Header

Barnlängtan
Är jag lycklig?

Ja, från och till. 

Jag vill verkligen ha en relation. Saknar jag något i min nuvarande relation? 

Ja, spontana komplimanger men också spontana tankar från honom. Allt funkar annars så bra. Det märks att vi verkligen vill att det ska funka och hitta vårt sätt för att trivas i en ny relation som blir vår. 

Jag måste med få ord försöka få honom att bekräfta mig ngt mer 😊

Mitt medberoende har gjort mig mesig och osäker. Hatar det! 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Har blivit förtjust i en kille. Vi delar nu vardagen med varandra varannan vecka. Vi har verkligen kommit in i relationen snabbt just den veckan för att sen inte kunna ses alls då han arbetar borta. Vi delar intressen och värderingar MEN.. Han är så hård i sin framtoning, uttryck. Jag får ont i magen och kan inte slappna av. Han gör mig osäker då han är väldigt klumpig i uttrycken och det känns som han bara kör på trots att vi är nya för varandra. Jag är ingen mes men blir förvånad över hans humör, brist på kommunikation. 

Han är väldigt tydlig med att hans egna företag måste gå först, det är hans inkomstkälla och jag förstår hur han menar även om han även där var väldigt hård. Jag kan förstå honom utan att han tar i från tårna. 

Han är otroligt stressad, jobbar jämt och ställer upp på alla. Samtidigt som han vill ge sken av att jag måste se vart jag har mina energitjuvar. I mina ögon 👀 borde han tänka mer på sig själv när han är ledig. 

Jag saknar honom och månar om honom men jag har lovat att jag aldrig ska ha mer ont i magen för en man. 

Han kan vara väldigt öppen och pratsjuk vissa dagar och sen tyst i både samtal och sms. 

Jag ger honom oktober ut 😟 

Jag vill ha en kille som kan möta mig utan att vara hård. 

Är han så stressad lär det inte finnas tid för barn heller. 

Likes

Comments

Kanske inte är så bra idé att sitta själv med tankar om att ångesten måste gå över. Blir en stress det med. 

Ska ta en promenad och ev hälsa på ngn. 

Bästa nu är att avleda ångesten. Får dock panikkänsla av att relationen kommer ta stryk 😢

Tänk om han har fördomar om ångest tänker jag. 


Likes

Comments

Fyra dagar med ångest, känns som en evighet...lusten att vilja dö blir stark... Känslan av att nu blir jag galen på riktigt och allt bra som hänt kommer jag att förlora. Min ångest utlöstes av att jag missat min ägglossning, tanken på att jag faktiskt kan ha blivit gravid med ngn jag precis träffat, att göra oss så ont, att han kommer avsky mig som klantat mig. ALLA dessa tankar och beskyllningar på Mig gjorde att jag fastnade i en sjuk orättvis ångest. Kunde inte duscha eller umgås i tisdags efter jobbet. Jag var typ redo att förgås samtidigt som jag försökte hitta anledningar till att vara hemma undvika att prata med han jag träffar. Onsdagen var värst sen i går gick jag till läkaren. Hon tyckte att jag var verkligen elak mot mig själv som tar och bär detta oskyddade damlaget som mitt fel. Och hur kan jag vara så säker på att han drar fast jag nu eventuellt har råkat bli gravid!?

Så medan jag satt inne hos läkaren så messade jag killen och frågade om han fått utlösning gör det hade jag inte uppfattat få men det var i måndags som jag insåg att han nog gjort det när han först då frågade om jag hade skydd..

Så all denna nervositet i onödan och så tar han det med sådan ro när jag berättar att det finns en liten risk med fredagens sex. Jag berättade att jag även tagit dagen efter piller 💊.

Han reagerade knappt, han blev inte arg.. ❣️

All denna dödsångest för ingenting. Det säger lite granna om mitt medberoende och katastroftänk.

JAG TAR PÅ MIG ALLT!

Jag fick iaf sömnmedel utskrivet. Berättade kort om mina senaste tre år.. Stressen, medberoendet och jakten på mig.. Så nu hoppas jag att jag får sova tills på söndag. För nu vill jag att killen kommer hem. Det känns så bra och fint. Vi har bara träffats i en månad från första dejten men knappt 10 dagar totalt.

