Jag går in i duschen som vilken vanlig dag som helst men det jag inte vet är att denna dagen kommer sätta sina spår inom mig. När jag står i duschen så känner jag att det blir lite kalt och draperiet röra sig lite, så jag tittar ut för att se om det är någon som har kommit in i badrummet fast jag låst dörren. Riktigt sagt så står min styvfar där inne i badrummet när jag står och duchar. Jag känner mig väldigt obekväm att han står där inne så jag skricker att han ska gå ut därifrån vilket han gör, så jag börjar duscha igen så jag blir klara och hela tiden är jag orolig att han ska komma in igen så jag kollar ut flera gånger. Sen när jag minst annar det så är det någon som rycker bort drapperiet och kastar iskalt vatten på mig jag får panik och bara skriker, det är min syvfar som har kommit in igen och denna gången får han se mig naken i duschen, ni kan ju föröska förstår hur jag kände. NI vet kanske själva att man inte vill visa sig för någon så när man är 12år. Men han går iaf ut efter detta och tar med sig min handuk ut, jag vill ju bara få på mig kläder så fort jag bara kan för tänk om han kommer in igen. Jag tar på mig mina smuttiga kläder och går raka vägen in på mitt rum där inne stannar jag tills min syvfar åker iväg, sen nör han åkt så går jag in i duschen och jah har nog aldrig duschat så fort i hela mitt liv men jag va så rädd han han skulle komma hem när jag va där inne denna gången.

Jag är än idag rädd för att någon ska komma in när jag duschar så jag vågra aldrig dra för drapperiet helt, för jag måste kunna se om nogon kommer in även om jag låser dörren.

---MinBearbetning---

Likes

Comments

Mitt första inlägg här på bloggen.

Jag kommer att skriva väldigt personligt här för min tanke är att det jag pratar med min psykolog om ska ja fortätta att bearbeta när jag kommer hem och då bearbeta det via att skriva ner det. Det kommer bli väldigt jobbigt men jag vet att jag behöver detta förr att kunna gå vidare helt. Jag går hos min psykolog en gång i veckan men jag kommer att försöka skriva mer. Men om ni väljer att läsa de jag skriver om så måste ni veta att ja skriver från mina minnen från det jag har vart med om så jag vill inte att någon dömmer mig eller skriver något elakt om mig eller mina inlägg är vi överens?

somsagt idag va jag hos psykologen men kommer idag inte skriva om va vi prata om för kommer göra det i morgon då jag har lite mer tid på mig och kan sätta mig ner i lungt och ro.

---MinBearbetning---


Likes

Comments