Varför ska jag bry mig om en pappa som lämnat mig?
Inte nog med att han lämnade mig han slutade dessutom höra av sig...
Senast vi hade kontakt va innan min 13års dag....

Varför kan jag inte bara släppa honom?

Jag vill inte bry mig men jag går sönder den dagen jag får veta att han dött...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja som sagt då var de dags igen... Jordbävning i indonesien... Väntar på svar... Lever min pappa?
Kommer jag få veta om han dör? Om personen jag har kontakt med dör kommer jag tappa all kontakt då?

Kommer någon att informera mig?

Kommer min pappa att dö utan att jag får veta de? Han kanske redan är död, vad vet jag...

Inget som vanligt! Helt jävla hjälplös!

Likes

Comments

På riktigt så funderar jag på om jag har någon slags 30års kris! Ja nästa år blir jag 30år!?!? Kom på de i förra veckan... Av och till tänker jag på det dagligen. Och nu sen i tisdags så har jag sminkat mig med lite mascara, eye liner och fyllt ögonbrynen... För er som de låter lite eller helt självklart så kan jag informera er om att för mig är det typ helt otänkbart att greja med de dagligen och dessutom ställer jag klockan en stund tidigare för att jag ska hinna med detta. Inte en enda gång i livet har jag gjort så. Jag är hon som bara sminkar sig inför något slags firande eller när de är fest.

Nä nu orkar jag inte tänka mer... Sambon ligger redan och sover så skönt här bredvid så nu ska jag tvätta bort sminket och sen ska jag sova! 

Likes

Comments

Nu blir Maria snart 5år och det är hög tid att hon blir nappfri. Alla tjatar om att barn är olika och utvecklas olika och har olika behov.
Men alla dessa kloka ord gäller tydligen inte nappen! Jag retar mig på att folk från alla håll kan kommentera nedvärderande om att hon har napp okej att närstående vill komma med goda råd men botten är väl ändå nådd när busschauffören också kommenterar nappen!
Men jag är ju formad av det napphetsade samhället och anser också att det är dags att hon lär sig vara utan den lilla älsklingen som skapar så mycket drama! Konstigt att man får ha äckliga snuttefiltar och trasiga gosedjur men inte en napp som är hel och (för det mesta) ren. :p
Dock tror jag inte på varken tjat eller tvång så jag har googlat runt lite och sett många som har använt sig av belöningssystem på olika sätt.
Så detta har jag tagit vara på.
Jag ska motivera henne att sluta.
Idag har vi fått hem klistermärken i form av hjärtan så satte jag mig med papper/penna/linjal och gjorde ett napp schema. Varannan ruta dag varannan natt och varje nappfri dag eller natt så får hon sätta fast ett hjärta, när nappschemat är fyllt med kärlek <3 så är det dags att kasta napparna och bjuda in till ett efterlängtat (läs hon har tjatar så mycket att jag tröttnat och nu hittat ett tillfälle att utnyttja hennes starka längtan) Prinsessparty!
Kväll nr 1
Första kvällen hon medvetet somnat utan napp. Tydligen hade hon varit orolig vid läggdags men somnande ändå utan tillslut.
Jag var ute på Kebabdejt med en vän när pappan nattade. :)

Likes

Comments

som vanligt är jag sämst på att hålla bloggen vid liv. men jag har bestämt mig för att inte radera bloggen för jag är en bloggperiodare.

Likes

Comments

Är på första firma festen för helgen. ;) Sambons firma fest är i full gång!
Dagen har varit super skön med tid för mig själv! Duschade i lugn och ro och sen kollade jag på Dexter när jag gjorde en keratin behandling och sminkade mig. :)) sen åkte vi hit och fick super god mat! Grillat kött, klyftpotatis, sallad, tsatsiki! Mumma!Firma fest inne i meck garaget. :)


Kvällens outfit!

Likes

Comments

Haft en bättre kväll en väntat! Massa prat, skratt och massa gott att svulla på! :) Tacos, godis, chips, dipp och fanta!!!
Va så peppad och boostad med så mycket positiv energi att jag parkerade i garaget för första gången! :) och jag backade såklart in för jag tycker de är lättare! Jag tycker man har bättre koll på bilen då... Kan bero på att jag inte ens ser motorhuven medans bakåt har jag backkamera och backspeglarna. :))
Nu kommer några bilder från kvällen.

Likes

Comments

Idag är det dags att åka till @Elinor! :) Idag följer Karin med också! :)
Dom senaste veckorna har det blivit så att jag åkt till Elinor varann vecka på torsdagen och ätit gott, pratat och kollat Big Brother finalen. Så mysigt och för mig är det en stund då jag bara är jag! Jag är inte mamma eller sambo. Jag är en vän då men det känns som att jag kan vara bara jag då! Frihet!
Till vardags som mamma och sambo är det massa bollar i luften men när jag åker till Elinor lämnar jag alla bollar hemma! Sjukt skönt att jag kan distansera mig från hemma!
Jag menar inte att jag skulle välja bort hemma men de är skönt att kunna ladda batterierna lite!

Likes

Comments

Ja jag tror de blir de, tusen tankar, om man räknar alla funderingar, tankar och alla om och men som jag haft under natten och dagen...
Fick frågan idag om de är skönt att veta att min biologiska pappa lever? Svaret var tyvärr enkelt, nej. I och med att han lever har jag som sagt 1000 tankar och funderingar... Men tankarna tystnar mer och mer desto längre tid sedan jag hört något av/om honom. Men sen tänds dom igen när han på ett eller ett annat vis blir "aktuell" igen... Då börjar cykeln om igen.
Medans den dagen jag får veta att han tagit sitt sista andetag kommer jag att kunna sörja och sedan kunna lägga honom bakom mig och avsluta mina tankar och funderingar för då kommer det inte finnas någon möjlighet längre att få svar.
Å andra sidan är det inte en nyhet jag vill ha...

Likes

Comments

Min pappa flyttade från Sverige när jag var 4år. Fram till jag var 8år hade jag kontakt med honom. Därefter var det några gånger precis innan jag vart 13år. Sen dess har det varit tyst. Efter några år trodde jag han var död men när jag var runt 20år fick jag höra av en bekant som hade pratat med en bekant till min pappa att han levde och var pensionär.
Denna bekant till min pappa har nu ikväll kontaktat mig på Facebook.
Jag är chockad och förvirrad. Återigen har jag räknat med att han dött. Så är de inte.
Denna bekant har dessutom kontakt med min pappa, alltså den biologiska.
Vad ska jag säga? Jag bad honom berätta för min pappa att jag har en dotter född 2010 och att jag planerar att gifta mig... Och det som fick mig att bryta ihop. Jag gav honom mitt mobilnummer att ge till min pappa. Jag tror inte han kommer ringa men helt plötsligt öppnar jag en möjlighet för honom att göra de.
Jag vet inte om jag vill veta att han har möjligheten... De bäddar bara för förväntningar... Förväntningar som jag inte tror uppfylls... Men nu ligger bollen hos honom...
What to do?

Likes

Comments