Jag vågar inte berätta för honom om min sårbar gör en viss stress och att jag kan få ångest. Det känns lite jobbigt att inte kunna dela allt ännu. För det skulle underlätta för mig.

Mina ögon håller på att gå igen nu.. Klockan är inte ens 20 men är otroligt slut.

Likes

Comments

Är åter ute på landet ä. Njutit av Surströmming. Om några veckor flyttar min allra bästa vän till Australien 🌏.

Har snart gått en vecka sen jag såg honom sist, min dejt. Snart kommer han hem. Vi funkar bättre nu i kommunikationen tack och lov. Mer avslappnat, mer Komplimanger, mer tankar kommer upp. Han är så fin. Det är ju det jag sett först, den sk ytan och ögonen, blicken. Troligen samma för honom. Men ngn stans måste man ju starta. Vi verkar vilja leva ett stilla familjeliv med att mötas och prata. Är livrädd för att både bli sårad och att såra. Vill mysa, lukta och känna och skratta, bli generad, bli respekterad och respektera.

Hoppas så att det blir ngt gott snart.

Är nervös att ses. Blir första gången utan ngt barn dom man kan fokusera på. Kommer vi att trivas i varandras sällskap, våga vara nära och få det så naturligt som förra helgen. Den var helt fantastisk 🌹🌹🌹🍃

Likes

Comments

Gud så roligt det var och usch så många gånger jag ville sluta springa 😁

Vi hade löpartävling på jobbet, friskvård. Min grupp sprang 8km. Jag sprang på 46 min. Väldigt mycket uppför men även nerför. Jag måste få till tekniken nerför. Har mycket tid att hämta där 😊

​I dag jobbar jag sista dagen för denna vecka. I morgon blir det att sitta i tatueringsstudio. Sen när jag kommer hem blir det en dejt. Har träffat honom en gång. Glad kille! 

Han verkar dock lite dominant.. Lite som jag.. Lite för självsäker. Återstår att se. Lite yngre än mig. Ska bli mysigt hur som helst att träffas på riktigt. Ingen promenad denna gång. 


Likes

Comments

Är inne i något rus till livet. Helt plötsligt öppnas dörrarna och allt känns greppbart. Jag mår bättre och min tid är bara min. Jag kan göra precis vad jag vill utan att känna att jag väljer fel.

Mycket analyserande blir det. Hur uppfattar mina dejter mig.. ytlig, för mycket babblande ❔

Beteendevetaren sa att när jag är stark kommer jag inte bry mig om hur de tänker om mig. Så är det nog. Vill folk dissa en så är det inte mitt problem. Jag vill iaf ge killar två dejter minst. Man kan vara sjukt nervös första dejten.

Har gått utbildning nu i 14 dagar. Tufft men nu i dag är vi tillbaka på kontoret som utredare.

Hade tänkt se nya serien Nobel och nya Hot i kväll men Bredbandsbolaget har problem i mitt område så nu ligger man i sängen och skriver här i stället 😉

Likes

Comments

Så tråkigt att vara hemma från jobbet. Jobbet är verkligen där jag trivs bäst ✌ just nu. Det får mig att tänka på annat och få vara bra och professionell.

Imigranet har i alla fall verkat nu så jag tänker unna mig en löptur trots att jag är hemma. Ser det som friskvård. Man vet aldrig om värken kommer tillbaka om ngn timme eller om ngn vecka. Så fungerar det.

Likes

Comments

Vilken fantastisk helg. Sol hela helgen. Haft underbara dagar med syster och vänner. Gott fika, dryck och mat. Så välbehövligt!

Var på en trevlig dejt. Har inte hörts av men jag måste se den som lyckad iaf för vi hade lätt att prata.

Har en tatuering på gång. Så spännande. Har bara tatuering på två fingrar sen tidigare 🤗

Likes

Comments

Tog modet att ringa upp honom i onsdags. Har fått en förklaring. Tappat hoppet totalt ​hur en människa kan först ta kontakt när han har fullt upp med tråkigheter. 


Likes

Comments