli nobbad igen för att jag ska vara ngn som kräver en förklaring.  Nä, jag ska inte vara den jobbiga tjejen. Jag ska visa att jag fattar och kan gå vidare. 

Vad tusan, vi är snart 40 år och fortfarande är vi som 20- åringar som leker med varandras känslor. Fortfarande går vi igång på att vara kär i kärleken och känslan än att se den riktiga människan som faktiskt står framför oss/dig och som fortfarande tror på en relation och vill genuint lära känna.

​Jag börjar tro att det långa äktenskapen börjar ta slut, vi tror hela tiden gräset är grönare där borta,  vi tycker otrohet är ok, lite snusk på Kik och snapchat funkar fast man är i en relation, tom på Wordfeud får man ligg. 

Singehushållen ökar väl?!  

Att älska 💕,  gå igenom kriser tillsammans och ge och ta börjar bli jobbigt?! Vi gör slut hellre? 

Den egna tiden börjar bli utan att ge något tillbaka till den dom sitter hemma och väntar?

Nä, jag är inte bitter 😜

Men jävligt besviken att man kan ha så fina samtal med någon och sen inte få höra ett ljud från den som absolut skulle ringa, messa och hälsa på.. Inget av det var min ide då jag inte vill fortsätta vara medberoende och kärlekstörst utan att känna mig trygg igen.


Likes

Comments

Man har ju en snäll granne. Har gett mig 10 gympass pga mitt mående. Han äger liksom gymmet.

Tränade överkropp. Svetten bara sprutade ut genom porerna. Känner att jag är så psykiskt slut i kroppen.

Jag och syrran ska träna ute igen om någon timme. Ska äta lite och vila.

Likes

Comments

Den här semestern har verkligen varit energikrävande och mycket ältande med ångest. Hade ju förväntat mig det men inte kanske så här mycket. Hade inte räknat in att jag skulle hinna dejta och hinna bli dumpad heller 😄

Det som är bra är åter igen att jag har lyckats överleva.. Typ.

Haft fantastiska dagar i Göteborg med sol, haft underbara dagar hos min andra vän med bastu, god mat. Unnat mig massage 💆 och spa ♨

I morgon blir det spa igen och hotellfrukost på Copperhill.

Tänker fortsätta skriva här så mycket jag orkar om att ha växt upp med speciella föräldrar till att bli medberoende till alkohol, sex, spel och adhd. Min fortsatta resa ser jag fram emot..tror jag. Det kan inte bli sämre.

Utåt och kariärmässigt är jag stolt och mina kollegor ser upp till mig. De har verkligen ingen aning om något. Så ska det vara. Du ser inte på människor hur de mår och vad de har för ångest. Det kan vara precis vem som helst.

Likes

Comments

Cyklade över till en kompis i kväll. Var nog ett bra beslut o stället för att sitta hemma med ältandet- har jag sagt eller gjort något fel i fredags som skrämde i väg dejten. Helt tyst 🙊 från honom i dag. Så lita aldrig på en en kille som är för på..han är nog troligen 💘 kär i kickarna.

Hur kan man ge komplimanger från en dag och sedan sluta sig som en mussla till en annan...måste vara störd.

Jag inser ju att det inte heller är normalt att jag blir så besviken och ångestfylld efter så kort tid. Jag förstår ju att det är mitt bagage, det lilla barnet inom mig som spökar.

Har anmält mig nu till www.absolution.se

Tror inte jag kan komma undan utan terapi. Jag kommer gå under annars.


Likes

Comments

Just ja. Han ringde​ nog i natt.... Hans ansikte börjar blekna. Vill aldrig se honom igen 💔

Likes

Comments

Trots ångest tog jag mig ut. Bra jobbat till mig!!

Gick på en ny dejt i dag som var planerat sen en tid tillbaka.  Så boooring dejt.  Troligen pga mig. Jag hade verkligen inget att ge. Jag var verkligen inte den jag brukar vara.  Han tyckte att jag var på gränsen till för gammal ​😂 och vet ni? Det gjorde mig inget för det är sant. Han är bara 32 år och ville dessutom satsa på företaget de två kommande åren. 

Han som det klickat så bra med har inte hört av sig alls i dag. Kan jag sagt och gjort ngt konstigt på festen i fredags.  Missade jag några signaler?!  Mitt gamla jag hade messat och kollat läget men jag måste ha lite respekt till mig själv. Lita på att jag har rätt om att han inte vill ses. Att tystnaden är ett bevis på det. 

Likes

Comments

Jag är så skadad i mig själv. Klarar inte av att känna mig oälskad. 

Efter mycket om om och men har jag gått med på en dejtingsida. Mina kompisar tyckte att det kunde vara bra med att få in nya perspektiv från andra människor. 

Lät sunt men det jag förstår är att jag lurar in mig i massa förhoppningar och ångest, stress, inte duga. Fick kontakt med en fantastisk kille, vet att han är fantastisk,  vi klickade i text, telefonsamtal och har nu träffats 4 ggr. Han har visat sig jätteintresserad men nu börjat bli off. Han talade om att det beror på stora besvär med exet...mor till hans barn. 

Så mao har man träffar ngn som man borde bara ge upp. Står för att han är bra kille. Jag bara vet det. Så nu borde jag springa 🏃 

Är så skadad med att bara ge och ge till vänner,  pojkvänner, kollegor och föräldrar. Känner mig jagad hela tiden. 

Min önskan nu är att han slutar messa så förstår jag vinken liksom. Jag sa att jag inte vill bli indragen så han vet vart jag står och han behöver inte låstsas med mig om han tappar intresset. 

Fattar inte hur jag ska orka jobba från torsdag. 


Likes

Comments